Отговори
# 495
-Petia-, здравей   bouquet
DianaR ми писа на лични за срещата Wink Само чакам тъкмо да ми отговори, какво ще има в ОБ, прегледи ли какво, защото нали съм малко изостанала с новините и хич не съм на ясно  Blush
Иначе смятам да си раждам в Хирургиите, малкия тук го раждах, когато направих спонтанния аборт пак бях там, лежах 26 дни за задържане, но..... С първата бременност пак имах проблеми и пак лежах там 2-3 пъти за задържане, така че.... и персонала опознах и ми е близо. Аз съм в Смирненски на 10мин пеша от хирургиите. Също така специално в АГ-то има много добри специалисти, чистичко е, ремонтирано, в смисъл с нова дограма, на теракот на всякъде, 99% от персонала са много мили и учтиви, даже има един много хубав доктор  Crazy Другото, което е това е болницата с най-доброто оборудване за преждевременно раждане  baby_neutral Единствения недостатък е, че е университетска болница и винаги има много студенти и студентки, които стават свидетели на всичко, което ти правят, но то в момент на раждане спира да ти пука коло и кой те гледа/т  Mr. Green

# 496
Колкото за коритото, с малкия бях с обикновено и клекнала го къпех, определено нещо по-високо ще е по-удобно за кръста. Същото беше и с кошарата, повивах го на нашето легло и кръста много ме болеше, постоянно така преведена. Сега съм решила за кошарката като ми я донесат да си взема един повивалник гледам че не са скъпи, също така ще ми трябва и 2-ро ниво, защото тази е само на 1, а аз съм малко ниска и за да взимам и слагам бебка ще трябва направо в кошарката да влизам  Mr. Green или да ми се вирят краката, за да я измъкна  Joy

# 497
Здравейте мамчета! Аз тъкмо излязох от болницата и съм изостанала с темата ... доста при това  Embarassed  Надявам се да сте добре всички и да имате само положителни емоции. Като имам малко повече време ще седна да видя какво сте писали  Hug  Аз съм си все така с леки болки(вече неясно откъде),като ме приемаха в болницата ми казаха,че съм със скъсена шийка и разкритие,след като излязох отидох на видеозон и там като я измериха ми казаха,че е 4,1 см  Shocked  Shocked  Единия мери със вагинален видеозон,другия -чрез вагинален преглед.... И сега не знам на кого да вярвам.  Да не говорим,че едните ме водят в 27 седмица,а другите в 26...  Не знам.

RAQSVETLINA,Честит рожден ден  newsm51 И всичко най-хубаво!
So Amazing-честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав и много да те радва

# 498
Здравейте!
Покрай нас няма нищо ново,чета ви ,но нямам май за писане.
Честити празници на тези които са празнували   bouquet
RAQSVETLINAЧестит рожден ден!  bouquet
So^Amazing,честит ти рожденник!
С Диди си бях взела повивалник,но така и не му намерих място на леглото.Нещо не ми се стори удачен ,само хвърлях пране отгоре му.Сега пак съм го нагласила да видим.Може би ,защото отначало бяхме с кошче,не беше стабилен.За корито бяхме с обикновенно.За мен лично няма смисъл много от тези бебешките,бързо умаляват и после пак трябва да се вземе голямо.Мисля да взема сега от тези стойки за корито и новичко корито.
На море отиваме другата седмица на 22 на Златните.Харесвам повече южното черноморие,че е по топло,но не ми се пътува много.

# 499
Здравейте и от мен! Най-после успях да ви изчета newsm44
Днес съм добре, събудих се в 10 часа. Решила съм да не излизам и да почивам повече, че снощи много се изплаших, болката беше непоносима, добре че е но шпа - то. Бебо снощи риташе доста и даже се извъртя, но незнам накъде / корема ми придоби друга форма - преди беше изпъкнал от ляво повече, а сега си е с нормална форма/.
Петя честито ти придобивки и аз имам същото корито със стойка, но синьо / качих го в снимки/.Вчера си поръчак като твоя повивалник / но жълт / от продавалника като дойде ще го снимам. Габи я къпех в обикновенно корито сложено на два стола, а повивалник нямах сменях я на една маса. Абе преди 9 години всичко беше по-различно, а и аз бях малка и нищо не разбирах. Но и аз съм със страшни болки по принцип в кръста и затова трябва да ми е удобно.
За морето - тази година ще пропусна за първи път, но здраве да е. Причината си заслужава. Иначе ние ходим на море в Албена, Кранево. / нали аз съм от Добрич и там съм си свикнала /.
Рая  newsm59 жива и здрава!
Лулу  nbirthday на синчето на патерици. Да ти е жив и здрав и много да те радва!
Анни честити нови щори
Малина спокойно, дано малката се оправи по-бързо. Знам какво е детето ти да е болно / къса ти се сърцето /
Щях да пиша още, но забравих   newsm78/ напоследък доста често ми се случва /

# 500
Здравейте, ето ме и мен

RAQSVETLINA   nbirthday  party023 Желая ти да си здрава и да имаш прекрасно бебче!

So^Amazing честит рожденик и на теб! Да те слуша много, да те глези и после да помага за бебенце  smile3541

Sealover детенцето на моя приятелка е на 3 г и също са с шарка от няколко дни. При тях минава много леко и постоянно са навън - дано и при вас минат гладко нещата  newsm10

Amelly и аз като Anni0422 да ти кажа да не се притесняваш - тук времето си е много хубаво и плажа е пълен с къпещи се хора  smile3549

mirka88 ние имаме познат, който работи във фирма за басейни. От него знам, че на някои басеини не им сменят водата повече от месец и във водата има 1 тон химикали, които слагат, УЖ, за да я пречистват.  Sly

Относно това, което обсъждате аз августовската тема, не съм влизала да видя, няма и да го направя. Смятам, че няма как да се предпазим от подобни "доброжелатели", а и то си е за тях - на тяхната съвест. Във виртуалното пространство не можем да им противодействаме, но виж на живо бих   341uu newsm66 newsm29

Веселото днес сутринта се рових в разни теми за Stokke. След като се отказахме от Cam, сега съм на тази вълна и видях, че си писала, че ти искаш такава. Реши ли вече окончателно и от къде смяташ да я купувате  newsm78

# 501
Върнах се от лекар. За запушения нос и гърлото, докторката каза: "Така са бременните" newsm78 Е аз почти не мога да дишам, а през нощта се будя от хрипането и хъркането си hahaha А има толкова много време до термин, аз ще се измъча направо Confused
На море май няма да ходиме с ММ тая година или поне не сме го планирали. Вероятно някъде на планина ще почиваме, но отново не е планувано. Ще импровизираме hahaha

Ninka като не си качвала снимки...няма и да гледаш hahaha Бъзикам се разбира се Hug Аз нали съм качила снимка с теб. Имаме доказателство, че си септемврийка Joy А ако никой не ти даде парола, аз ще ти я пратя тайно hahaha Стига да ми я получа и аз де Joy

А някой знае ли какво се случва с Pukanka? Не съм я засичала скоро. Дали всичко е наред с нея? newsm78

# 502
Kikito86 на мен ми беше запушен носа само когато бях болна / в 3-ти месец /, тогава си слагах солена вода  и ми мина. Можеш да пробваш.

# 503
Здравейте, не съм влизала от вчера следобяд и ми се събрали сумати страници за наваксване! Но свекитата са ми на гости и само размятам тави и тенджери, ама почна да ми натяга и ще ги пускам на диета  Mr. Green
 Първо да честитя на рождениците- Живи, здрави и много щастливи! Дано годината ви донесе много лични успехи и радост!  bouquet
  Няма как да не се възмутя от случилото се  Naughty Даже не искам и да го чета! В началото още покрай една мама много се бях разстроила и панирала, чак моя мъж ми се молеше да не чета такива неща повече. Знам, че се случват лоши неща, но сега повече от всякога имаме нужда от положителни емоции и нагласа. Затова и благодаря на мамчето, което успокои, че бебчовците ще са наред и ми оправи настроението. Извинявай, че не запомних името ти  Blush
 Пък само да ви кажа, че една от най0добрите ми приятелки е седмаче Simple Smile  Няма такава сладурана. Да ми е жива и здрава, че и тя сега бременее Simple Smile Всчко бебче е с късмет.Което ми напомня да ви поздравя с едно клипче, с което вчера ММ ме разчувства http://vbox7.com/play:2317405d      Смешно е! И сладкоо

# 504
Което ми напомня да ви поздравя с едно клипче, с което вчера ММ ме разчувства http://vbox7.com/play:2317405d      Смешно е! И сладкоо
   много е сладко newsm62

# 505
аз досега се колебаех дали да се включвам към ФБ групата, но ако е затворена - също бих качвала снимки, а и е по-лесно нагледно да видя нещата, които биха ми били полезни да купя отколкото само по заглавие. Напишете ми моля името на групата в ФБ, за да мога да я намеря и да поискам добавяне.

# 506
  • Пловдив
JB74, напиши си на  Pampers на лични електронната поща, за да те добави. Групата е скрита там. Peace

# 507
Kikito86 на мен ми беше запушен носа само когато бях болна / в 3-ти месец /, тогава си слагах солена вода  и ми мина. Можеш да пробваш.

Peace

# 508
  • София
Здравейте и от мен!

Чета ви и гледам да не изоставам много, че после няма да мога да ви догоня Laughing

Раяnewsm59Бъди здрава, обичана и щастлива с пухкавия подарък септември!

sealover и Малина, бързо оздравяване на малките душици Hug

При мен няма нищо интересно и ново, затова и не пиша често. С Боян още сме на Свищов, бебока рита ли рита, гледам повечко да си почивам и така.

Прочетох и аз августовската тема и историята с  фалшивия профил. При майските мами също имаше такъв случай, та не се изненадах много. Явно е често срещано, само се чудя какъв е смисъла на подобно поведение newsm78

Хубав ден от мен!

# 509
Мамита снимах плетивото ама незнам как да кача снимка тук.Може ли някои да ми каже как става номера?

Общи условия

Активация на акаунт