Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?
в никакъв случей няма да дам, просто за мен това е кошмар. Зная племеницата какъв проблем имаше с това и прсто не сиакм после да се чудя какво да правя за да отучвам 

И понеже съм добра сега му правя ябълков сладкиш (уж за него де ама и ние с беба ще намажем 

Повиших малко тон в магазина и си тръгнахме 
щеше да тръгне да купува разни неща, а последните седмици вече едва го удържам.

За приблизително 6 месеца караме 16-та тема , не е зле . Аз изпуснах цял месец де , но нищо сега ще си наваксвам.
Взех я от ДГ и веднага ми се оплака от , че я боли глава . Температура 37- 37.5 -37.7 , така варира и за сега нищо не сме давали . Веднага я командировахме в бабината къща и докато ММ не я зеведе утре на лекар ще е там. Притесняваме се да не е шарка , защото има разни пъпки тук-там , но според мен са от комари. За всеки случай ще я заведем на преглед и дано не е шарка. Аз си взех инфлуцид и сега ще пия за да се предпазя ако е вирус. От ДГ казаха , че в групата има случаи на болни дечица с вирус и сигурно най-вероятно е това. Моля се да ми се размине , че още си спомням за зимното ни боледуване