Отговори
# 195
На 19 съм, идеалната възраст да имаш дете поне според мен - ама уви повечето мислят по по различен начин от мен, как съм щяла да уча, да работя пък и дете да имам..  #Cussing out Както и да е хора всякакви има, сега съм си седнала да уча, да си влезна в университета пък всичко останало ще се подреди.
Благодаря ви много за подкрепата  Hug

# 196
kotkincho въобще няма за какво да се извиняваш. Аз съм си лакома и това е  4470
Освен това незнайно защо цял живот съм си така, не само сега, като съм бременна. Винаги ми се иска да опитам, като видя нещо. Всички мои приятели си ме знаят и даже ме питат сега как удържам положението Rolling Eyes

Цената в Афродита е 5 200 за 20 години и 5 400 за 25 години.
Отстъпката, която дават до 30 седмица е 350 лв - не че тази отстъпка е кой знае какво на база на общата цена, но пък е по-добре тези пари да си ги похарча за бебонка  smile3522

Вчера и днес гледам стерилизатори и шишета. Смятам да взимам на Авент.
Масово по сайтовете цената на стерилизатора, който искам е 139 лв, а в Продавалник-а
продават неща на Авент, твърдят, че са чисто нови и специално този стерилизатор го дават за 97 лв. Мислите ли, че мога да се доверя - в смисъл, че си е истински Авент, а не някаква имитация. Да не стане така, че вместо да спестя 40 лв после да ми излезе двойно  newsm78 newsm78 newsm78

# 197

Вчера и днес гледам стерилизатори и шишета. Смятам да взимам на Авент.
Масово по сайтовете цената на стерилизатора, който искам е 139 лв, а в Продавалник-а
продават неща на Авент, твърдят, че са чисто нови и специално този стерилизатор го дават за 97 лв. Мислите ли, че мога да се доверя - в смисъл, че си е истински Авент, а не някаква имитация. Да не стане така, че вместо да спестя 40 лв после да ми излезе двойно  newsm78 newsm78 newsm78
[/quote]
Мисля, че това е добра оферта http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Essenti … 8,default,pd.html, но лично аз ще изчакам още малко и тогава ще започна с тези покупки. Някои мами бяха поръчвали от този сайт, така че ще могат да те упътят за начина на доставка и заплащане
А иначе, всички изследвания са ми перфектни, освен хемоглобина, но и преди ми беше на ниската граница

# 198
milenkaa_, няма идеална възраст за раждане, всичко е много субективно. Важното е родителите да се обичат и да го желаят истински това бебче, другото всичко се нарежда. Учене, работа... всичко може да се съвмести при добро желание и организация.
Деси, абе това за черешите супер ме учуди, не го бях чувала и даже се поразрових по разни статии, но никъде не се среща да се свързват с контракции. Единствено с газове, които може би е възможно да предизвикат контракции, ама чак такива газове пък... Аз ям сигурно по кило на ден.
Сори, че така те подхванахме, не е нищо лично или пък заяждане  Peace

# 199
Миленка, щоМ сега ще почваш да учиш да ти кажа наистина е по-трудно, няма кво да се лъжем, изкарах два семестъра само бременна и разлика има, ама бебето не го разменям за тъпите студентски години и тва си е Mr. Green няма по-хубаво нещо от това да станеш майка Heart Eyes мен всички и се радваха поне пред мен, сигурно някой ме кури и обсъжда Stop но данък хорако мнение не плащам, аз от както разбрах, че съм бременна знаех, че ще си го задържа с цената на всичко, само тъпите хормони ме притесняваха и нередовния цикъл, ама природата си знае работата Peace
Тия помпи горките само ги обсъждаме, според мен докато не се пробва как да разбереш newsm78 мене с тия големи гърди, много ме е страх да не направя някоя беля Thinking ама като му дойде времето
АЗ знам, че ананаса предизвиква котракции newsm78

# 200
Да ви се оплача - всеки втори в последно време само ми набива в главата колко съм малка за да имам дете, как съм се решила да се омъжа на тия години - все едно съм направила най - голямата грешка в живота ми  #Cussing out В началото не им обръщах внимание но напоследък ми идва в повече.. Оплаках се и малко ми поолекна..
Спокойно, аз съм минала по този път. Забременях и се ожених на 19г. и родих няколко месеца след като направих 20г. Преди 5г. когато започнах работа, там където работя и сега, никой не можеше да повярва, че съм омъжена с дете на 3г. Когато малкия започна ясла ми се случвало много често в дежурната група да му казват "Хайде кака те взима" Joy. Добре, че беше малък и нищо не разбираше, голям смях. В университета всички ме съжаляваха, все едно съм си подписала смъртната присъда. Да ти кажа не съжалявам за нищо, сега ми е много по-тежко, но това е индивидуално. Определено тази бременност е вече осъзната и майчинството ще е различно, да ти кажа и двете си имат своите очарования.

Деси, да ти кажа честно не ми се струва съвсем достатъчно това, което хапваш. Още повече, че някои от плодовете, които цитираш са извън сезона в момента и може да съдържат някой друг нитрат. ИЗвинявай, не искам да ти се меся, но тази умора, която споменаваш може да се дължи на това, че не се храниш достатъчно... Но щом лекарят ти така е преценил... Извинявай пак, не се обиждай и не го приемай като да ти давам нежелани съвети. Ти си знаеш най-добре, аз за себе си не бих поддържала такъв режим точно по време на бременност. Нещата, от които се лишаваш също съдържат вещества, които са необходими на теб, за да издържиш докрай, а и на бебо  newsm78 Много ми е странно.

soho doll, взела си ми думите от устата, мнението ми се припокрива на 100% с твоето.

Една позната очаква да роди всеки момент и преди седмица ми се хвалеше как е качила само 5-6кг.  Леко и личи корема и попитах бебето колко е голямо, а тя ми отговори 1кг. и нещо Shocked
И едната и другата крайност не са добри.

Бях на кардиолог преди 2 дни и сега пък ново шест, оказа се, че имам излив около сърцето. Казаха, че било от бременността, та някой чувал ли е нещо по въпроса.

# 201
  • Пловдив
http://www.youtube.com/watch?v=k4E9JrotsWA&feature=youtu.be  Нещо много красиво, обаче предупреждавам, че голям рев му дръпнах и ако сте по-чувствителни прескочете Simple Smile
Ти бременна жена нечувствителна да си виждала  Cry и аз си поревах, ама ако срещнеш друго такова клипче пускай - много ми хареса. И то бебето съвсем прясно от април. И колко любов... пълно с любов....  Hug

milenkaa_ Ти пък какво си им заобръщала внимание. На кой когато му е писано. Те да си гледат техния хал... Нали се обичате с таткото, сега чакате дете, после ще дойде и следващото... И аз съм като maria_magdalena - на 37 години и тая работа с бременеенето не се оказа хич лесна, а сме 9 години заедно с ММ. И все пак имаме някакъв шанс за бебче и нямаш си на идея колко го оценявам този шанс, защото има много жени, които го нямат въпреки усилията им.
Сега като гледам тоя клип горе би ми се искало вече да имам три дечица  Cry

Така и никой не ми вдигна на тия телефони на ВМИ Пловдив за отворените врати. Направо ще си отида на 12-и ей така и каквото стане...

# 202
dessie88, благодаря за линка
Офертата наистина изглежда мнооого добра.
Сега остава някой да каже има ли добри отзиви за тази марка Tommee Tippee,
че то нали масово тук се ползват Avent, Nuk, Chicco

# 203
  • велико търново
благодаря ви много сте мили Wink ами квото е казал господ ще стане,дай Боже вс да е наред и най сетне да гушкам бебка след 3 месеца Simple Smile пожелавам го на вс от все сърце Wink

# 204
Здравейте  preggo
Клипчето наистина е много хубаво,и аз пуснах някоя сълза  Sunglasses
Какво въобще им обръщате внимание на думите на тия хора. Ние като се оженихме преди 5 г. всички викаха-вие сте луди,после почнаха за бебе да врънкат,как така след като сме женени,нямаме бебе  smile3515
А ние не искахме тогава,искахме малко да сме си сами,като дойде времето тогава. Отсвирихме ги всички такива "приятели"
Е,дойде времето.Опитахме веднъж и бебо стана . Живи и здрави,септември ще го гушим  baby_neutral
Въобще да не ги слушате такива доброжелатели  #2gunfire
Уф,ядосах се  smile3516
Диана,после да разказваш,и на мен ми се идва ,ама съм на ЖК тогава
ПЛОВДИВ-Ако искате да ходим на 20.06 в Окръжна,само трябва да се запишем по-рано

# 205
dessie88, благодаря за линка
Офертата наистина изглежда мнооого добра.
Сега остава някой да каже има ли добри отзиви за тази марка Tommee Tippee,
че то нали масово тук се ползват Avent, Nuk, Chicco

Ами аз се бях спряла на шишета на Томи Типи, но в магазините, в които ги гледах ми казаха, че няма стъклени от тази марка, което всъщност ме отказа. За Авент четох много отзиви, а имам наблюдения и от племенника, че шишето тече. За Нук нищо не знам, но сестра ми похвали Чико и си взех от тях с каучуков биберон Wink Ако пък не ми харесат нещо най-лесното е да ги сменя Laughing

Имам обаче големи колебания за бибероните на шишетата, а и залъгалките - силикон или каучук newsm78

# 206
  • До морето :)
Миленка, сестра ми роди малко след като навърши 18, да е жива и здрава племеницата ми. Важното е вие с таткото да го искате и да се разбирате, другото не е важно.  Hug

За яденето - и аз не ям много, предимно само вечерям. Рядко обядвам, а закуската задължително я пропускам. Просто нямам апетит. Е сега с тези ваши банички във фурната метнах една баница.  Crossing Arms

# 207
Choch_KA с две ръце съм за Томи Типи ,преди 4 години от Кипър пратих на кумата и други приятелки е изхвърлиха всичко друго и ползваха тях! Сега за бебовци взех 2 ,ако потрябват ще вземем още Heart Eyes Майка е накупила Чико ,но няма да ги ползвам,казах аз ама не чува #Cussing out
dessie88 в продавалника ако купуваш нещо задължително искаш проверка преди плащане,прави се при получаването от куриера! Майка на нейна си глава поръчала "нова "помпа на Чико,не я проверила -е не е нова и е счупена ooooh! Аз обаче всичко което поръчах отговаря на описанието ,че и повече,днес даже към едната доставка има и подаръци  Grinning

# 208

Повече ли ти се яде, докато кърмиш??? То само това остава, тъкмо си мислих как от първият ден ще се вкарвам в режим.

Тогава всъщност разбираш какво е да ядеш за двама и да си постоянно гладен  Mr. Green Ако си мислиш, че сега както ти е натиснало бебето корема можеш да побереш много  Grinning
Хубавото е, че въпреки яденето за двама много жени отслабват, има обаче и доста които напълняват. Това изцяло зависи от хормоните и много трудно може изобщо да се контролира теглото докато кърмиш.
Не може и да спазваш определена диета или да ходиш на фитнес (поне първите няколко месеца), защото ако не се храниш организма влиза в "режим на пестене" и няма кърма.

Да не говорим, че заради ако бебето е с колики ще се наложи да избягваме един куп храни, същото е и при съмнения за алергии при детето - моята още в началото имаше слуз в акито, оттам съмнения за алергия и оттам бях на диета на ориз и картофи само (познай как се сваля точно от тях)  Crazy В последствие се оказа, че наистина е със слаба форма на АБКМ.

Абе с две думи докато кърмиш каквото хормоните определят - може страшно да свалиш, може много да качиш  Simple Smile

# 209
  • Пловдив
Всичко ми е наред с изследванията. Coombs ми е отрицателен. В урината имам някакви 5-6 левкоцита, но тя не е стерилна. Хемоглобинът обаче ми е паднал още  и е 104. Май ще попия и аз желязце. Grinning
nenimira, аз пък на 20.06. трява да си подновя болничния. Кога ще е обиколката? Ако звъниш да ме пишеш и мен, пък да занеса картона предния ден?  newsm78
milenkaa_, аз си родих големият син на 20, малкият на 27, а сега ще съм на 34. Различно е, но пък големият калкото и да ме ядосва ми е най-близко до акъла.  Joy Много повече енергия имах, докато го гледах него. Сега ми е хем странно, хем съм много горда какъв голям мъж имам вече. Хората въобще не ги слушай, те винаги ще са недоволни.

Общи условия

Активация на акаунт