Kолеж по маркетинг, търговия и мениджмънт

• 1 060
  • 6
  •   1
Отговори
Моля за мнения за следния колеж:

Колеж по маркетинг търговия и мениджмънт

https://www.mtmcollege.org/default.aspx

Какво е качеството на обучение, лесно ли се избутва следването - доколко са стриктни в искането на присъствие, квалификацията - професионален бакалавър, която дават, доколко е "легитимна" и изобщо всякакви мнения биха ми били полезни   bouquet

# 1
И аз се нареждам на опашката за отговори.

# 2
Има ли някой да сподели мнение за колежа?

# 3
Някой? Едва дали никой няма информация...

# 4
Значи, за всеки колеж по история на водораслите и космически научни доказателства, че има  шишарки, проверявате в МОН дали е акредитиран. ЛЕСНО И елементарно. Ако не е, ваша работа, къде ще си давате парите.

http://www.mon.bg/left_menu/registers/vishe/registar.html

Вие, ако не може да развъртите сайтовете и телефоните да видите, дали нещо е легално.....жална ни м..ка.
 И ще ми учите Висshyyyyyy. Във форума, ако може и вместо вас да се явят на изпит. И после кой бил виновен.

Очаквам теми от рода на: ПОМОЩ ИСКАТ ДА ЯМ МАЛИНИ, КАКВО Е ТОВА? НА КАКВО ИМА ВКУС? ПЛИЙС ХЕЛП.

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 04:36 от capricorn

# 5
Далеч съм заяждането, но аджеба какъв е този отговор?!

Всички питат за мнение, присъствие, заслужава ли си този колеж... Какво общо има с това дали е акредитиран?!

Аз мога да кажа, че УНСС или който и да е друг университет, е най-легитимния с най-добрите дипломи, но това е коренно различно от информацията как протича образованието в него, дали е задължително присъствието, преподавателите на какво ниво са и т.н.

Нека бъдем културни хора и да даваме точни отговори, а не като политици да нападаме, нагрубяваме и обиждаме, желаещите да получат малко повече информация!

# 6
Щом присъства думата "избутва" значи човека не е с нагласата да учи. Колкото до колежа, със сигурност има по-добри места в бг където да се учат съответните дисциплини.

Общи условия

Активация на акаунт