Отговори
# 300
Nads, голямо честито за хралупката! Само с хубави емоции и смях да я запълвате! Момичета, да не би свекървите ви да искат те да обикалят магазините и да се кефят, че не дават на вас сега?  Joy Защото с големия тумбак в жегите... и постоянната мисъл за тоалетна... Може да не ви е точно до обикаляне и пазаруване на спокойствие.

# 301
  • Пловдив
Добър ден. Взех си кошарата днес, снимах я и е качена в албума вече. Доволна съм.
андреа77, направо щях да падна – много дрехи, много нещо! Със здраве да си ги носи малката буба живот и здраве. Направо няма смисъл да купуваш нищо.
maria_magdalenna, много са хубави комплектите. Този с цялото гащеризонче най-много ми допадна.
Мен също ме е гледала баба ми. Живеехме през 3 етажа в един вход и си отидох при нашите чак в 4 клас. Отчитам го като голяма грешка на родителите ми. Вярно, че са работили, ама все пак. Със сестра ми израстнахме като чужди. Не е хубаво така. Като се роди дребното, бабата искаше да направи нещо подобно с големия, но не стана. Като се разделихме с баща им известно време останаха при него, но при първа възможност си ги взех. Сега ходят събота и неделя, а тогава бях всяка свободна минута при тях. Понякога човек се налага да взима трудни решения.

# 302
  • Пловдив
хайде здравейте и от мен днес Simple Smile
Цяла сутрин правих едни палачинки и мъжа ми стана и ми каза, че нямало да яде щото напълнял бил....и познайте цял ден какво ям?!?!?
Много хубав неделен ден...ходихме на пазара, напазарихме си плодове, кафенце, разходка с кученцето и айде на компа да ви видя и вие как сте.
Choch_KA и ние май се отказахме от количката поради почти същите причини...а сега въпроса е каква количка да си вземем?!? Много се интересувам, информирана съм и имам чувството, че нищо не знам и на модел не съм се спряла.
Сега си гледам лентата...и аз от вчера съм започнала с обратното броене. Айде още малко и ще си мачкаме бебоците.
Заминавам да събирам прането от двора, че така като гледам как се сгрочи, нищо чудно след малко да запръщи някой дъждец.
Чао за сега от мен

# 303
Nads честита придобивка, със здраве да си я ползвате   Party Time
Петя честита кошарка и на теб
андреа77 много дрешки си събрала

# 304
Благодаря ви момичета, много сте мили   bouquet Hug

# 305
Аз мислех, че Андреа има много дрехи, ама и на мене сега ми донесоха 5 чанти големи и 2 кашона #Crazy направо нз къде да ги прибирам hahaha някой да ми помогне? Embarassed имам си работа baby_neutral за цяла седмица Wink

# 306
Привет, коремчета Hug Днес голяма разходка му направихме с ММ. Сутринта в 10 часа бях готова за излизане - гримирана и нагласена, но като се погледнах в огледалото не можах да се позная #Crazy Изглеждах много зле и такъв рев му дръпнах, после влязох в банята да се изкъпя, развалих си прическата, измих си грима...та след банята с нови сили започнах да се глася. ММ ме гледаше много странно и вероятно всеки би си помислил, че съм луда, но в последно време не се харесвам Confused

Андреа много добре са те запасили с дрешки Crazy Ти направо задмина Веселото Hug

Choch_KA каква кошарка си поръчахте?

Аnni казвай адреса...идвам да помагам hahaha

# 307
Андреа, напълни ми очите просто! Страхотно! Ани, знам, че мачкат, но идеята е да започна да си помагам с пране и сушилня и да прибирам далеч от котарака. Замислих се, че после може да ми е много сложно да се навеждам пред пералнята и сушилнята с големия корем. Сега се зачетох при юнските майчета, за да се ориентирам в сантиметрите /най-приблизително/ на бебоците. Повечето са между 49-51 см, така че имайте го предвид за бодита и гащеризончета за изписване и първата седмица. Аз ще прегледам нашите какви са. Вчерашното боди е за 56 см!!! Ще има да расте, докато го облече!Хаха!

Надявай се   Mr. Green
Моята се роди 49см, на първата консултация на 1 месец беше 55 см. Дрешките от 0 до 3 месеца ги прибрах като беше на месец и половина, сега даже не съм купувала такива. Каквито имаме от каката ще облича първия месец, бодитата дето съм взела са 3-6 месеца.
А от комплекта за изписване нещата ѝ бяха съвсем точно на изписването, облякохме ги още веднъж и това беше  Mr. Green

Взех си две торби за вакумиране на дрехи от Джъмбо. 2 за 10лв, една вървеше по 6лв.

# 308
  • София
Ushana, торби има в Икеа, вчера си взех. По две са за около 7лв., не помня точно, но не са от най-големите чували, а по-малки. Снимай и качвай! Нашето легло скоро няма да сглобим, затова няма да показвам сега.

За количките CAM, ние се спряхме на такава, части има, но все пак зависи за кой град става въпрос. За София по принцип магазинът, от който я купувате ще ви даде оборотна количка за времето, в което вашата е сдала багажа, но това предполагам се прави на всякъде. В последните 10 дни видях около 5 майки с такива, както и на НеоНато, които са същите. Относно гумите, ако сте се спрели на помпащи такива, то каквато и марка да изберете трябва да правите същата процедура. Ако ли пък не има достатъчно колички, които не са с помпащи гуми, на CAM също.

# 309
Soho_doll, благодаря много! Май ще ги купя от Икеа, но Петя ме "зариби" за Кауфланд.  Simple Smile Малина, много ме разсмя с това "надявай се!"

# 310
Аз като че ли подкрепям ushana - май, май сега му е времето за покупки, въпреки че по принцип аз бях против, но ММ точно с това ме убеди. "Дай по-добре сега да обикаляме и да взимаме каквото ни харесва, щото после в големите жеги, хем няма да ти се занимава, хем още по-бързо ще се изморяваш". А аз и сега бързо се изморявам, защото понякога много ми се стяга корема (контракции), а и доки каза повечко да си лежа и се навих вече да започваме да пазаруваме, че да ми е спокойно.  1swing
Някак си не ми се иска да се втурвам да взимам всичко в последния момент от 1 или 2 магазина.
Сега поне ще мога спокойно да си разглеждам и да си преценям кое точно и от къде да си взема,
а и изобщо, ама изобщо не съм привърженик майка ми или свекърва ми да купуват каквото и да било вместо мен. Даже понеже си ме знаят каква съм, баща ми ми каза "Да знаеш, че ние няма да купуваме нищо - ще ти си дадем някакви пари и ти си взимай каквото искаш, за да няма после мрън-мрън"  newsm62  love001

lokresiq , толкова колички разглеждах, толкова информация и отзиви четох, че в един момент напълно се отчаях, че никога няма да мога да си избера количка  ooooh! Даже по едно време и на рев ме избиваше  Rolling Eyes ММ ме убеди, че ние няма да открием топлата вода и че те хората са го измислили вместо нас - а именно Stokke  1stroller И верно, като се загледах много мамита се разхождат със Stokke ( а не с CAM  Grinning ) и явно има защо. Така че сега сме на Stokke - имат нов модел, с нова рама - и мисля, че към него сме се запътили.

Kikito86 , кошарката ни е от стандартните модели - кошара с люлеещ механизъм, подвижна решетка и регулируемо ниво на матрачето. Долу има 2 големи чекмеджета, а отстрани на легълцето скринче с 3 чекмеджета, подложка за повивалник и мини ракла.  1crib И на двамата с ММ много ни хареса, като го зърнахме - и изработката, и качеството, и решихме да действаме.
Казаха ни, че ще отнеме горе долу 1 месец, ама дори и да се забавят ще знам, че имам време  smile3521

# 311
Здравейте preggoаз нали трябва да лежа тоя месец,че се замислих май ше се пазари от нет-а,ние при нас нямаме Джъмбо,а исках да разгледам,че вие често го споменавате ,но не намирам сайт,ако някой може да ми помогне Embarassed Чувствам корема си толкова тежък,че не знам като стане 3кг беб как ще се нося Rolling Eyesи тази болка в кръста,и честото ходене да 00....,но ще търпим малко остана Sad
Оплаках ви се ,айде лека  Hug

# 312
Здравейте мили мамчета,

много много благодаря за чудесните пожелания! Страшно сте мили всички, много се радвам, че съм сред вас!  Hug

Аз чак днес, след като се прибрахме, се добрах до компютъра, а вие за два дена пак сте се раздали  Laughing

Андреа, страхотни покупки, а като гледам детската стая ви е готова! А дрехите бързо ще се завъртят, следващата възрастова група не я прибирай много надълбоко  Wink

Мария Магдалена, комплектчетата са много хубави. Много ми хареса второто!  Peace

Надс, честита къща! Започвайте да действате, защото е много работа! Ако искате да сте готови до август, не се бавете и един ден! Ние започнахме нашия ремонт през февруари, още се влачим, а сме сравнително активни и непрекъснато нещо избираме и правим. Стискам палци!  Peace

За бабите много сме коментирали вече, но и аз нямам намерение да се разделям с децата си, докато са съвсем малки... Мои са си пък  Laughing Като поотраснат - разбира се, нека прекарват време с бабите и дядовците, да ходят на село, на вила, да играят на воля и да слушат мъдрости  Wink Аз си спомням, че много страдах задето нямах баба и дядо, всичките са си отишли преди да се родя или докато съм била бебе. Няма да лишавам моите от такава ласка и обич, но чак след като съм сигурна, че могат да малко или много самостоятелни.
А да спреш бабите да купуват подаръци - абсурд!  hahaha

Иначе аз в събота сутринта преди да пътуваме и да се разпиша тук, минах да пусна кръв и урина (най-после!), та ще видим какви съм ги надробила скоро.  Simple Smile

Аз пък ще разнищвам съвсем бебешкия гардероб на Стела, за да отбирам на новото попълнение чак като се преместим в новата къща. Сега и да го направя - няма смисъл, защото пак ще има пренасяне в кашони и торби...  ooooh! Само като си представя - хем ми е хубаво, хем ми става лошо. Малко се дразня, че няма да мога да си го свърша това сама - да си подредя и да си наглася, без да ми виси някой на главата. Но със шкембарата май само ще давам нареждания... Хич не обичам така - ако не си го пипна и не си го направя сама, все едно не съм го направила - специално за домакинството, говоря.

Хубава вечер   bouquet

# 313
Здравейте мамчета   bouquet
Ние днес се видяхме в хубаво време и цял ден навън  Hug
Надс много се радвам за теб мила  Hug
Връщам се да ви чета  Hug
Лека вечер момичета   bouquet

# 314
 Привет мадамки!
 Надс , честит нов дом!
 Петя , честита кошарка!
 Нямам търпение да дойде средата на юли и да вземем количката, дървеното легло, скрина и другите по-едри работи.  newsm03  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт