Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?

В началото не им обръщах внимание но напоследък ми идва в повече.. Оплаках се и малко ми поолекна.. 

Подадох си документите за нова лична карта, стана бързичко и нямаше почти никакви хора, но на едно от гишетата имаше една доста сърдита ретро "мадама". Направо съм изумена как може да има толкова кисели хора. Сега едвам гледа, спи ми се та две не виждам
Но мисля да не лягам, че довечера пак ще бодувам. Това е май за сега, ще ходя да сготвя нещо
От друга страна пък кърменето бързо те вкарва във форма, защото се отделя хормона, който свива матката и коремчето по-бързо се свива. Ще останат само тлъстинките за дооправяне.

)