Отговори
# 270
Добро утроо  newsm57 - то за мен е добър ден ама  Laughing
Мирка  newsm59 на патерица ,много късмет и любов ,а най-хубавия подарък септември  bouquet
андреа77 много е сладък комплекта ,но жабата е трепач ,обичам зелено Grinning
sealover на мен също не ми казват,и на снимките (когато извадят)не пише Crazy От начало питах за размери ,но не всеки път се сещам ooooh!
И преди ме ритаха ама като тази нощ няма друга ,а само една хапка сладолед гризнах за вечеря-ако бях изяла целия ?  box Joy

# 271
Добро утро  bouquet
Андреа, много сладки са нещата Peace
И аз се ровя в нета и гледам пълня кошниците с неща и като реша ще си ги поръчам наготово baby_neutral
Не можах да си почина , а  newsm79 1ironing wash hang 1dishes  food002 мене чакат Mr. Green
Аз с нетърпение чакам моята приятелка да се прибере живеем врата до врата и сме израснали заедно и не съм я виждала много отдавна, живее в германия, а имам нужда от това нещо и аз като Лечето, липсвами излизането специално с нея, ние сме като ин и ян и си пасваме идеално Embarassed

# 272
Anni0422, sweetynel,  Embarassed Благодаря!  Hug Това е моят начин да бягам от стреса, макар последните много месеци да съм го зарязала.

malina07, разчистването е хубаво нещо. Аз го правя периодично и изхвърлям всичко ненужно.

Lulu25, по-скоро го разбирам като: "Вие сега ще си имате занимавка, оставете едното и ние да не скучаем" hahaha

андреа77, вие голям пазар сте направили - браво! Комплектчето е много сладко - да снимаш после и останалите неща.

sealover, това с тежестта на бебето, която казват някои лекари, за мен е несериозно - ехографът да не е пъхнат кантар в корема  Mr. Green Просто машината на база мерките на бебето смята някакви предполагаеми кила, които винаги са различни от реалните. Все пак всяко бебе трупа различно количество подкожна мазнина и има различна плътност на костите Rolling Eyes

Аз съм запланувала санитарен полуден, но да видим  Mr. Green

# 273
 Добро утро!  
Mирка  hbday baloni
 Аз пък имам огромен проблем с разчистването- нищо не изхвърлям. То са кутии, боклуци... Майка ми се смее, че съм като Плюшкин.

# 274
Lulu25, по-скоро го разбирам като: "Вие сега ще си имате занимавка, оставете едното и ние да не скучаем" hahaha

То това ясно, ама нещо аз не мога да ги довъзприема тези разбирания. Тук (имам предвид Хасково) непрекъснато слушам разни истории на разни познати, ама имам чувството, че едни родители няма, които да си гледат детето/ децата. Всички ги разпиляват по бабите, като ги оставят там, забравят да си ги вземат ooooh! Ходят на почивки без тях, майките ако са бременни с второ, голямото остава на отглеждане на бабата... Аз не мога да си представя да ходя на почивка без малкия, за мен това не е почивка Peace А пък да захвърля едното дете при баба, когато се роди другото, това ми се струва съвсем върхът. Това дете трябва да свиква с новата ситуация, а не да бъде изолирано от нея, че после да е отчуждено както от братчето/сестричето си, така и от родителите си...  ooooh!
Отделно че бабата може да го остави цял ден да не пишка, защото е казало, че не иска или пък да го храни само с шоколад, понеже ще й откаже друго ooooh!

Ще видим де, само да не запея друга песен като се роди малкото  Mr. Green

С разчистването и аз като цяло имам проблем - все имам чувството, че нещо може да ми послужи и в момента, в който го хвърля, то разбира се почва да ми трябва Simple Smile И само трупам глупости и не мога да се отърва от тях Simple Smile

# 275
Ооо, хич нямам проблем с вещите, хвърлям наред, ако оставя нещо уж да потрябва и не го ползвам няколко месеца го хвърлям. Нооо майка ми е наопаки, събира де що има дрехи, обувки и прочие, ама сега нали ги няма сихвърлям наред.
Имам въпрос как се справятеа домашния прах, тва пронто нещо са го развалили и не действа newsm78 мразя прах по мебели #Cussing out
А за бабите, кво да ви кажа едната ми баба вече покойна ние гледаше като нейни деца, обаждаше се, защото не живееше в нашия град, пращаше ни пари, колети и всяко лято със сетра ми сме били там Heart Eyes, а другата-чак сега се сети, че има внучки и то щото се скара с леля и и някой трябва да й слугува Crossing Arms давайте децата на бабите аз пазя най-хубавите си спомени точно при баба ми и дядо ми  Heart Eyes

# 276
Ани, и аз имам най-хубави спомени от при баба, и мен едната баба ме е отгледала. Но когато е от гледна точка на родителя, нещата стоят по по-различен начин. Peace

# 277
Много обичам да изхвърлям! Аз също се измъчвам, какво би ми потрябвало и какво - не, но като почна нямам спирка. За сметка на това ММ ходи по мен и прибира  hahaha Приятелят на едната колежка процедира така: посочва й един шкаф и казва "Кажи ми какво има вътре. Това, което знаеш, че е тук ще го оставим, това, което не знаеш - си го забравила и отдавна не ти трябва и ще го изхвърлим"
Аз също мисля да правя санитарен полуден, а ММ ми е обещал да ми оправи гаража и да си пренеса нещо-като-ателието там. Ние така или иначе не го ползваме за колата, а е много хубав и светъл - има голям прозорец. Бъдещата детска е станала на склад и вече не мога да я понасям  Confused

Anni0422, аз ползвам едни микрофибърни кърпи, чистят само с вода, без никакви препарати (не ги обичам как миришат) и съм много доволна.

# 278
Е, не може и бабите и родителите да възпитават по един начин, но пък когато бабите искат децата е хубаво да са при тях, разнообразието се отразява много добре, аз не исках да се прибирам вкъщи Peace
А микрофибърни и аз имам и то много и различни, ама преди поне 3 дни можеш без да чистиш прах, а сега с парцала трябва да си дежурен Crossing Arms

# 279
  • София
А, Lulu25, ти да не си от Хасково? Аз съм оттам Simple Smile

# 280
За размера на бебчо е ясно , че няма как ехограф да го изтегли с точност , но на мен ми е любопитно все пак как се движим , а такова пояснение не съм получила и за това другият път ще попитам , че нещо ми е притеснено. Снимки също нямам , само една и то от началото , защото сама си поисках . предполагам , че трябва и аз да се сещам да напомням , защото после остават като страхотен спомен  Heart Eyes
За гледането на деца от баби аз не съм съгласна. Имало е време в което е трябвало те да гледат деца , време в което са имали енергията да го правят . Не съм против няколко дневен престой , но не и за дълго време. За мен е недопустимо да си оставиш детето за дълговременно отглеждане при баба и дядо . А и честно аз ако няколко дни съм без малката и се побърквам , започва страшно да ми липсва. Сега със сигурност нашата баба ще трябва доста да ни помага , все пак  ММ заминава и оставам сама , и като се роди бебчо ще бъде по-натоварено в началото .

# 281
Здравейте коремчета!

Аз днес станах рано, снощи спах много добре. Бебо шава в момента. Нямам никакви планове, ще чакам ММ да си дойде, че не е работа да стоиш сам. Добре, че сте вие  Hug

Лек ден на всички!

# 282
sealover, до сега не са ми казали нито веднъж теглото на бебка. Но пък като я мерят, всичко е перфектно. Не се тревожи, щом на мерки върви добре, то и теглото ще е в нормите  Peace

# 283
sealover, до сега не са ми казали нито веднъж теглото на бебка. Но пък като я мерят, всичко е перфектно. Не се тревожи, щом на мерки върви добре, то и теглото ще е в нормите  Peace

Благодаря за успокоението ! Предполагам , че щом са ми казвали , че всичко изглежда нормално това означава , че бебчо си е в норми . Аз нали имах ГД и страхът от по-голямо бебе все ме преследва , но смятам че трябва да се успокоя и да загърбя лошите мисли  Whistling

# 284
Здравейте и от мен  Hug
Таз нощ спах много добре, непробудно  Sunglasses
Сигурно заради умората
На мен мерки и теглилки  досега доки не ми е казвал, той нищо не ми казва  Crossing Arms
Вече няколко пъти се хващам, че в съня си се изтягам и веднага се хващам за корема да не е станал твърд
В началото изобщо не се разпъвах, но сега се усещам, и всичко го правя заспала
Не знам, мисля, че не е кой знае какво  newsm78
Лек ден от мен засега   bouquet
Андреа77, покупките са много сладки, а хавлийката е супер . Обожавам зелено, и много обичам и жаби  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт