Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?

и аз тука не съм ходила да гледам нищо 

Знаех , че ще е трудно , защото това не е първата ни раздяла , но този път много по трудно ги приемам нещата.Малката май не осъзнава напълно какво се случва , но до няколко дни очаквам да започне да ме пита защо още тати го няма. Тя си мисли , че той е отишъл някъде за малко

Soho Doll е права, не е забавно като ехографа. Sealover, предполагам колко ти е гадно, но се опитвай да се разсейваш с други неща и с разходки. Пък и има скайп... Не е същото, но си е успокоение. Веселото, разкажи за Кирчо!
Май забравих да ви кажа - вчера изписаха майка ми, всичко е наред. Благодаря ви за подкрепата. Нейният хирург се казва Мисерлиовски - възхитена съм! Амели, Сонка, как са вашите майчета? Аз ще се оправям за работа, на вас - хубав ден ви желая!
направо луда ставам с него.Да ми е жив и здрав ама ми е бесен като за трима.Вчера сутринта например с мм му се караме че неиска да яде,а така не може(може 2 дни да не сложи нищо в устата си),и ММ му каза да изяде 2 мънички банички иначе никакво излизане на вън,никакъв таблет и така.А той малкия маймун,изял едната и втората я скрил докатао баща му не го гледа.Чак на обяд намерих втората баничка пусната в една чаша за кафе

!