Отговори
# 585
Lemon, и аз въпреки , че съм в МД все още се чудя за раждането къде да е . Имам доста познати раждали в ОБ и за сега никой не се е оплакал. Даже хвалят адекватното поведение на акушерките. Да наистина може да не са винаги супер мили и усмихнати , но това май не е чак толкова важно. те дори не са си плащали избор на екип и лекар и пак са си родили благополучно. Де да зная , и аз нещо взех да клоня за там . Не ми се дават пари при положение , че мога да не ги дам а да си ги отделя и с тях да посрещна първите нужди на бебето. В МД дори по здравна каса пак се доплаща доста за нормално раждане . Това разбирасе е сега каквото си мисля , не съм взела окончателно решение и все още съм в чуденка .  Rolling Eyes
Момичета , направо ме учудвате с тези конфронтации ...не забравяйте , че всички сега сме много по-чувствителни и дет се вика правим от мухата от слон Mr. Green  Аз като още работех идва една рускиня да я консултирам за една процедура ,ама криво същество ви казвам направо ми се искаше да я разкарам . Както и да е замина и аз питам колегите после "абе викам тая да не беше нещо в цикъл , що такава крива ?" А те се смеят и викат " Не бе просто е бременна "  Mr. Green Crazy  Embarassed И аз шах и мат ! Те са и видели картата за вписване на процедури , а там е описано общото физично състояние на даденият човек и съответно , че е бременна . После ме бъзикаха как съм я наредила  Mr. Green

# 586
malina07, и аз забелязах, че на кафе най-много реагира Simple Smile
така е и на шоколад и кола също реагира.

Аз утре съм на поредния преглед при ендокринолога и ще изследваме хормона за щитовидната жлеза да види дали се е покачил / пия хапчета от преди да забременея /. Ако всичко е наред до края на бременността няма да ходя.

# 587
  • Пловдив
Ей, тъкмо днес мислех да кажа, че в нашата тема си общуваме кротко и много пишем за разлика от другите, а то хвърчали искри. Момичета, всички сме на един хал и хормоните здраво бушуват, много сме чувствителни и на всичкото отгоре сме над 50 бъдещи мами. Няма как всяка да се харесва с всяка. За споделянето да кажа, че във форума е ясно, че няма как да бъдем скрити. Всеки може да си чете. За това е форум. Имаме си псевдоними и т.н. Оттам нататък всеки си решава какво да споделя и до колко да се разкрива. Аз например съм си едно и също магаре навсякъде. Mr. Green А и да споделя, че във всяка отчетна на този етап от бременността има подобни спорове. Хайде да не се заяждаме повече.  Hug
Ей, Шамс така се надявах да ти видя ноктите и организЪма и ти ме разочарова тотално. Щеше да е нещо по-различно от бодита и биберони. hahaha Много ме разсмяхте с коткинчо барабар.
Моят Коко най-обича сладичко и най-бурно реагира на особено шоколадови работи.  Mr. Green
Raddiii, не им обръщай внимание на такива хора. На мен не смеят да ми казват нищо, защото 99% не са ми в категорията/ на кг/  въобще!  Joy За да не кажат, че съм луда ми викат, че съм много смела.
Другото го забравих. Ще се връщам назад, че да се сетя и ще редактирам поста явно, ако въобще се сетя какво беше. newsm78

# 588
Здравейте, бързам да информирам!  Joy В Икеа има промоция на спално бельо - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=83347
Много са хубави нещата. Ние купихме и два протектора за матрак - по 8 лв /на парче са/ и са удобни както за кошче, така и за количка. Soho Doll, намерих вакумиращите се пликове и си купих 2 пакета. Найлонът изглежда здрав. Но за всеки случай взехме и от калъфите за дрехи - 3 бр. за 3-4 лв. Амели, имаше плат като за щори, включително и механизми. Имаше и ушити щори /ролкови/ от плътен бял плат, имитиращ дебел лен. Различните размери /от 60см най-тясното парче с дължина 150см/ започваха от 15лв бройката. И още нещо гледах, но... Сега отивам назад да ви чета.   bouquet

# 589
От няколко дни все се каня да ви споделя за чаят от листа на малина . Чудесен е ! Аз го пия от както почнаха болките при мен . Действа много добре и е много препоръчителен да се пие по време на бременност . Аз съм си я вземала билката още преди заради мои други проблеми , но сега редовно си правя най-малко един чай на ден . Съдържа и много витамини и минерали .  
http://www.rodilnitza.com/blog/pregnancy/herbs-in-pregnancy/

# 590
Момичета, да ви се оплача - излязохме одеве с ММ, хем малко да се разнообразим, хем да вечеряме. Ходих няма и 25-30 мин преди да седнем в ресторанта и после така ме стегна корема, чувствах го все едно ми е изтръпнал (както, когато ти изтръпне ръка или крак) - знаеш, че е там, но го чувстваш все едно е чуждо - чак се стреснах. Прибрахме се и си полегнах. Поотпусна ме сега, но то ако е така ще трябва верно само да си лежа до раждането   33uu

ени добре дошла  welcome

Raddiii това е ужасно  Rage Едва ли ще стане, но защо не кажете на съседите да покрият част от разходите ви, след като е по тяхна вина.
Ти в коя седмица си? Писала си, че бебчо е 730 гр? На мен последния преглед (преди десетина дни) доки ми каза, че е 840 гр ( сега съм в 27ма седмица ) и все се притеснявам, че е малка, а и корема ми също не е голям  newsm78 Другите мами гледам пишат, че са по над кило вече, та затова те питам, че ние и двете сме с по-фини отрочета  smile3522

Много ви моля, не се карайте и не се изнервяйте! Аз лично никога не съм била "форумка", регистрирах се и пиша, само заради усещането, че тук има някаква "общност", така да се каже - всички сме в етап, в който се интересуваме от едни и същи неща, имаме почти еднакви вълнения и целта е да си споделяме и да си разменяме мнения. Има къде, къде по-важни неща от разни си там снимки, пароли и т.н. Мислете позитивно и се обичайте  Kissing Heart smile3525

# 591
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5577 ето тази статия препоръчвам с две ръце, голям смях , а има толкова верни неща  Joy

# 592
  • До морето :)
el 8004, дано не е това. Просто като прочетох какво ти е и се сетих, че скоро бях чела за такова нещо. Пиши какво ти е казал лекаря.

За да не кажат, че съм луда ми викат, че съм много смела.
То смееш ли да кажеш нещо?!  Hug  Joy

Radddiii, ужас! Ей в такива моменти се радвам, че живея в къща. Дано измислите нещо.  Hug

За спора - няма да коментирам, само да кажа, че според мен Веселото е права. Не може да се изисква от нея на всеки поименно да праща ЛС с парола и име. А нямаше да коментирам.  Laughing

juli.nikolova, много се забавлявах със статийката.   bouquet

Аз пък съм купила едно боди, но не съм ви го показала.  smile3533 Друго нищо не съм купувала на бебка. Няма и да купя.  Joy
Оф, да минават вече тези 2 седмици, да ида на лекар. После поне през 2 седмици ще ме вика. Сега се чудя, като вляза в 9-тия, нали всяка седмица трябва да ходя уж. Ами то тогава са отпуските. Ако иска докторът да изчезва на някъде. Оффффф! Да се надяваме, че не обича морето, а иска да кара ски и ще чака зимата.  Joy
Днес бяхме на едно заведение в гората, страхотен релакс. Не, че е виках пак като истеричка: Еленааааааааааааа, Еленааааааааааа, ела тукаааааааааааа!
Сега се чудим къде да ходим и с нощувка.  Laughing

# 593
  • Пловдив
juli.nikolova, така се смях, че се просълзих и чак се задавих. Наложи се да си духам и носа.  Joy Joy Joy Много добре е написано.

# 594
  • Пловдив
познайте колко съм смахната (бременна му работа) нали днес взехме дивана, та чааааак преди 1ч. установих, че телефона ми го няма. Силно се надявам магазинерката от магазина за мебели да ми го върне, че няма да прежаля толкова пари:(
Лече-Буболече а дивана ми е един лилав с бяла кожа. Не е от промоционалните на 600лв, а е 699лв и го има в различни десени. Понеже хила ми е лилав и кухнята и тя затва и дивана го купихме лилав. Сладурски е Simple Smile
Та така...сега немога да заспя от притеснение дали утре ще си намеря тел-а или не. ММ ми звъни...не е изключен. Значи аз съм го зарязала в магазина докато съм говорила за последно там. Ей това да си бременна никак не е влияе добре на горния ми етаж Simple Smile)))
Хайде лека нощ от мен

# 595
juli.nikolova благодаря за статията. Ще си легна усмихната (по-точно даже озъбена )  newsm47 moresmile

# 596
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5577 ето тази статия препоръчвам с две ръце, голям смях , а има толкова верни неща  Joy
  rotfImbo

# 597
  • До морето :)
Локресия, дано си намериш телефона. Моя редовно го зарязвам някъде (засега само вкъщи), но му пада батерията и е голямо търсене. А как точно се казва диванът ви?

# 598
но сега редовно си правя най-малко един чай на ден . Съдържа и много витамини и минерали .  
Shocked Само по една чаша на ден се пие!!! Чак в средата/края на 8-ми месец поетапно се вдигат чашите, така че в девети да се пият по 2-3/ден. Колкото помага, толкова е и опасен. Hug

lokresiq, честит ти диван! Онзи ден докараха и нашия и сега не мога да му се нарадвам  Mr. Green Стискам палци за телефона.

# 599
Малко "ни в клин, ни в ръкав" ще се включа, но няма как  Wink
Аз съм при октомврийките, макар че сигурно септември ще родя, та затова редовно си чета и тук.
Но много ми е тъпо да се поставят такива ограничения и да се държи такъв тон, сякаш какво ли е станало. За пореден път се убеждавам, че тези бебешки групи са някакви затворени общности, за чието влизане има куп условия: "пиши често", "20 мнения са малко", "коя си ти", "дай повече инфо", "няма да ти дадем парола, нека те опознаем", "няма да ни разглеждаш" и т.н.
Една от темите за бебеправещите е същата, сакън да не се появи някой нов да развали групичката:stop:
Така го усещам аз, може и да не съм права...
За щастие при нас няма дразги все още, не съм писала там много много, нищо не съм купила, но ми дадоха парола за снимка-та, все пак съм в период на събиране на информация.

И последно - ако някой се включва за първи път много ясно, че няма как да му се даде парола, ами останалите  newsm78   
Както и да е, това си е ваша работа, съжалявам, че се намесвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт