Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?

Нищо няма да им казвам, че само ме дразнят! Добре, че ММ се съгласява за всичко с мен и каквото кажа го правим заедно. Аз..не толкова заради кефа, колкото имам чувството, че времето ще ме притисне и няма да съм свършила с важните неща. Избрахме кошара и количка- най-големите, но то после...матраци, завивки, ванички и т.н. Уж нищо, но като почнеш да търсиш и купуваш, свят да ти се завие. А, аз не съм от тези, дето влизат в 1 магазин и казват, това, това, това и това. От всеки магазин купувам по едно 
Мисля да отида при д-р. Гавазов или д-р. Димитрова. Ти при кой ходиш?
Дано скоро приключиш със задачките. И моят списък беше огромен, дори се бях притеснила, че скоро няма да успея да свърша всичко, но то се оказа, че като се стегне човек и задачите се отмят доста бързо
, цял ден скапан нет и немога да вляза камо ли да пиша
, аз днес се разкрасявах сутринта, боядисах се ,маски си правих на лицето и така поглезих се 
Казаха да ям краставици и домати
аз смятам докторката за по-добър специалист, ама хора различни и възгледи, но ако искаш в болницата има 4 Д и може срещу 50 лв да те гледа там
ама незнам за друго ама мене ме е страх от преждевременно раждане, защото моя се е родил недоносен
абе не може ли да си ги сложим тия неща на първа страница да се виждат

Чета готовите списъци от интернет, мили мами
Да е жив и здрав човека, страхотен е, и да ни помогне прекрасната ни принцеска да дойде на бял свят безпроблемно