Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?
Локресия, Петя ми беше похвалила един разтвор... в Кауфланд го има, но му забравих името. Но е за почистване на лице. Дотогава пробвай с кислородна вода от 3 %. Помага. 
хахаха Иначе снимки ми даде само първите 2 пъти. Сега като съм в къщи ама такъв мързел ме гонииии
нищо не ми се прави. Всъщност само си мисля какъв ремонт да подхванем 
взех си половината изследвания и чакам другата половина сега, но поне в общите няма бактерии направо ми олекна 

Прекарахме няколко прекрасни почивни дни сред гора и на море 
на патерици!

Иначе и на мен ми е любопитно при DianaR за какви документи става въпрос, тъй като ми е притеснено да не пропусна нещо важно 
Такова обикаляне му направих днес ....Сега тъкмо се наядох , че вече бях започнала да треперя от глад . На вас случва ли ви се ?Аз ако два -три часа нищо не съм сложила в устата и започвам да треперя и ми трябва двойно количество храна за да се успокоя
А на другите пилета , мисля че няма вече да им е студено навън .