Отговори
# 420
Добре дошла Перличке, не се сдухвай толкова. На бебчо преди всичко ще му е необходима любов и спокойствие, определено не му пука  особено за обстановката. Нещата лека по-лека ще си дойдат на място, никога не е толкова лошо, колкото си го представяме. Hug

# 421
Tanishte  Hug Като се замисля, след последното ми домашно животно, не желая друг любимец, именно заради това, че човек се привързва към тях, а те живеят по-малко.... Все пак, знаеш, че е било едно същество, което си обичала и което е направило живота ти по-хубав Hug

За съня- и аз се будя по десетина пъти на нощ ( а дори не ставам до тоалетната), което е супер нехарактерно за мен, но когато все пак ежедневието е достатъчно изморително, проблем с безсънието нямам. Така че и аз бих се присъединиа към съвета за активност и то някакси, да го кажем, активност извън дома. Домакинските задължения изтощават (поне мен), но не ми създават тази умора, която е необходима в случая.

Аз вчера не успях да вляза да почерпя за порасналия батко.  party023  - е, трички са свещичките, но нямаше такава торта, пък и той е такъв любител на духането на свещи, че на няколко пъти духа по далеч повече Simple Smile
Като се погледнах на снимките - леле, какъв съм слон вече  Outta Joint Ама какво да се прави, ще търпим Simple Smile Вчера спретнаха една битка на корема ми двамата юнаци - единият отгоре, другият отвътре  hahaha

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 20:45 от Lulu25

# 422
Перличка добре дошла Crazy

Lulu жив и здрав да ти е баткото, много да те радва и слуша  bigdance2 Малко на патерици, но никога не е късно Crazy

# 423
 Привет!
 Перличке , добре дошла!
  newsm59 на Боил ! Да ви е жив и здрав!
 Днес изпратих кирчовците, дадох ги на ММ да си ги гледа навън и познайте какво?  newsm09 Имаме нова партида от дванадесет пиленца.  newsm62 Три от тях са кьопчета като Кирчо, но ще им сложа след малко шини. Би трябвало да се оправят. Изпратих го до аптеката за лекопласт (с него им правя шините) и за Магнезий, понеже не пия и вчера ме заболя ниско корема, а пих Но шпа. Взел ми е Магнерот. Смятам да го пия при нужда. Какво ще кажете? Не съм се консултирала с АГ.

# 424
  • Пловдив
Lulu
Честит ти рожденник! Да е жив и издрав!

Перличка
Добре дошла! И аз съм на мнението на suhodoll - мисля, че с тапетите ще си отвориш двойна работа - явно не си сваляла такива. Слагай кнауф на напуканите стени и боядисвай отгоре. Не си мисли, че с тапети ще ти е по евтино и че по малко работа ще имаш след това. Аз не съм работила в строителството, но си разбих банята съвсем самичка и си я изградих също така самичка, само един приятел дойде с къртача да смени сифона. Честно казано спестих от майстори и банята изглежда доста добре виждала съм къде къде по зле направени и то от майстори. Та да кажа, че шпакловам, лепа плочки, фугирам, боядисвам и каквото още там се сетиш... Ама преди това много добре си научих уроците от разни теми и клипове и с много питане тук там... и после практиката ми дойде отръки... Да не питате после що съм била кльочава...  Grinning
Виж за друго незнам, но относно на малка площ да разположиш максимално най много мебели Икеа съм ги признала - поразгледай там има страшно много идеи... Защо бебка не я държите при вас, а баткото на отделно легло.
Това като идея го давам http://www.minimod.bg/8449/babybay-бебешко-легло-бял-лак
В Икеа съм виждала в една мъничка стая да има спалня, хол, гардероб и офис - немога да намеря картинка ще се опитам да обясня: спалнята е вдигната горе, а под нея има диван срещу него са шкафове, скринове и телевизор. В малката част сложено бюро и гардероба.
И трети вариант - виж спалня от този тип
http://www.youtube.com/watch?v=Wl6bmjh5wto
Ето тук има клип с много полезни идеи
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=532044

# 425
Веселото Браво на вас множите се сериозно  newsm19
По повод магнезия от АГ-то знам,че действа с натрупване в организма.На мен ми го предписа заради подобни болки и каза,че няма проблем да го пия по 2 табл на ден.Все пак няма лошо да се консултираш.Аз за подобни неразположения му звъня и си го питам.Дано при теб отшуми тази болка.

# 426
  • София
Леле, Веселото, ти ме разбиваш с тези пилета  Grinning Не знам как ще се справяте с тази голяма рода.

ДианаР, и ти ме озадачи със строителните си възможности. Ако нямаш работа тези дни, намини към нас, моля  Simple Smile Иначе легълцето, което си предложила на Перличка е много хубаво, но аз останах с впечатлението, че се търси по-евтина мебел, която да се ползва по-дълго време. Май затова и беше идеята за двуетажно легло.

Момичета, августинките си имат вече три близначета /абе, тризнаци/ и доста големички са се родили за преждевременно, че и трички.  Heart Eyes

# 427
  • Пловдив
soho doll
Аз посочих, че е само като идея... При повече мерак от страна на таткото може да им излезне към 20-ина лева същата такава подобна конструкция. Нали съм направи си сам...  Grinning Не си видяла кухнята дето сътворихме - купих готова стандартна кухня и от нея конструирах нещо дето съвсем не си прилича с първоначалния вариант със шкафове до тавана. Имам приятел дето даде 3000 лв да му направят три шкафа на кръст по поръчка, пък аз за 700-800лв имам над 10 шкафа. Да кажа, че мъжо има УПК дърводелство и пак без майстор минахме  Laughing

Някоя мама августинка е станала юнска  Grinning с тризначета седмачета  Hug Да са живи и здрави!

# 428
DianaR много хубави идеи smile3501

Магнезий според мен трябва да се пие постоянно. В листовката ако не се лъжа пише, че трябва да се пие поне 6 седмици. Аз го пия от март месец. Консултирай се с АГ-то.

Мен нещо ме срязва доста корема цял следобед. В 3 часа пих магнезий, но шпа. Беше ме отпуснало малко и сега пак ме боли. Гледам да лежа и да не мърдам много.

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 19:17 от tania_tsvetanova

# 429
Сухо дол, видя ли че снимката на тризначетата е от преди 2 години от Долни чифлик и май тая мама си е направила много лоша шега Crossing Arms много грозно нещо да се правят такива неща

# 430
DianaR, добри идеи, но наистина искам нещо евтино и функционално, в смисъл да си го ползвам по-дълго време. Колкото до стените, по принцип повече харесвам с латекс и мога да взема стикери за детския кът. Кнауфа ми е за тавана, понеже е много напукан, тапетите така или иначе ще трябва да се махнат, понеже има някои, които са тръгнали да се отлепят. Възхищавам се на хора като теб, които правят сами нещата си. Свалям ти шапка   bouquet
Колкото до тапетите, мислех, че ще стане по-бързо и няма да изисква чак толкова. Колкото до банята мислех да вземем от тези пвц плоскости, обаче пък върху тях не могат да се лепят плочки. Но за банята има време, лека полека. Просто трябва да се смени ел. инсталацията със сигурност, защото  е много стара и за това сега не искам да влагам излишни пари след като до година ще трябва да се кърти на всякъде  Crazy
Между другото, нали имаше разни препарати, с които да напръскаш старите тапети за по-лесно махане. Не знам до колко стават.
Благодаря за съветите и подкрепата   bouquet

# 431
Сухо дол, видя ли че снимката на тризначетата е от преди 2 години от Долни чифлик и май тая мама си е направила много лоша шега Crossing Arms много грозно нещо да се правят такива неща
малеееееее, какви хора има. Дано не попадат такива " мами " при нас

# 432
  • София
малеееееее, какви хора има. Дано не попадат такива " мами " при нас

Е, това е отврат! Но това е положението с форумите, те сега и да я сигнализират все тая, аз не вярвам да влезне отново, не и с този ник.

# 433
Беше влязла преди малко и беше он лайн

# 434
Аз сутринта му дръпнах един хубав рев. Тази Калина не ще и не ще пак да рита. Как ли не лягах, какво ли не правих - няма никой. Рееееееееев. Разгеле, по едно време се обади доста силно и след това не е спряла да ме побутва. Голям мързел ще е, като майка си.  Whistling И хем знам, че съм с предна плацента, да не се тормозя толкова, ама на.  Crossing Arms Няма си работа и ще побърква майка си от сега. Хайде, ние излизаме с Елена.

Остави го детето да се наспи, после каката едва ли ще го оставя  Mr. Green Пий едно кафенце, ако толкова искаш да го събудиш. При мен действа безотказно, ама после дреб много се сърди и рита  Mr. Green

Аз съм си вкъщи за две седмици, обаче трябва да гледам и бъдещата кака, а тя хич не е от кротките. Днес много търчах след нея и като се прибрахме направо се сгънах на две от болки, да не говорим че иска да я вдигам тук там пък е 15кг  Crazy Утре ще пускам изследвания отново- кръв и урина, но платени да видим хемоглобин и бактериите в урината. Нямало пари за безплатни, пък си ги ползвах вече по каса. В цибалаб има някакво намаление за пакет кръв и стерилна урина при бременност.

За термометрите - биберона термометър ми беше ужасно удобен и точен. Има няколко недостатъка обаче - бебето трябва да иска биберон, а моята на 2 месеца почна да ги плюе недоволна, освен това не могат да се стерилизират, трябва да стоят точно определено време в устата и бебето да го смуче. След това трябва да успееш да го извадиш и евентуално замениш с друг. Иначе за няколкото пъти дето сме го ползвали беше точен.

Чувала съм че имало бебета, на които може да завреш термометър в дупето, да чакаш няколко минути и да измериш температурата. Моето обаче не беше от тях  Mr. Green Ние двама души сменяхме памперс  Mr. Green После карахме на памперс-гащи, защото можеха да се слагат от един човек само  Grinning

За мерене на температурата ползваме термометър за чело и ухо. Тези термометри не са точни  Peace Температура на челото не може изобщо да се измери, защото се влияе много от околната среда. Т.е. термометъра трябва да е бил достатъчно дълго в стаята. В ухото е доста по-добре, мери бързо (за 1 секунда), дава разлика от половин градус надолу, трябва да се мери неколкократно и в двете уши и да се вземе най-високото измерено. Влияе се от замърсени уши и кал в ушите. Перфектен е за неспокойни бебенца обаче. Също и когато искате нощем да мерите температура, пиука в ухото и може да събуди детето, но в повечето случаи успявам да измеря.

Общи условия

Активация на акаунт