Отговори
# 165
  • София
Деси88, а от колко килограма тръгна? Защото ако в началото са били много е нормално лекарят да те държи изкъсо. Но пък ако си слаба по принцип, мога само да те поздравя за волята и метаболизма. И определено не разбирам лекарят ти, който те ограничава.

Танище, най-вероятно ще ти пуснат изследвания. И аз съм постоянно подута, лек - вода, много, и пак не мога да премахна отоците съвсем. Опитай да се охладиш малко.

# 166
Добрутро и от мен!

Слипинг бюти, какво ти дойде сега до главата  Hug Оправяй се бързо! То сега ни да пиеш нещо, ни да търпиш... Ако някакво вирусче ще трябва да го изчакаш да отшуми.

Стискаме палци и на бъдещите баби да мине всичко както трябва  Praynig

Аз днес пак не се наканих да ида да си пусна изследванията, остава утре или в понеделник.  Whistling

Деси, извинявай за въпроса, ама като ти препоръчват да не ядеш тези неща, с какво всъщност се храниш  newsm78

Проблемът със зъбките явно е масов... На какво ли се дължи? Ню Лийф, ние спазваме хигиената още от първия зъб - първо имахме силиконова четчица за бебешки зъби, която се нанизва на пръста, после четка малка, грижим се за хигиената в устата, защото си знаем нашия хал. Явно не помага, но без това, което правим кой знае какво щеше да е...  Хубаво е, че ще вземете мерки от рано.  Peace
Памперсче, точно поради тази причина никога не съм облизвала биберони или лъжички на Стела - за да не пренасям моите бактерии. Виж за целуването не мога да се сдържам  Mr. Green , но не я целувам по устата  Laughing Обаче пък по този повод наскоро свекър ми ми изпрати една статия от Таймс с нови изследвания, в които пък се твърди, че облизването на бебешките прибори спомага имунитета им (това малко като плюенето в устата на бебето на прощъпулника, гнусливите да ме прощават  Laughing ). Иди, че разбери...

Момичета, не знам къде гледате, но има много момичешки дрехи, които не са розови...  newsm78 При нас повечето розови неща са подаръци, аз най-често купувам други цветове. Даже се е случвало да похвалят хубавото момченце в парка  Laughing Жълто, зелено, лилаво, бяло, червено, кафяво и бежаво - има си разнообразие определено. Дори роклички има на много места в разнообразни свежи цветове.

Танище,
странно, ако е задържане на вода, не трябва ли и в краката да го имаш? Щом си се консултирала, това е най-добре. Сега като спреш солта, ще видиш дали има ефект.

За леглото, ние затова се насочихме към Икеа, защото там почти винаги имат всичко в наличност. Този път не уцелихме, но те не са се и ангажирали със срокове. Казаха, че очакват доставка около 21-ви, та ще видим. Не е като да сме платили и да ги чакаме да се накумят. Аз за това нямам желание да си правя мебели по поръчка - едни приятели не могат да се обзаведат месеци наред, ту едното им забавят, ту другото, вземат, че объркат нещо и хайде наново. Я, аз наготово да взимам, пък хем ако не ми хареса нещо, ще имам повод да освежавам обстановката. Няма доживот с едни мебели да карам, я!

Ох, айде, че пак се олях!
Ще излизаме на разходка
  bouquet

# 167
Благодаря, момичета  Hug Аз вече говорих с акушерката, сигурно на следващата консултация ще ми пуснат пак изследвания, но последните каза, че са ми много добри. Ограничение на солта (даже ми каза да я изключа съвсем) и много вода, мога да си правя и студени компреси с риванол.
Също забелязах, че последните няколко дни се събуждам супер подута в лицето... както каза акушерката - нещо храненето съм объркала... ще гледам да оправя нещата.
dessie88, наистина доста странни ограничения ти налага, но както е казала Сохо, зависи от колко кг стартираш.
Лелее, сега ако не ме обявите за най-големия заплес на света не знам. Снощи като съм ставала по някое време до тоалетната с целия ми акъл съм забравила чешмата пусната  hahaha

# 168
Здравейте и от мен мамчета   bouquet
Со Амазинг, не се притеснявай и аз онзи ден само се ослушвах да ме ритне , а то само лекичко , хапни малко шоколад и ще видиш какво са ритници  Mr. Green

# 169
Късно добро утро и от мен мамита
Sleeping Beauty Пожелавам ти да се оправиш бързо.Повече почивка доколкото ти е възможно.Аз се подредих така миналата седмица,защото реших да комбинирам несъвместими неща за ядене и пиене  chef
По повод килиограмите зависи от колко стартираш.Една приятелка наскоро роди и ми се похвали,че при раждането оставила всичките 10 кг които качила в родилния дом. и като се прибрала е побрала в дънките от преди.Разликата е,че тя беше статрирала с 90 кг.То накъде нагоре.
По повод дрешките и аз съм на мнение,че има унисекс цветове,да не съществуват само синьо и розово.
Между другото моето безсъние започва да придобива интересен режим.Заспивам преди полунощ.След около 3 часа към 1 се събуждам,будувам до 3-4 JoyА се славя с това,че има железен сън.Започвам да си мисля,че организма ми започва да откача тотално.
Пповод храната...започвам да си мисля,че ми се яде нещо-хапвам си го ,но решавам,че не е това,а нешо друго да е.Вчера ММ го втрещих,защото започнах да се смея без причина и аз не знам за какво и не можех да се спра.След половин час придобих една замислена физиономия.Чак ме пита дали ми има нещо....Ей луда работа с тези хормони newsm78.

Стискам палци на бъдещите баби,дано всичко мине добре.

По повод кариесите четох някъде,че на бебоците не трябва да им се позволява да заспиват с шише,независимо дали е с кърма.Дали е от кой знае.

Хубав и усмихнат ден от мен. newsm51

# 170
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=k4E9JrotsWA&feature=youtu.be  Нещо много красиво, обаче предупреждавам, че голям рев му дръпнах и ако сте по-чувствителни прескочете Simple Smile

# 171
http://www.youtube.com/watch?v=k4E9JrotsWA&feature=youtu.be  Нещо много красиво, обаче предупреждавам, че голям рев му дръпнах и ако сте по-чувствителни прескочете Simple Smile

Много красиво  bouquet

# 172
Момичета, днес официално и аз влизам в 7мия месец, кога мина това време незнам.  Grinning
Тъкмо се връщам от преглед, бебка е добре вече е 1200 грама. Все още е седалищно разположена, което май вече почва да става леко притеснително дали ще се обърне до края. Но това не го мисля толкова засега. Премерихме и пулса 140 е в нормата, защото аз с тази аритмия нали пия някакви страшни хапчета и само го мисля. Важното е, че всичко е наред с дребосъка. Много съм щастлива.  Grinning
Хубав ден на всички!  Hug

# 173
Звездичка http://prodavalnik.com/letni-gascherizoni-miki-i-mini-i25183703 заповядай  Hug
 soho doll прекрасно е ,благодаря  Hug
Sleeping Beauty бързо да се оправяш , аз така смъкнах някое килце птреди 3м Laughing(не че е хубаво де)
Ако не ям яйца и мляко ,краката са ми като козунаци  Confused ,и моя док все за солта опява,аз сол не слагам на нищо ,но безсолно сирене -няма да го бъде Naughty
happy_day честит седми месец   bouquet

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 12:23 от tuitito

# 174
  • Пловдив
soho doll, то хубаво предупреждаваш, ама аз съм любопитна и голям рев му дръпнах. Съвсем по друг начин се ражда вкъщи, бебчето е много сладко и въобще цялото семейство. Много ми хареса.
Взеха ми кръв успешно, няма поражения, резултатите следобед ще са готови и ще си ги видя он-лайн.
За дрешките аз нямах предвид точно бебешките, а за по-големи дечица. Бебешорски работи има много и за момиче и за момче. После става гадно. Момичетата носят поли, рокли, клинове, туники, гащеризони, панталони и т.н. Момчетата само панталони и гащеризони. И цветовете за момичета са повече. Бащите хич не обичат наследникът да е в розово или лилаво.  Mr. Green
Sleeping Beauty, и аз бях с някакво гадно разтройство ония ден. Мина си само. Майка навремето ни даваше брашно с оцет на кашичка разбъркано против разтройство, но е гадно много на вкус. Sick
Моят юнак през нощта кротува , та се наспах. Ставах само веднъж и много добре се чувствам. Днес големите пък ще ги вземе баща им, та се отдавам съвсем на мързел. Тези дни са нетърпими просто.

# 175
Еми не съм от най-слабите, но все пак съм 160см. и преди да забременея бях 61кг. Според мен трябва да съм по-слаба, но през последните години се отпуснах преди 3 години си държах 57кг. и ми бе ок, но след раждането ще направя всичко възможно отново да съм толкова. Иначе, какво ям трудна работа- ябълка за закуска, след това шепа череши или праскови, кайсии, дини,  а като основно хранене използвам салата - шопска или зеле и ако чувствам голям глад печено месо или риба или пък варено яйце. Поне веднъж на ден се стремя да ям някаква супа, ама нещо не ми понася, омръзнаха ми спаначените, каквато трябва да ям повече заради ниския хемоглобин.    Наистина си е диета, а преди все си намирах извинение да не спазвам подобен режим на хранене. Вече издържах 25 седмици, ще издържа още 15, но все си мисля, че и аз някак си ще кача поне още 10кг. не знам защо. Не знам да ли е от режима на хранене, но за сега нямам никакви оплаквания освен умората, затова и спазвам казаното от АГ. Дано да не съжалявам в последствие. Наистина след раждането веднага ще свалим между 8- 15кг., зависи от теглото на плода, плацентата и пр. Живи и здрави ще разберем какво ще се случи септември.

# 176
Наистина след раждането веднага ще свалим между 8- 15кг., зависи от теглото на плода, плацентата и пр. Живи и здрави ще разберем какво ще се случи септември.

Аз свалих 7 първия път, толкова долу горе се оставят в родилното, до 10кг макс при много голямо бебе, но повече изобщо не разчитай.

След това с кърменето като се почне един вечен глад и ядене... Някои отслабват, други напълняват, зависи как са се разбъркали хормоните. Но докато кърмите не разчитайте да отслабнете, там такова ядене почва  Mr. Green

# 177
Уху Joy
След пълно хайманяскане взех дрехите на дребните от еконта и съм много доволна Mr. Green
Много добре изглеждат и особено роклята за малката е супер памук, който иска да вярва ама е турска и е просто мека като облаче Heart Eyes
Пуснах поведните изследвания да видим какво е положението, много се притеснявам Praynig
Довечера ще ходим в къщата, пък тъй не и се занимава с нищо вече днес Embarassed
Аз и 5 да оставя в родилното съм доволна, пък другите ще ги свалям...някой ден Flutter

# 178
Здравейте
От три дни чета старата тема и тъкмо я прочетох и вие 12 страници сте напълнили тук  ooooh! още 4 дни на работа и после и аз ще се включвам с обичайните банални неща ще купувам креватче, всичко необходимо за родилното за мен и бебчо и т.н.  Grinning Момичета аз май съм най-напълняла от всички и вече се чувствам като слон да не говорим че краката ми се подуват зверски, но какво се прави ще търпя. Моето бебе ме рита само ниско долу и вече се чудя дали е нормално а корема ми е огромен какво по дяволите има в останалата част от него  Laughing Чак на 17 съм на консултация и вече нямам търпение да видя колко е порастнало човечето защото с всеки изминал ден ритниците стават по силни  Mr. Green Приятен ден на всички почвам да чета и тази тема да наваксам  ooooh!

# 179
  • велико търново
 g_12_09 ние с теб май сме за една и съща дата,и мойта бебка ме рита ниско долу,даже някой път тка ми рита пико4ния мехур 4е умалявам да ходя до тоалетна и да смъквам и дигам гащи и сега да си призная под секрет съм с една рокли4ка и без белио отдолу да ми е по лесно  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А имам въпрос към раждалите секцио дали има някакъв риск за мен и бебето какъвто и да е тои,щщотот мойта докторка ми каза 4е ще раждам секцио  Rolling Eyes от една страна знам 4е е по добре но днес 4етох един доктор пише 4е секциото е 10 пъти по рисковано от колкото по ест път newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт