Отговори
# 120
tuitito, veselotof , мерси момичета Simple Smile
За неразбралите, днес черпя с newsm38 ден-ден ми е   ura

Аз намерих лек срещу сатурновата дупка и депресията - просто не трябва да оставаш без задачки Simple Smile Сутринта съм излязла в 8 и се прибрах към 4 супер уморена. Минах да се зарадвам с подарък и се сдобих с първата покупка за буба - едно много сладко боди със шапчица. От органичен памук и са малко скъпички, но реших, че за първа покупка са много сладки  Crazy Не исках да пазарувам толкова рано, но си искам първото нещо за малката да си й е от нас, а не от някоя баба, леля и т.н.
Започнах сутринта на борсата и доволно напълних колата с цветя  Party Като малко дете в сладкарница съм там и искам от всичко да си взема, а на ММ философията за подаряване на цветя е "Отиди, купи си и си ги направи иначе няма да ти харесат", та сега къщата ми е като пролетна поляна  Laughing Отидох до мебелната фирма да уточним скрина и закачалката за коридора, ядох една тортичка с колежките от офиса, малко клюки и хайде към вкъщи. Страшно уморена съм, но и адски щастлива  Blush

За смукането на палеца, племенничката я мазаха с нещо специално за деца. Горчиво е и въобще не й харесваше, та бързо се отучи. Аз мисля да давам и залъгалка, ако иска, пък после ще се отучваме някак  Simple Smile

За зъбките съм чувала, че има нещо с което се мажат още в началото - прави нещо, като защитен филтър и не се развалят толкова  Thinking Имаме близка детска зъболекарка и като ни дойде реда ще се съветвам с нея, но моите зъби са адски зле и задължително ще се следим изкъсо.

Amelly, радвам се, че е минало добре с майка ти! Скоро ще си се прибере, пък до есента и ще сте забравили вече и ще се радвате заедно на   ylinfant

# 121
Амели, много се радвам, че всичко е минало добре. И моята майка днес постъпи в болница, утре е операцията й. Лекарите останали изумени как пък си е отгледала тооолкова голям камък в жлъчката. Това май само с ехограф се открива. Добре си се ориентирала към поръчките - покажи им икейския дизайн и сподели притесненията си за пълнежа. Те ще ти го изпипат по твой вкус. Имаше и още нещо, но... забравих!

# 122
  • Пловдив
new leaf Честит ДЕН ДЕН!  Grinning Лека  preggo до финала и септември   ylinfant
Amelly радвам се, че е минало добре. Дано и другите да минат... ще се оправят нещата, трябва да запазиш спокойствие.
Ushana Утре ще стискаме палци и на вас!

sealover, Sleeping Beauty
Ще взема и едно хеви метълско боди да се накефи таткото  Grinning Това са дрешки за "първия удар". Абе някакси да спазя правилото да не се купуват неща преди раждането, но пък и да си взема нещо да има. После показвам на таткото и да ТЪРЧИ, ако е необходимо.  Grinning

Maya91 - Забавлявай се! Всички творим, кой плете, кой шие гоблени, кой се занимава с полимерна глина, декупаж... важното е да ни е хубаво.

# 123
  • До морето :)
Амели, радвам се, че всичко с майка ти е минало добре.  Hug

new leaf, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

ushana, успех и на твоята майка за утре! Ще стискаме и а нея палци.

# 124
new leaf newsm59 Да си жива, здрава и леко бременеене до термин Hug

Голям мързел ме е хванал днес. Трябва да ходя да се къпя и да се оправям, че утре рано сутрината ще ходя да подавам документи за смяна на личната карта. Ама като се ядосам и ще взема да не се изкъпя и с мазната коса ще си се гледам и на личната карта, и на шофьорската книжка дълги години hahaha А за яденето да не говорим - преди малко изядох два огромни двойни сандвича и сега пия вода като за последно hahaha А лошото е, че вероятно пак ще огладнея до преди лягане ooooh!

# 125
Благодаря, момичета. Като ви чета как напредвате с покупките, ще взема да преброя колко бодита съм събрала - имам 2 торби с подаръци. Иначе аз съм купила само комплект за изписването - бях пуснала линк, защото не ме бива с качването на снимки. Вие се забавлявате като плетете и шиете, аз не умея нито едното, нито другото, но много ви се радвам. Дерзайте и чакаме снимки!
NEW LEAF, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЕКО РАЖДАНЕ, ГОЛЯМО, ЗДРАВО БЕБЧЕ И ПЪЛНА КЕСИЙКА ЗА ГЛЕЗОТИЙКИ!

# 126
Здравейте!
Това нашето куче няма умора, 10 пъти обиколихме парка и то продължава да си тичка а аз с език на вън, представям си какво щеше да е ако е голяма порода..
С това ядене не знам какво да кажа - не мога да се спра. Както нямах апетит до сега - сега нямам наяждане. Вчера 2 супи с половин хляб и след около 2 3 часа 5 сандвича и пак усещам глад. Имам чувството че храната не ми достига до части от червата Laughing
new leaf - честит рожден ден   bouquet

# 127
new leaf, честит рожден ден! Да си жива и здрава!  bouquet
Аз да се отчета от фм.Беба е добре,тежи 740гр,отговаря си точно на седмиците,като днес влизам в 25гс/за разлика от док по жк,които смята ,че върви 1 седмица напред /През цялото време не се показа това девойче еййй.Баткото беше изненадан/таткото и той влезе,а уж не искаше  Rolling Eyes   /Като разглеждахме гръбначния стълб пита това да не е риба, а док му отвърна,че е след някои месец ще бъде даже и ревяща риба  LaughingПоказа си само половината лице,но важното е че е добре и всичко е в норма.Тъй или инъче ще бъда пак на фм при док на жк на 21,дано тогава се е обърнала та да я видим.
Тая сутрин обаче лошото пак ни застигна.Майка ми получила кръвоизлив,не ме намерила и отишла на док.Там и казали ,че е за болница,имала май някакъв полип,лигавицата на матката и била 9мм,а не 5 както трябва.Днес я върнали от болницата та утре сутрин ще я карам да я приемат да видим какво ще кажат .Дано не е нещо сериозно  Praynig
Amelly,добре че всичко  е минало добре!
Ushana,палци и за твоята майка!
Честит 7месец момичета!
Нинка и нашата госпожица живот и здраве съм я намислила за ТЕЯ /може и Теодора,но първото по ми харесва/
Диди и той на 4 имаше 4 зъбчета за пломби.Сега има 1 изваден,защото беше паднала пломбата и се разруши/кътник май /като другия е също разрушен,но още го държим.Аз пък се притеснявам ,че още нямаме нито едно зъбче паднало.Сега мааалко по-силно се разклати долто предно зъбче,да видим кога ще падне  tooth Аз днес ходих да резервирам на едно заведение маалко тържество за рд на Диди,събота сме на парти.Ох ама никак не ме слуша това дете,а уж е вече голям  ooooh!Поради факта,че не съм изчела предпоследните  странички,ще пиша после пак  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 19:25 от sonka

# 128
Ето ме отново, идва да се отчета  Hug
Бебчо е добре, напълно си отговаря на седмиците , подритва си щастливо и снимчица си имам , но за нея док така ми буташе корема , че се притесних по едно време и го питах какво има , той абе сложил си е ръката и немога да ти пусна снимка  hahaha
Амели радвам се че всичко е минало добре
Ню лаф честит рожден ден , много здраве ,радост и живо и здраво бебче на термин  bouquet
Ушана ще стикам палци за утре Praynig
Сонка браво на твоята мома  Hug

# 129
Амели чудесни новини ,и другите да минат леко Hug
Ушана ,Сонка ,много палчета и на вас  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Честито на вички влезли в седми месец  bouquet  bouquet - това на Коледа ми се струваше след години  hahaha

# 130
Здравейте момичета  Hug

Амели, и аз се радвам, че всичко с операцията на майка ти е минало успешно! Сега можете да си отдъхнете  Hug
Ушана, успех и на твоята майка  Flowers Four Leaf Clover, дано всичко премине без проблеми!
new leaf  newsm59 Да си жива и здрава!!!

Честито на мамите, които са влезли в 7-ми месец! Още малко остана  Hug

Аз съм със ненормален апетит Sad Толкова храна , не знам от кога не съм поглъщала, и къде я събрах  newsm78  В чудо се видях с това ядене  #Crazy

# 131
new leaf честит рожден ден! Жилая ти много здраве, щастие и едно здраво бебче! nbirthday

# 132
Момичета, вие сте уникални. Как смогвате да прочетете всичко? Аз напоследък хич не успявам.

# 133
Момичета, вие сте уникални. Как смогвате да прочетете всичко? Аз напоследък хич не успявам.

Ти вземи се включи в темата за срещите, че другата седмица ще се събираме... не се покривай Crazy
А за смогването с четенето - ти си лесна с happy day можете да си обменяте информация в някоя кафе пауза hahaha

# 134
  • Пловдив
хей момичета, как сте тази вечер?
Гледам някой се оплакват от големия си апетит. Ееее като моя няма никъде. По 1 хляб и 5 сладоледа на ден не ми стигат. По цял ден нещо ям. Немога да се търпя.
Ей да ви кажа май тая мойта беболина почна да ми тежи. Усещам някаква тежест, дори лека болка ниско долу, но не са контракции. Май е пораснала и ми понатежава.
Днес с ММ не издържахме и влязохме в един бебешки магазин и си купихме 1-вото гащеризонче за малката. Много е сладко. Розовко със едни зайчета. Утре ще го снимам и ще го кача заедно с шапчицата, която купих отдавна. Аз само 2 неща имам само за сега, но бързо ще наваксам. Simple Smile
Айде мами отивам да приготвям вечеря, че ММ е гладен вече, а на вас лека вечерр

Общи условия

Активация на акаунт