Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 578
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Елф, тогава в същия сайт виж раздела с тренировъчните програми, подредени са по трудност и са доста хубави  Peace
Мойта преса е изваяна изцяло в домашни условия, зала не съм помирисвала, не мисля и да помирисвам, добавки не съм пила. За 3-4-5 месеца може да се направи такава преса, че и да ме минеш даже с километри може  Wink Laughing

Ини, знам за какво говориш, много е неприятно  Sad Блока няма ли си покрив, качвай се там или направо пред блока  Laughing

# 181
Привет момичета  bouquet! Аз имам пак един squat challenge въпрос Embarassed. Понеже виждам че се увеличава бройката ежедневно и естествено за първите дни проблеми няма да се направят всичките повторения без почивка. НО какво става когато стигнем 100 – правим ли почивка някъде по средата или на серии някак си или трябва да се изкарат на един дъх newsm78. Другото което е мъжо като ме видя че като се разбуча че ще си прецакам кръста  #Cussing out (аз ги правя с щанга може би е 10кг). Има ли вероятност да се повредя. Аз изгледах и изчетох доста и мога да твърдя че ги правя правилно, но кой знае Thinking. Определено без щанга ги правя по правилно, със щанга последните бройки ги изкелиферчвам май. Какво мислите? Правя ги сутрин и вечер (сутрин в офиса, вечер в нас с щангата). Дали пък няма да претренирам....? Ох много неизвестни при мен. Благодаря все пак ако някой реши да ми отговори  bouquet.

Редактирам се. Ето към тази картинка гледам да се придържам:

# 182
Aziti, с тежести не съм компетентна, но има кой да се включи адекватно по въпроса  Wink

Agent , то зависи в кой аспект го казваш де  Mr. Green
Скрит текст:
Щото аз относно фотографията съм само почитател т.е. далеееч на опашката зад вас  Wink Което не пречи да оценявам и да ви се радвам. Обичах да снимам пейзажи и леко да обработвам. Иначе четки държах добре, разбирай специалност живопис  Hug

За днес Debbie Siebers - Keep It Up!, 40мин. Темпото го уцелвам все още  Mr. Green
Желаещи да се цопнат след тренировка на мястото, където се къпахме в неделя?
Скрит текст:

# 183
Ако някой тренира със Зузана, вече е качена една от новите ѝ тренировки: ZCUT Power Cardio Series  Simple Smile

# 184
Katrine , благодаря за информацията,много я харесвам Зуска, тъкмо скоро свършвам БР, ще я подхвана тази 3 месечна програма Wink
Днес ми се изправи косата, тази Джилиан е луда, кара ни да правим мост и оттам лицеви до долу,  първия път като видях си казах, край счупих си кръста, но изненадващо на второто повторение успях да ги направя. Явно съм станала еластична Laughing
bilyana333, така ми се гмурка и на мен, в петък Laughing  Чакам детето да свърши градината и заминаваме, още същия ден. WinkДа избягаме от градските жеги Sunglasses

# 185
Katrine , благодаря за информацията,много я харесвам Зуска, тъкмо скоро свършвам БР, ще я подхвана тази 3 месечна програма Wink
За жалост новите ѝ ежеседмични тренировки вече стават достъпни чрез платен абонамент.  Confused

# 186
В неделя и вчера имах болки в лявото коляно (стара травма) и вчера хич не тренирах, дори кучето не рязходих, а го качих на бягащата пътека.. Вместо това си облепих коляното с KT Tape и пих MSM.

Днес се чувствам прекрасно, но реших да избера по-лека тренировка и направих това:

Да му се не види, пристрастена съм към спортуването! Само два дни не съм правила сериозна тренировка, а ми идеше да се разплача от кеф, че днвс пак тренирам...

# 187
Здравейте Simple Smile

Отчет за днес загубени панталони причината е тук http://www.youtube.com/watch?v=BS7XkoGmhXQ

ooooh! едвам издържах ...

лека вечер на всички !

# 188
Ако някой тренира със Зузана, вече е качена една от новите ѝ тренировки: ZCUT Power Cardio Series  Simple Smile
За жалост новите ѝ ежеседмични тренировки вече стават достъпни чрез платен абонамент.  Confused

Shocked Shocked Shocked
Katrine, благодаряяяяя  Hug
mery_79, не знам за ежеседмичните й тренировки, но има цели 70 до сега, може да си ги насвалиш и да си ги тренираш, както ти е кеф Grinning Освен, ако не ги е затрила от ютуб, но не ми се вярва Simple Smile

# 189
  • На острова
MissDreamy, ти пробвала ли си ги тибетците или за пръв път ще ги правиш? Аз ги почнах и зарязах, че така и не свикнах с това въртене  Embarassed Много ми се завива свят, но пак ще пробвам.

Днес се успах, но си направих 4-та тренировка от W3 сега вечерта. Сутрин на гладюно ми е добре да тренирам, но после съм много гладна. Вечер след работа като тренирам пък, после нямам толкова апетит  Crazy Определено трябва по два пъти да тренирам.

От вчера и аз с болки в коляното. Предните дни и мен много ме боля кръста. Явно някъде не ги правя както трябва, а уж се гледам в отражението на ТВ.

Погледах си в Инстаграма малко стимулиращи снимки на отслабнали бифор и афтър, малко снимки на здравословни вкусотии и апетита за сладко ми мина... Simple Smile

# 190
  • UK
Миа, преди няколко години съм ги правила около месец може би - бяха част от програмата в академията, но оттогава не съм, не помня да са ми били неприятни, просто тогава бях на друг акъл и не виждах смисъла в тях. Сега съм надъхана да ги направя част от ежедневието ми пък да видим! Peace Mr. Green

# 191
За жалост новите ѝ ежеседмични тренировки вече стават достъпни чрез платен абонамент.  Confused

Аз си я свалих преди малко програмата, има си и таблицата с план за всеки ден. Прегледах тренировките, по 15 мин са всяка + 7 мин загрявка в началото и 7 мин в  края, на мен ми допада, има доста подскоци, яко кардио, доста пот ще се лее. Определно ще я следвам Wink
Да видях и в тубата другите тренировки Wink То при такъв голям избор да се чуди човек какво да подхване Joy

# 192
  • Лутаща се
И аз изтеглих програмата на Зузана.
Харесва ми, че в началото на всяка тренировка много добре показва правилното изпълнение на упражнението. Но........ майко мила  #Crazy адски изтощителни тренировки  Sick И три месеца без почивен ден. Честно казано мисля да се пробвам, че искам да понаблегна на кардиото. Поне докато ми оправят компютъра и мога да отварям линковете от 8 седмичната. Но не съм сигурна, че ще успея. Много подскачане, много нещо  ooooh!  Thinking

# 193
Благодаря на всички който се включиха със съвети. Реших да се обърна към Руми за да ме насочи какво и как да правя. Надявам се след време да се засечем пак в темата и вече да съм съвсем навътре в тренировките и да имам хубаво тяло да се изфукам  Mr. Green

# 194
И аз изтеглих програмата на Зузана.
Харесва ми, че в началото на всяка тренировка много добре показва правилното изпълнение на упражнението. Но........ майко мила  #Crazy адски изтощителни тренировки  Sick И три месеца без почивен ден. Честно казано мисля да се пробвам, че искам да понаблегна на кардиото. Поне докато ми оправят компютъра и мога да отварям линковете от 8 седмичната. Но не съм сигурна, че ще успея. Много подскачане, много нещо  ooooh!  Thinking
Току що приключих ден 1.
Отвратителна е тренировката.
Хийтовете на ФБ са песен пред това. Няма никаква почивка между упражненията.Едва си поемам дъх сега. А за капак си направих и клековете от предизвикателството. Ръцете ми треперят докато пиша.
Утре няма да имаме вода заради профилактика. Чудесно извинение за почивка. А и от предизвикателството е почивен ден. Отивам да се къпя и лягам. Tired

Общи условия

Активация на акаунт