Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява майчинството в България?
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява майчинството в България?
-
Какви са препоръките за козметика за бебета?
Препоръчват се различни марки бебешка козметика, като Bübchen, Nivea, Clairoli и Johnson's Baby. Важно е да изберете козметичен продукт, който не предизвиква дразнене и е подходящ за деликатната кожа на бебето. Много майки се доверяват на козметиката на BioDerma за бебета. Bübchen и Sudocrem също са популярни избори за грижа за кожата на бебето.
-
Какви са мненията за различни марки козметика за бебета?
-
Какви са препоръките за съхранение на стволови клетки?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство в България?
- е, трички са свещичките, но нямаше такава торта, пък и той е такъв любител на духането на свещи, че на няколко пъти духа по далеч повече 
Ама какво да се прави, ще търпим

Малко на патерици, но никога не е късно
на Боил ! Да ви е жив и здрав!
Имаме нова партида от дванадесет пиленца.
Три от тях са кьопчета като Кирчо, но ще им сложа след малко шини. Би трябвало да се оправят. Изпратих го до аптеката за лекопласт (с него им правя шините) и за Магнезий, понеже не пия и вчера ме заболя ниско корема, а пих Но шпа. Взел ми е Магнерот. Смятам да го пия при нужда. Какво ще кажете? Не съм се консултирала с АГ. 

много грозно нещо да се правят такива неща 
И хем знам, че съм с предна плацента, да не се тормозя толкова, ама на.
Температура на челото не може изобщо да се измери, защото се влияе много от околната среда. Т.е. термометъра трябва да е бил достатъчно дълго в стаята. В ухото е доста по-добре, мери бързо (за 1 секунда), дава разлика от половин градус надолу, трябва да се мери неколкократно и в двете уши и да се вземе най-високото измерено. Влияе се от замърсени уши и кал в ушите. Перфектен е за неспокойни бебенца обаче. Също и когато искате нощем да мерите температура, пиука в ухото и може да събуди детето, но в повечето случаи успявам да измеря.