Отговори
# 315
Здравейте, здравейте, забравих да чиститя с бременния си мозък новите придобивки, къде къщичка, къде кошарка само хубави неща да ви носят Hug

Ел, ти си от Силистра нали newsm78 и аз тука не съм ходила да гледам нищо  Embarassed преглеждам основно в интернет и един хубав ден ще видя да се разходя по магазините тук да видя какво има Peace

Коткинчо, най-мразя да чакам, аз ако съм на тебе няма да ме стърпи и най бебешките ще ги преровя и подреря в кашони за старт Embarassed

Ох, ръцете ме сърбят да се заовя в дрехите дето ми донесоха снощи, ама ще изчакам да купя прах за бебета и да тръгнат наще да имам свободно време Mr. Green

# 316
Добро утро, коремчета Hug Тази сутрин се събудих с просветление - аз май моята лентичка не съм я направила както трябва...седмиците си отговарят, но оставащите дни нещо не са така. Както и да го гледам до термин /13.09/ имам под 100 дни, а лентичката ми показва доста повече. Някой ще ми помогне ли да си я оправя, че аз явно съм малко... newsm78

# 317
Добро утро коремчета!

Аз съм изумена с темпа с който се качват килограмите. Вчера бях само на плодове и зеленчуци и днес съм +1кг. Rolling Eyes Не знам какво да ям за да не пълнея.

От кой месец трябва да ходим 2-ти в месеца на консултация?

# 318
Кикито , забелязала съм я отдавна. Май ти показва дните, които са минали. Кликни на някоя от нашите лентички и си я направи наново.
Мими , моята АГ ми е сложила две консултации в девети месец. Явно е според преценката на АГ.

# 319
Добро утро сладуркии:)))
Честито прридобивки на всички  Hug
Надс страхотно, с много любов, семейно щастие и детски смях да е изпълнена новата къща   bouquet
kotkincho мила със закъснение Ч.Р.Д. Много любов, щастие и детски смях   bouquet
Веселото как са фазанчета и най-вече Кирчо, така като му е крачето дали го боли или си е зарастнало ткак кривичко?
Кики и аз моята я бях забелязала,че не отброява правилно а си е окс със седмицаите, и с и сложих нова  Laughing
mimi_9 точно и аз мислех да питам от кога сме по два пъти в месеца, че при моя лекар съм след седмица и чак тогава ще мога да питам.
Лека седмица на работещите, и много разходки на почиващите:)))

# 320
Добро утро !
Нека и аз да чиститя на притежателите на нови придобивки  bouquet
На мен ми е толкова тъжно , че думи дямам ...ММ снощи замина и ще си дойде чак след като бебчо е роден  Cry  Знаех , че ще е трудно , защото това не е първата ни раздяла , но този път много по трудно ги приемам нещата.Малката май не осъзнава напълно какво се случва , но до няколко дни очаквам да започне да ме пита защо още тати го няма. Тя си мисли , че той е отишъл някъде за малко  Sad
Преполагам , че сега наистина ще започна скоро да пазарувам , за да си потуля мъката някъде все пак  Mr. Green  Шопинг терапията е изпитана и наистина помага  Mr. Green
Днес още трябва за болничен да ходя , после до златните за заплата , да видим дано да оцеля , че главно с автобуси ще трябва да се придвижвам. Много ме е яд , че не карам , колата си стои сега в гаража а аз ще се мъча с тези рейсове  ooooh!
Някой вчера сподели за този сайт MotherCare, разгледах го и наистина има много хубави неща . Като ги обърнах цените в бг лв. , са същите като нашите тук . По натам може и да го пробвам .
Хубав ден ви желая , а аз ще се опитам да се разсейвам , че да не прекарам целият ден плачейки .

# 321
  • София
Хора, не е толкова интересно да ходите през две седмици, спокойно, и това ще дойде. От прочетеното из отчетните по месеци, съдя, че при всеки лекар е различно. Обикновено, ако не си на частно и нямаш особени оплаквания тръгваш на тонове в 9-ти месец. Аз в шести имах болки, споделих и от тогава ме пуснаха на тонове, но и да нямах посто практиката на моята лекарка е такава. Освен това, ако очаквате, че ще гледате бебето през две седмици - ще ви разочаровам, прегледа с ехограф отново е през месец, през останалото време сте само на тонове.

# 322
Добро утро, цяла нощ не съм спала от болка в десния яйчник  Sad Днес следобяд ще ходя на лекар, чак към 3 е на смяна моята лекарка по ЖК. Имам подозренията, че пак е някое възпаление, че постоянно имам подобни проблеми.

За капак малката отново е настинала - цяла неделя се разправях с моя, че много гола ще я изведе навън и ще настине. И ето на, днес е настинала, а кой пак я гледа - аз. Вместо да лежа  #2gunfire

Май ще вземам болничен, че не се трае вече.

# 323
Нинка ,  много порастнаха. Кашонът им отесня, мъчат се да изкачат от него. Утре ще ги давам на ММ да си ги гледа навън. Днес ще им оправят клетката и ще им сложат лампа. Дано не им е студено. Кирчо си куцука, крачето е зараснало накриво. Много ми е жал за него. Още ходи с шината, макар че лекарите ми казаха, че няма смисъл от нея, но видимо му е по-лесно с нея. Без шината се влачи. Иначе си яде, пие си водичка, води си нормален пилешки живот  Mr. Green

Незнам при вас как е, но моята АГ още в началото на бремеността ми даде картонче с дните и часовете за консултация. Гледам си по него кога съм на преглед.

Сеаловер , съчуствам ти. Сигурно ти е много тежко. Аз пазарувам от този сайт и съм изключително доволна от нещата. Даже чакам в момента една поръчка.

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 09:18 от Веселото

# 324
Добро утро, момичета. Меренето на тонове май си е по преценка на наблюдаващия АГ. На миналата ЖК ми ги мериха - нищо не виждаш, само слушаш - не е нищо интересно. Всъщност скоро ще може и сами да си ги чувате със слушалка за мерене на кръвно, предполагам. Аз се следя и на частно и изобщо не бързам да ме викат 2 пъти месечно  Joy Soho Doll е права, не е забавно като ехографа. Sealover, предполагам колко ти е гадно, но се опитвай да се разсейваш с други неща и с разходки. Пък и има скайп... Не е същото, но си е успокоение. Веселото, разкажи за Кирчо!  Simple Smile Май забравих да ви кажа - вчера изписаха майка ми, всичко е наред. Благодаря ви за подкрепата. Нейният хирург се казва Мисерлиовски - възхитена съм! Амели, Сонка, как са вашите майчета? Аз ще се оправям за работа, на вас - хубав ден ви желая!
Ихаа, сега видях, че от днес съм в 7-и месец! Страхотнооо! Още 90 дни!

# 325
Здравейтеее,и аз миналата седмица купих първите 2 комплектчета за беболина-трябва да ги снимам да ви ги покажа.Заколичката-уж се колебаех между 2 модела,а сега станаха много-много.в голяма чуденка съм,и имам чувството,че никога няма да си избера...а не ми е за първи път  Laughing
И аз искам да ходя през 2 седмици нА ЖК,не заради друго ами така по-бързо ще мине времето до финала,а и по-честите срещи с малката фръцла са си друго  Simple Smile
Преди малко ММ замина за 1 седмица за Севлиево,че имало нещо проблем с работниците му-до никъде не били стигнали с обекта и той отиде да ги контролира.Хубаво ме караше и ние с Мартин да идем,ама да ме пита някой защо отказах.
И така 1 седмица ще сме си двамата с Марти.След малко ще ходим на контролен преглед,да му видят гърлото и дано от утре да е на градина че  Rolling Eyes Crazy направо луда ставам с него.Да ми е жив и здрав ама ми е бесен като за трима.Вчера сутринта например с мм му се караме че неиска да яде,а така не може(може 2 дни да не сложи нищо в устата си),и ММ му каза да изяде 2 мънички банички иначе никакво излизане на вън,никакъв таблет и така.А той малкия маймун,изял едната и втората я скрил докатао баща му не го гледа.Чак на обяд намерих втората баничка пусната в една чаша за кафе  Rolling Eyes Направо е.....нямам думи

# 326
  • София
Ushana, честити оставащи 90 дни!  Simple Smile Дано минат леко и прохладно! Лека работа на всички отиващи на работа, аз отивам...отново на тонове  Mr. Green

# 327
Кикито , забелязала съм я отдавна. Май ти показва дните, които са минали. Кликни на някоя от нашите лентички и си я направи наново.

Готово, вече съм с нова лентичка и по-малко дни до термин hahaha

# 328
 coolcool

Готово, вече съм с нова лентичка и по-малко дни до термин hahaha

coolcool

# 329
  • Пловдив
Добро утро  preggo !
Нас ни нямаше събота и неделя и аз творих разни подаръци. Мисля, че ми се получиха добре.
От днес официално влизаме в 7 календарен и в 8 гестационен месец. И бебка цяла нощ ми го напомняше  Grinning
Гледам празници е имало - честито на патерички, да сте живи и здрави!
Големи покупки сте захванали - със здраве да си ги ползвате.
Плетачките да показват и етапи - ние преполовихме одеалцето... но преждата няма да стигне та ще ходя да купувам още...
На бъдещите баби, дето ги е хванала някаква серия, да ги пуска скоро, че ще трябват помагачи септември.
На мамите с неразположения - дръжте се - малко остана, но целта си заслужава. На мен започва все повече да ми тежи и бебка усеща, че вече и става все по тясно и протестира все по често.
Днес имам да обикалям малко да изчистя документално нещата покрай появяването на бебка...

Усмихнат и слънчев ден!

Общи условия

Активация на акаунт