Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?
Както и да е хора всякакви има, сега съм си седнала да уча, да си влезна в университета пък всичко останало ще се подреди.

мен всички и се радваха поне пред мен, сигурно някой ме кури и обсъжда
но данък хорако мнение не плащам, аз от както разбрах, че съм бременна знаех, че ще си го задържа с цената на всичко, само тъпите хормони ме притесняваха и нередовния цикъл, ама природата си знае работата
ама като му дойде времето
. Добре, че беше малък и нищо не разбираше, голям смях. В университета всички ме съжаляваха, все едно съм си подписала смъртната присъда. Да ти кажа не съжалявам за нищо, сега ми е много по-тежко, но това е индивидуално. Определено тази бременност е вече осъзната и майчинството ще е различно, да ти кажа и двете си имат своите очарования. 
и аз си поревах, ама ако срещнеш друго такова клипче пускай - много ми хареса. И то бебето съвсем прясно от април. И колко любов... пълно с любов....
ами квото е казал господ ще стане,дай Боже вс да е наред и най сетне да гушкам бебка след 3 месеца 

Аз обаче всичко което поръчах отговаря на описанието ,че и повече,днес даже към едната доставка има и подаръци 
В последствие се оказа, че наистина е със слаба форма на АБКМ.