Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?

Само чакам тъкмо да ми отговори, какво ще има в ОБ, прегледи ли какво, защото нали съм малко изостанала с новините и хич не съм на ясно 
Другото, което е това е болницата с най-доброто оборудване за преждевременно раждане
Единствения недостатък е, че е университетска болница и винаги има много студенти и студентки, които стават свидетели на всичко, което ти правят, но то в момент на раждане спира да ти пука коло и кой те гледа/т
Аз съм си все така с леки болки(вече неясно откъде),като ме приемаха в болницата ми казаха,че съм със скъсена шийка и разкритие,след като излязох отидох на видеозон и там като я измериха ми казаха,че е 4,1 см
И всичко най-хубаво!
жива и здрава!
на синчето на патерици. Да ти е жив и здрав и много да те радва!
/ напоследък доста често ми се случва /
Желая ти да си здрава и да имаш прекрасно бебче!

А има толкова много време до термин, аз ще се измъча направо
Даже не искам и да го чета! В началото още покрай една мама много се бях разстроила и панирала, чак моя мъж ми се молеше да не чета такива неща повече. Знам, че се случват лоши неща, но сега повече от всякога имаме нужда от положителни емоции и нагласа. Затова и благодаря на мамчето, което успокои, че бебчовците ще са наред и ми оправи настроението. Извинявай, че не запомних името ти
Няма такава сладурана. Да ми е жива и здрава, че и тя сега бременее