Отговори
# 330
Добро утро !

Човек да не ви изпусне за два дни  Mr. Green Нямате изчитане!

Честит рожден ден на момичетата, които празнуваха  newsm59

Момичета, страхотни покупки  Heart Eyes Със здраве да си ги ползвате!
Аз съм до никъде  Crossing Arms Дрешките не ме притесняват, но количка и креватче не съм купила. Да не говорим, че с количките съм до задънена улица. Тези, които си ги харесвам са все над 1500 лв  Sad и да ви кажа честно скъпи са ми. ММ казва, че има време, ама аз мразя да купувам нещата в последния момент.
Петя, много е хубава кошарката  Heart Eyes Извинявай за тъпия въпрос, ама тези играчки дето висят с кошарката ли са или се взимат отделно?  Embarassed
ushana, честит 7-ми месец   bouquet Още малко остава !
sealover  Hug Дано времето мине неусетно! Особено в този бременен период, нещата се приемат по-трудно , предполагам.  Аз имам една раздяла с ММ , която беше 3 месеца - аз си останах в БГ, а той остана в САЩ, та тогава от мъка , за 1,5  месец свалих 11 кг  Shocked Когато той се прибра, не можа да ме познае на летището  Confused От тогава съм му казала , че не го пускам никъде  Crazy
Nads, честит нов дом ! Преди 1 месец и ние се пренесохме в нова къща и знам колко е готино чувството  Heart Eyes Много щастие ви пожелавам   bouquet

За бабите - нямам нищо против да купуват подаръци  Mr. Green На тях също им е кеф! Единствено не бих допуснала да се месят със съвети, понеже аз такива не приемам  Crazy Но те си ме познават, едва ли биха рискували. Ние с ММ имаме по-различно виждане за възпитанието на едно дете , дано да се справим.

За годините - аз съм на 29г и не мога да преценя има ли идеална възраст за дете. Мисля , че си е строго индивидуално. Ние с ММ сме заедно от 9,5 години  и много трудно се решихме на дете  Blush Не очаквахме , че ще стане от първия опит и в началото бяхме много стреснати , когато разбрахме , че съм бременна. Тогава разбрах  , че изобщо не съм била готова  и изпитвах смесени чувства  Embarassed Така, че не съжалявам , че чакахме толкова години.

За вещите - не съм вещоман! Има ли нещо, което не съм използвала от 2-3 месеца, отива в коша. Тук с мъжът ми много се разминаваме, защото той само ходи по мен и събира.

Спирам до тук!  Mr. Green Това е резултатът , като не си чел темата 2 дни - постът ти е 1 км  Laughing
Хубав ден , коремчета  Hug

П.П
Последно!
Мисля да поръчам ето това боди  Mr. Green

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=364082103664207&set= … ype=3&theater

# 331
Веселото радвам се, че пиленцата са добре и растат, а Кирчо важното е, че се храни и развива добре, а той си беше първескина в котилото и отлечителния, и така ще си остане  Hug
sealover много тъжно и трудно това разделяне, но знаете, че си струва и заслужава. Гушкай малката/голяма кака, радвай се на ритниците на малкото беб и с повече разходки, че да не го мислиш и малко по-малко ще минат месеците, гушки Hug
ushana честито 7 месеца! А за майка ти много се радвам, толкова рядко се случва да се чуят такива хубави отзиви за лекари, добре, че все още има Хора!!!
DianaR твоя син е опасна работа  Joy

# 332
Здравейте и от мен
Невъзможно е човек да ви насмогне с изчитането, затова се включвам, преди да сте ме забравили  Hug
Опитвам се да ви догонвам, но все още съм на 5 стр, не ми се получава...
При мен няма кой знае какви новини, тъй като съм на преглед чак в края на този месец, затова се включвам както винаги с въпросчета - съжалявам ако звучат глупаво за някой от вас, нооооо ще си ги задам срам не срам
Можете ли да ми кажете какво трябва да се купи за количката?
Нямам предвид аксесоари от типа на чанта, чадър, сенник и тн, а какво се слага вътре? трябва ли да има допълнителен душек, нещо непромокаемо може би?  newsm78 знам ли и аз
Освен чаршафчетата и одеалцата
Как стои въпросът с бебешката възглавничка? много противоречиви мнения чета за тях, а никак не са евтини, та затова се престраших да питам по опитните
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват, че сигурно докато ви изчета ще дойде ред за новата тема Joy
Усмихната седмица на всички, на пук на лошата прогноза за облаци и дъжд

# 333
  • Пловдив
Добър ден, коремчета. Дано новата седмица ни донесе само хубави емоции.
So^Amazing, това е гриф с играчки, в случая си беше с кошарата, както и повивалникът, но той ми идва малко ниско, та ще си ползвам повече твърдия такъв върху бъдещият скрин. Има и някаква играчка, която пее и вибрира. Количка аз затова взех втора употреба. Не мога да дам 1200-1500 лв за нея, а по-евтините ми изглеждат като детски играчки. Дано не съжалявам.  newsm78
Diadra356, бебетата нямат нужда от възглавници. Аз лично ще си взема калъфки само за красота и за слагане под главичката, колкото ако връща храна да не сменям цели чаршафи. Има и едни меки кърпички малки, в "Джъмбо" гледах комплекти от по 6-7 за тази цел пак. В количката чаршафче и пелена/одеало/ зависи от сезона или направо чувалче зимно в студеното време. Непромокаемо може да има, но в топлото ще спарва , а и нали са с памперси бебетата, няма да пишкат в/у количката директно. В зимният кош на моята си е мекичко. Не виждам смисъл от дюшек. Иначе има готови комплекти за колички. Не са скъпи.
Веселото, браво на пилетата! И на Кирчо най-вече.  Grinning
malina07, стискам палци да не е нещо сериозно.
DianaR, и аз ще ходя тези дни да сменям адресни регистрации, че и на баткото трябва, за да му пускам и на него лична карта другият месец. Моята скоро я сменях, но не искам да се водя на адрес, на който не живее никой от семейството, а така се получи.
Браво на бабите, които се възстановяват. Никакви болници повече, че внуци имат да посрещат!

# 334
  • София
Ей ме на, върнах се! Навън вече е доста горещо, затова се затварям в къщи за следобеда. Иначе, моята мишанка е 1,150 и си пипаше краката. Не знам за вас, но аз съм 90% сигурна, че ще предпочета секцио.

So^Amazing , това е тениска и предполагам е за таткото, или мислиш да поръчаш боди със същият надпис?

# 335
  • Пловдив
Добър ден мами,
навън времето е разкошотия...само за кафенце на чист въздух. Аз тази нощ нещо много лошо спах. 3 пъти ставах, а в 6 се събудих от ужасен кошмар с ужасни болки отляво. Неможех 5 мин. да стана от леглото да изпия един магнерот. Незнам на какво се дължеше тази ужасна болка. Може би беболинка е застанала от ляво и ми дърпаше нещо, но щях да умра.
Охх, всеки божи ден гледам тия колички и хич незнам каква ще се купува. Накрая знам какво ще стане...ще грабнем някоя си и после ще ме е яд.
Днес ми идва новия диван, новата спалня и новата кухня. Много добре, ама няма къде да ги сложим щото паркета още не е монтиран и всичко складираме в една стая. Имаме си хладилник нов там, прахосмукачка, ютия и кашони с нови неща, който чакат ММ да сложи ламината, за да се наредят по местата си. Ще си почакат май, че той милия и в работата е много зает.
Ей искам да ви се оплача....бе мн зле изглеждам аз...страшно мазна кожа и мн пъпки. Станах буквално като крастава. Ужасна работа. Нищо не ми помага. Май май до септември ще съм си така Sad
Трябва да влизам да се къпя, че ще излизам да си вадя дебитна карта, за да има къде да ми превеждат майчинските Simple Smile) нямам дебитна карта, а то в моя град (село) сме доста изостанали затва не се смейте много Simple Smile))
Хайде за сега от мен по - късно ще се включа пак Hug

# 336
-Petia-, мерси за разяснението  Embarassed Много ми харесват тези  висящи играчки, ама ги гледах в един сайт по 70 лв, та затова питам.

soho doll тази фирма правят и тениски и бодита. Има всякакви размери, аз ще взема боди с дълъг ръкав.

# 337
  • София
So^Amazing , аз чак като написах и разгледах останалите неща в албума. Продават бои за текстил, можеш сама да си направиш каквото ти харесва и мисля, че ще излезе доста по-евтино. Аз лично ще правя едни чорапчета с маркери, ама не съм стигнала до тях.

# 338
Локресия, споко аз имама 4-5 на мое име с изтекла давност, невалидни сметки ама съм събрала на всички картите в мене Joy та и аз трябва да си вадя на мое име, ама мисля другия месец и после директно в Нои с 45 днесвния болничен, аз пък мн се харесвам, незнам какво не си харесвате ама аз съм си много добре Embarassed

# 339
Сохо, и аз видях ама съм с две леви и нищо такова не ми се отдава  Embarassed Даже тези текстилни бои ми изглеждат сложна работа ... не знам как се използват  newsm78
Иначе ние имаме много качествен цветен принтер и ММ каза, че може да купи някаква хартия за щампи, и можеш да си слагаш каквото си поискаш по дрехите (с ютия).
Иначе тези бодита са по 13 лв, мисля да поръчам това защото е забавно. Аз много се забавлявам на такива глупости  Blush  

# 340
Оnly 98 days to go!  Shocked Леле кога мина това време  ...  Grinning
 Как сте коремчета? Аз влизам мноого рядко в профила си и сега се шашнах от линийката ми Simple Smile Виждам, че някои мами вече се подготвят за бъдещото човече .. аз нищо няма да купувам за сега. Имам си от баткото всичко необходимо, а и суеверието ми е малко в повече и не бързам. И за него бях купила само дрешки и принадлежности за родилното. Сега ще имам нужда от нова ваничка, но това ще се купи накрая. Сигурно само аз съм останала без да знам пола, но май ще си карам така до края. Каквото и да е, живо и здраво да е Simple Smile Скоро се върнахме от път и минах на един бърз запис и всичко е ок с тоновете. Мисля другата седмица да отида и на един ехограф да видим как расте човечето, доста стабилно си ритка и си играе в коремчето.

Имате ли кой да ви помага в първите дни с новороденото? Аз съм малко - и сам война е войн, но сега с баткото мисля, че колкото по-дълго имам помощ, толкова по-добре. Майка ми е в Сф, свеки в Гърция, но ще се примоля на някоя да поседи повечко с мен. Колкото повече наближава термина, толкова повече започвам да се притеснявам как ще се справя с две човечета. Сина ми е в голямо очакване, горд е че ще става батко и ще видим как ще си разделяме грижите за бебчо Simple Smile

Имате ли коластра? Преди мисля, че вече ми се бяха появили капчици по това време от бременността, но сега нищо. Знам, че това не е фактор дали ще имам кърма или не, но все пак .. Simple Smile

И още нещо - прилошава ли ви, като легнете по гръб? На мен вече и е тежичко и не издържам много време в тази поза. Спя много неспокойно и вече съм с две възглавници - едната си я гушкам пред мен, скоро още една ще влезе в употреба - за м/у краката Simple Smile

Хубав ден, момичета, а хубавата новина е, че пак ще разхлажда. Едвам се тътря по жегите Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 13:06 от lotos4e

# 341
Здравейте пупенца GrinningЗа прегледите по два пъти в месеца май наистина зависи от док ,аз другия месец(8м)имам пак един преглед плануван,така че 2 прегледа остават да са в 9м живот и здраве PraynigАни да от Силистра съм ,тука в нашите магазини не съм разглеждала,аз обичам големите магазини,като влезеш и да не ти се излиза Mr. Green,а тука нямаме такъв и за това вися в нет-а и плакна очи,по цял ден Joy
Пожелавам ви лека седмица ,без болежки Naughty

# 342
Здравейте момичета.Много сте писали за има - няма 3 дена .
Аз плета и плета ,че и компютъра не съм вкючила .
Веъщам се да ви чета.

# 343
Хайде и аз се развихрих този уикенд и накупих една торба с бебешорски дрешки от един МОЛ. Толкова са сладки, че ги разглеждах няколко пъти откакто ги купихме до сега. Разбира се повечето са розови, но има и други бебешки цветове - много сладурски, и не мога да им се нарадвам.
Това няма да е последното пазаруване за гардероба, преди девойката да се появи- със сигурност. Свекървата също ми подари лично оплетена розова жилетка и шапчица (от каталог за бебешки плетива)  - много са сладки Simple Smile
Така или иначе сме планирали голямото пазаруване за м.Юли  smile3508

...излизам да се разходя малко, че всички кокали ме болят...

# 344
Здравейте  preggo !

Аз днес бях на ЖК. Взеха ми кръв, урина. Бебо е 1,200 кг - докторката каза, че върви нормално бебе, нито дребно, нито едро. Беше си стиснало краката и не видях днес пола. Лошото е, че се е обърнало / седалищно е / и плацентата ми е доста ниска и ако остане така ще трябва да раждам секцио. Преди раждането щяла да ме прати на 4 Д да видят плацентата.Предното ми раждане е нормалто. И сега съм доста объркана и притеснена, ако трябва да раждам секцио сигурно ще е в Пловдив, че тук им нямам нещо доверие, а и незнам къде. Ако може мамите от Пловдив да изкажат мнение за докторите в П-в.

Два пъти се ходи на консултация в периода след 45 дена преди термина.

Вчера ми пратиха доста дрешки от племенника, който е на 4 месеца / те са направо нови /, много им се радвам. Направо няма смисъл да купувам дрехи освен к-кт за изписване и дрешки за болницата, че да са новички. Пратиха ми също и обиколник за кошетката, одеалце и възглавница за количката, боди за колата Simple Smile. Много съм доволна newsm44

ushana, честит 7-ми месец

Общи условия

Активация на акаунт