Отговори
# 345
Днес имам да обикалям малко да изчистя документално нещата покрай появяването на бебка...

Извинявай за любопитството, но какво документално оправяш покрай появата на бебка? Питам, тъй като и аз съм се захванала със същата процедура и все се притеснявам да не изпусна нещо. Ако искаш може и на лични да ми пишеш Crazy

# 346
Soho Doll, браво на вашата мишанка! Аз се чудя дали нашата вече е доближила килограм, но това ще стане ясно чааак на 27.06. Ти ли си реши да е секцио? Simple Smile Локресия, Петя ми беше похвалила един разтвор... в Кауфланд го има, но му забравих името. Но е за почистване на лице. Дотогава пробвай с кислородна вода от 3 %. Помага.

# 347
Здравейте,   bouquet
И аз отивам на консултация след малко, да видим какво става. Моята док като я питам колко е голямо бебето и тя си поглежда една табличка и ми казва колко трябва да е  ooooh! хахаха Иначе снимки ми даде само първите 2 пъти. Сега като съм в къщи ама такъв мързел ме гонииии  Crossing Arms нищо не ми се прави. Всъщност само си мисля какъв ремонт да подхванем  Mr. Green Ама ще си остане в мислите, няма кой да ми угоди  Rolling Eyes
Имам дилема, дали да ида пеша на консултация или с колата  Thinking

И щях да ви казвам, че такъв задух ме преследва от няколко дни! Някои друг има ли такова нещо?

# 348
Мирка, и аз се задъхвам отвреме на време. Особено сега в тези жеги ще ни е много трудно. Лулу скоро казваше , че и на нея и става гадно като почне да се разваля времето и е облачно.
  Мами, съжалявам за любопитството , но за какви документи става въпрос??? newsm78

# 349
Нямам бацили, нямам бацили newsm44 взех си половината изследвания и чакам другата половина сега, но поне в общите няма бактерии направо ми олекна Blush

Ел, аз за тва и не бързам да ходя да ледам, мисля по натам Peace

Нещо ме е хванала простотията и съм много крива и ревлива Cry

# 350
  • София
Ushana, аз ги решавам за сега нещата  Mr. Green

Мирка88, по-добре си ги избий тези мисли! Направо настръхвам вече като трябва нещо да се прави, а то все нещо ново излиза. Ходенето е по-добрата идея, но ти си знаеш.

А Танище къде ли забегна?

# 351
Цял ден ви дочитам Grinning Прекарахме няколко прекрасни почивни дни сред гора и на море Grinning

Аз снощи си гушнах малкия пораснал звяр и вече светът е по-добър Simple Smile

Как ги чакам тези моменти.... Hug

kotkincho,mirka88, newsm59 на патерици!

Засега сме купили количка, кошара и комплект за изписване. Предстои да направя списък, но все ми се струва, че има време... Ще купувате ли контейнери за кърма и какви? Виждала съм само едни на Авент, които ми се сториха скъпи.

андреа77, много е сладък комплектът Simple Smile

sealover, моят лекар започна да ми казва, когато започнах да го питам. Резултатът ни от петък е 500гр. и 30 см., въпреки че не съм убедена в точността на определяне. Питам по-скоро заради таткото. Дано времето ти мине бързо!

nenimira, изтягането досега не ми е причинявало проблем. Три пъти седмично ходя на занимания, които се основават на разтягане и съм ок.

nads3, честит дом! Да го изпълните с любов Heart Eyes

Choch_KA,-Petia-, честита кошарка!

So^Amazing, тениската е много свежа Grinning За мамите от Варна: открих магазинче с разни забавни надписи по бодитата.

JB74, tania_tsvetanova, честити придобивки! Със здраве да си ги носите!

Ние се захващаме със сглобяването на кошарата.

# 352
Здравейте момичетаа!
Честито на всички, които си имат нови придобивки!
Аз малко съм се поизнервила покрай покупките за бебо. Ще взема да си пазарувам и да си мълча, че като кажа на близки, всички отварят една устаа.. Рано било, що съм бързала, ще свършели ли? Имало време- в края на август да съм купувала... Оффф! Като съм харесала кошара, какво да чакам до края на август. 100 пъти обяснявам, че не съм суеверна и ако нещо ще става, ще стане със или без моите покупки. Вярвам, че всичко ще е наред и толкоз. Гневно ми е днес нещо! #Cussing out
Аз пък този месец- юни дори нямам ехограф при лекаря, а само консултация при акушерката.  и от 25.05 чак 25.07 - 2 месеца, в които няма да видят бебо.  Shocked За това съм решила, че  и без това ще си ходя до Силистра да си почина малко, ще мина профилактично на един лекар там- тъкмо да чуя различно мнение.

# 353
Здравейте и от мен,
 Починах два дни добре и до сега не можах да ви изчета. Честито на всички празнуващи със закъснение. Определено напредвате доста добре с покупките. Аз ще изчакам до края на месеца, когато ще изляза почивка, ще проверя какво имам, че много неща ми дадоха, но не знам кои ще задържа и кои не. И след това се започва с пазаруването и аз искам всичко необходимо да е вкъщи, когато се прибера.
На мен също не ми казват точните размери на бебка, винаги казва, че е малко по-голяма, но в рамките на нормалното и, че няма причина да се притеснявам, а и като усещам как ме рита постоянно със сигурност е ок.
Хубав де на всички smile3535

# 354
Lemonche, ще си идваш в родния град, при кого ще ходиш на видеозон  newsm78 Hug

# 355
 Мами, съжалявам за любопитството , но за какви документи става въпрос??? newsm78

Ами с таткото сменяме адресна регистрация и лични карти, тъй като и двамата сме от две различни от София населени места, а живот и здраве бебка ще я раждам в София. Не стига че в акта за раждане имената ни с таткото ще са различни, но и населените места на трима ни трябваше да са така hahaha Иначе и на мен ми е любопитно при DianaR за какви документи става въпрос, тъй като ми е притеснено да не пропусна нещо важно Crazy

# 356
Лемонче, изобщо не им казвай, ако няма как, не ги слушай. Какво само дразнят полужението, ааааа. То вместо да те оставят спокойно, само те нервят, а и това е най-голямото удоволствие и най-големия трепет да пазаруваш за бебчо.
Малееее аз нищо още не съм купила, ама големи акъли давам  Joy
На мен на всеки преглед ми казва лекаря, височина, бедрото колко е, главата, грамажа, и абсолютно всичко + снимка, но аз съм на частно и може и от това да зависи, а и най-вече от самия лекар как работи и дали обеснява.
П.С. Анииии браво, че гадини ги няма вече  Hug

# 357
Здравейте . Аз най-накрая се прибрах  Whistling Такова обикаляне му направих днес ....Сега тъкмо се наядох , че вече бях започнала да треперя от глад . На вас случва ли ви се ?Аз ако два -три часа нищо не съм сложила в устата и започвам да треперя и ми трябва двойно количество храна за да се успокоя  Crazy   Сега пък ще ходя да взема малката и общо взето дупе да ми е яко - няма мегдан за почивка  Rolling Eyes
Най-хубавата новина от днес е , че стойностите на кръвна захар от изследването са много добри , чак не мога да повярвам .  Grinning За човек с история на ГД това са страхотни новини , щях да се разплача.Е, аз пак ще си внимавам с бързите въглехидрати де , все пак да съм още по-спокойна .
Веселото , миличкият Кирчо , надявам се животинчето да не се мъчи много и да не го боли крачето .  Praynig А на другите пилета , мисля че няма вече да им е студено навън .
Диадра, аз не съм ползвала възглавничка за малката, мисля че е напълно излишно  Peace
И още имах да пиша , и да коментирам , но сега трябва да ходя ...
Лека вечер от мен  Hug

# 358
Здравейте на всички  Simple Smile

Да ви кажа, че поръчах нещата от MotherCare и вече нямам търпение да пристигнат,
но май май ще трябва да чакам поне 20 дни. 100 човека ми казаха, че всичко било много хубаво и качествено и съм щяла да остана много доволна  smile3521

Сеаловер горе главата. Сега поне времето е хубаво, не е ако да беше зима - ходи на разходки, купувай разни нещица за бебето и най-вече мисли позитивно  dazzler1

Diadra356, аз също напоследък се замислих какво се слага в количката. За завиване на бебка, мисля, че не е зор - ще си я завивам с разни пелени или одеалцета, но за отдолу ми беше чуденето на мен newsm78 Мисля да сложа нещо мекичко, че да не й убива на гръбчето (въпреки, че самата количка си има подложка).

Днес сутринта се теглих и съм +1 кг само за 1 седмица.
В книгата, която имам за бременността пише "От този момент, вие и вашето бебе започвате стремглаво да трупате маса". Ако всяка седмица ще имам + 1кг, значи да се готвя за още + 12 или +13 кг  newsm62

tania_tsvetanova ако не искаш да раждаш в частна клиника, отиди в Окръжна болница в Пловдив - за там съм чувала много добри отзиви.

lotos4e аз за раждането, живи и здрави, ще си се прибирам в Пловдив, така че поне 3-4 седмици и майка ми и свекърва ми ще са покрай мен да помагат, а после ще идват за по няколко дни на гости.  
На мен ми писва да лежа само наляво или само надясно и даже все едно се схващам, така че от време на време си лежа по гръб.
Като цяло не съм качила кой знае какви кг, корема ми също не е много голям, но и аз много се задъхвам особено, като ходя.  preggo

До сега мисля, че не са ми слушали тонове  newsm78 Всъщност дори не знам какво означава да ти слушат тонове - нещо различно ли е от обикновения преглед ?

# 359
Здравейте!

Ето ме, жива съм, благодаря за загрижеността на всички, на които им липсвах  Laughing
Дне бяхме на Плевен на преглед, бебина е 1,100 кг, забила си е главата в таза ми и лицето й е към моя гръбнак, т.е нищо не видяхме, бутахме, ръчкахме, не се помръдна, ама си викам, още три месеца и ще те видя, няма къде да ходиш  Mr. Green
Докторът искаше нещо да ми каже за плацентата ми, но аз му казах,че ако е нещо лошо, да го задържи за себе си. После на мъжа ми бил казал, че може да се наложи планово секцио 2-3 седмици преди термин (около 25 август), т.к. плацентата има определен капацитет и в моя случай май капацитетът й ще се изчерпи по -рано. Нямам против, щом се налага.
Хемоглобинът ми е 108 и предвид неговите стойности и изпреварващия растеж на бебето, ми назначи прием на желязо от веднага. Ферофолгама 3 х 1.

Вчера изплетох едни супер сладурански бебешки дажапанки за подарък на едно наше 9-месечно приятелче. Отивам да ги пусна във ФБ, а после, ако си намеря паролата за снимка.бг ще ви покажа и една дънкова пола,която майка ми е купила за бебето, много сладка, ама пише размер 3-5 кг  Simple Smile аз както се очаква да снеса бебе над 4 кг, сигурно тая поличка ще я обуем макс веднъж  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт