Отговори
# 510
Аз писах на Pampers за ФБ групата и си чакам разрешението-отговора  Mr. Green
Сега другата дилема ми е името. Майка много искаше да е с нейното име или поне буква, сега пък не искала. Нали съм си нервна и само се чудя с коой да се скарам, обаче вече съм казала, че ще е с нейната буква и сега не можем да си харесаме име с "M"
Мария и Мярияна отпадат. Аз лично харесвам Мартина, Марта даже повече, Мадлен, Меглена или подобно, за да й казваме Меги. Искам някое интересно и хубаво име, да не е супер често срещано и да има галено. Та... ако имате идеи съм готова да чета  Hug
А вие вече имате ли си имена и ще ги кръщавате ли на определен човек бебоците?
Само да вметна, малкия е Даниел, като с баща му още спорим за ударението  Crazy не е кръстен на никой. Свекър ми Бог да го прости, се казва Димитър и така малкия носи първата му буква, но не е нарочно.

# 511
  • София
Ами то само това оставаше някой да предяви претенции, относно името на моето дете. Не искам да носи ничие име, ще си е кръстена на себе си и точка!
Обожавам името Мартина и понеже и аз съм с М, а мъжът ми искаше да е с тази буква в началото ни се получаваше чудесно, до момента, в който прецених, че е прекалено дълго заедно с презимето и фамилията. И както разбираш, Перличка, пристрастна съм и съм ЗА това име. Но далеч не е рядко срещано, даже напротив. Марта също много ми харесва, виж Мадлен, Меглена  Stop

# 512
Аз писах на Pampers за ФБ групата и си чакам разрешението-отговора  Mr. Green

И аз така  Grinning

Относно името и аз имам проблем с моята майка, която не само очакваше, но и настояваше да е поне с нейната първа буква 'П". Ние с ММ обаче като мислихме за име не можахме да измислим хубаво женско име, което да звучи добре и за БГ и за Австрия. Все пак щерката ще живее живота си в Австрия и е нормалмно да пасва на средата. Харесахме си Емили, и в тази връзка в момента не си говорим/пишем с майка ми повече, тъй като тя е "разстроена". Аз пък съм разстроена, че за нея това е най-важното нещо, вместо факта че ще има още едно внуче! айде... оплаках се  Sad

# 513
Здравейте,пупенца Grinning
 nbirthday на всички рожденници,да сте живи и здрави  bouquet
Момичета имам племенник ,който е на година и половина,много е глезен милият,тръшка се все по неговата де е  Mr. GreenММ вика нашто няма де такова гевезе,да ама снощи сънувам,че съм родила и нашто е същото,чак се стреснах и се събудих,после казвам на ММ сънувах кошмар Joy
Да ви питам някой имали същия проблем аз от една седмица нещо с очите Sadходят ми едни точки напред назад,ама от бременноста ли е нещо,май трябва да ходя при джипито Thinking

# 514
Извинявай JB74, но не мога да повярвам, че все още има родители, които настояват внуците им да са кръстени на тях. Живот и здраве моето момиченце, няма да го кръстя на никой. Не че никой не го заслужава, но едва ли някой го заслужава повече от мен самата - все пак аз ще го родя и ще си го гледам. Ако ще се кръщава на някой, то това ще е на мен на първо място или на таткото hahaha Иначе на мен ми харесват Виктория и Симона, но родителите на ММ започват с тези букви, а нямам намерение да си мислят че съм им оказала тази чест. Майка ми също харесва тези имена и постоянно ме убеждава да не се съобразявам с това, че родителите на ММ започват с тези букви и да си избера едно от двете имена, но не мога да се пречупя Twisted Evil

# 515
JB74, разбирам те много добре. Явно това са си тяхни предразсъдъци. Едно време децата винаги са ги кръщавали на някой роднина. Тъпото е, че за нея това е един вид .... като благодарност, че ни помага ли не знам и аз точно, но думите й бяха, не заслужавала ли поне името да й носи. Това още от предишната бременност, където загубихме бебето. Сега пък, както сме искали така ще го кръщаваме,ама аз пък не искам после натякване и пак, ето не му дадохте поне мойта буквичка и т.н.  Mr. Green то и аз угодия нямам. Иначе, едни наши приятели си кръстиха детето Паола и на мен ми допада това име.
Колкото за нашето, искам да се вързва с името на малкия  Mr. Green и с фамилията Дяков/а, искам силно име. За момче например много харесвам Калоян, звучно е и някак си носи респект само като го кажеш, на галено може Кало да му се вика.
soho doll, Мартина точно защото е много често срещано и за това се чудя още. Или мъжо не го харесва или аз не харесвам неговите предложения, или неговите не са с "М" и това още повече ме влудява  #Crazy

# 516
  • До морето :)
Бреееееееей, спрете да пишете, нямате изчитане!  Crossing Arms

Рая, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

Морето - няма нужда да казвам къде ще ходим, нали.  Mr. Green Само чакам да се стопли водата достатъчно, че няма как с Елена само на пясъка. Аз още не съм решила дали ще се къпя в морето. То е моя голяма любов. Смятам да питам доктора ми за мнението му. Ама толкова години (да чукна на дърво) не съм имала проблеми с морето (т.е. гъбички и прочие), та как да се дърпам. А и смятам, че морската вода е панацея за всякакви болежки.  Laughing

За имената - вярвам, че ако го кръстиш на някой го "наричаш" на този човек, взима му доста от чертите, характера. Та... не кръщавам. Никой не заслужава.  hahaha Някой не иска ли да вземе моето любимо мъжко име Владимир (владетел на Света)? Е, не мога и не мога да го пробутам.  Crossing Arms

# 517
да Kikito, и аз не можех да повярвам, но явно има. Както каза Перличка - това са хора с предразсъдъци. Така или иначе, детето си е наше и ще си го кръстим както ние си искаме!

# 518
 Привет момичета! Не мога да ви изчета.
 От сутринта съм по улиците. Минах през НОИ и си взех ПИК. Стана много бързо- за две минути.
 Смених паролата. Пишете ми на лични за нея. Ще преценя на кой да я изпратя и на кой не. Много моля другите да не я изпращат на никой. Точно заради луди като онази, ви казвах да не я изпращате на никой. Какви ли не ми писаха за парола без да са се включвали в темата. И аз съм съгласна с Кикито , че ще е добре да премахнете онези, които не се включват тук и в Фейсбук. Просто е пълно с всякакви откачалки.
 Рая ,  happy bd отново!  Hug
 Сохо , ваната, която взех ми се струва изключително стабилна.
 чочка , ще я купим от 9плюс.
 Кикито , без такива.  Naughty Mr. Green
 JB74 , как нагледно на видиш нещата? Нали пак са снимки, като тези в интернет.

# 519
аресват Виктория и Симона
и на мен ми харесват тези имена, също и Моника.Ако беше момиче щяхме да я кръстим Моника или Симона, но е момченце. Здраве да е. Сега ще е Николай, защото иначе трябваше да е с М, а Мартин не ми харесва / често срещано е /. Иначе нашите родители не се бъркат в избора ни.

# 520
Здравейте мами  Grinning
Сега се прибрах от прегледа,хапнах и сега ще ви чета
Всичко с бебо е наред,расте си,шава си
Било седалищно разположено,но доктора каза,че имало време да се обърне,и аз не съм се притеснила кой знае колко,има време до септември  Sunglasses
На мерките,дето ги има на снимката видях,че пише BPD (диаметърът на главичката) -отговаря на  25 г.с. и 3д. ,а пък аз съм в 26 г.с.  newsm78
Но четох,че в измерванията може да се получат разлики и отклонения,пък и доки нищо не каза за това.Каза,че всичко е нормално,корема ми бил спокоен.
Дадоха ми направление за кръв и урина и утре ще ги правя
Кръвта ще е за хемоглобина,на гладно ли трябва да ида или поне вода може  newsm78
Връщам се да ви чета  Hug

# 521
Спомням си преди време,  някой беше публикувал тема в Клюкарника, да се помогне на едно бебче, което било много болно. Хората помагаха, докато не се включи майката на въпросното дете, чиято снимка беше копирана от ФБ Sad Много тъпо....

ВклЮчвам се, преди да съм дочела, само за да кажа, че по този повод не качвам никакви снимки в нета...Преди седмица, като гледах тумбачетата, се чудех как да кача снимка и на шкемби, че да видите що е то дзвер, ама нация техническа не знае... Ако някой може да ми обясни как да го кача, без да се вижда от околния свят, да ме осветли, та да оплакнете око и с мойта особа  Joy

# 522
Аз пак се включвам Simple Smile

Направихме си една хубава разходка. Оказа се, че времето е по-приятно от вчера, много свежо и приятно прохладно. В парка мирише на гора и на хубав въздух и Стела си взе предиобедната дрямка там. Чудесно, доволна съм.
Въобще засега днес деня ми се нарежда много хубаво, както беше тръгнал наобратно отначало Simple Smile

Сохо дол, за ваничката - стабилни са стойките, докато бебенце е малко още. Но то за по-голямо бебе, вече няма и да ти е необходима. Ние я ползвахме в началото, мисля около два месеца, докато затопляхме помещението до необходимата температура, да не разнасяме мишката мокра из апартамента. Но то бяха едни жеги настанали, та бързо пенсионирахме стойката и си слагахме ваничката в голямата вана (а може и направо на пода в банята). Освен това в началото бебето не го киснеш във ваната, къпеш набързо и хайде. То после стават дългите вани с патета и други веселби  Laughing

Ами момичета, аз за снимката съм съгласна, но не съм качвала още снимки. Това не значи, че няма да качвам по-натам. Просто още нямам какво да покажа, а все пак като се похвалите какво сте взели влизам да ви се радвам на покупките.

JB, майка ти нека се посърди, пък ще и мине. В крайна сметка внучето ще е по-важно.  Peace

Шамс, имаме тайна, много тайна, свръх тайна група в клюкарника и можем само ние да си гледаме снимките там. Така че ако си член на групата ще можеш спокойно да се качиш, да се полюбуваме и на твоя организъм Simple Smile

# 523
Шамс, тя групата във ФБ като е тайна, мисля , че само ние можем да си виждаме снимките.... Не знам, греша ли  newsm78 

Аз качвам много снимки и уж само избрани от мен хора могат да ги гледат (демек най-близките), ама знам ли вече.

# 524
nenimira вода може да пиеш
So^Amazing само ние си виждаме снимките във ФБ

Общи условия

Активация на акаунт