Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 593
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
  • UK
Аз мога да се включа с коментар по програмите 30 дей шред и БР на Джилиан! Peace

Ини, ако вземеш да тренираш на покрива ще си като Синди, и тя във първата си програма (shape your body), има кадри от покрива! Mr. Green

# 211
Miss, и Зузана има на покрива!  Heart Eyes Laughing
Г-жа Нервакова, явно си от 1-я процент, които четат 1ва стр Grinning

Ето първата половина от ДВД-то на Зузана, че цялото е близо 2ГБ и не можах да го кача наведнъж. Ще редактирам за втората половина Peace

Edit: Втората половина   bouquet

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 16:05 от Merry.

# 212
Елф, тогава в същия сайт виж раздела с тренировъчните програми, подредени са по трудност и са доста хубави  Peace
Мойта преса е изваяна изцяло в домашни условия, зала не съм помирисвала, не мисля и да помирисвам, добавки не съм пила. За 3-4-5 месеца може да се направи такава преса, че и да ме минеш даже с километри може  Wink Laughing

Ини, знам за какво говориш, много е неприятно  Sad Блока няма ли си покрив, качвай се там или направо пред блока  Laughing

Mery, а на каква диета си? тъй като аз се храня основно със зеленчуци и риба. Не ям пържено и преработени храни и все пак имам само две плочки, въпреки труда ми и упражненията ми вкъщи. Може пък да е генетично!

# 213
Мери, супер си! Почвам да свалям веднага.  Hug

Diva, коя балетна имаш предвид? Ако питаш за BEautiful ballet аз свалих двете тренировки (total body и body blast) от тубата, но виждам, че вече са изтрити от там. Бих могла да ги кача в докс, ако ги искаш.

# 214
  • Варна
Miss, и Зузана има на покрива!  Heart Eyes Laughing
Г-жа Нервакова, явно си от 1-я процент, които четат 1ва стр Grinning

Ето първата половина от ДВД-то на Зузана, че цялото е близо 2ГБ и не можах да го кача наведнъж. Ще редактирам за втората половина Peace

Мери, остави го моля те до довечера, за да го дръпна и аз. Аз откак съм по горите всичко изтървах - и нова програма имало  Shocked Ще тегля, че зимата ще съм супр изостанала  Laughing
Отчитам 60км горски маршрут за днес. Сега малко ще поработя и после се прибирам да почивам...  Crazy

# 215
някой може ли да ми даде първата част на Синди, но не от замунда, че там си затрих регистрацията
когато съм я дърпала първия път се е свалило само до 44мин.

# 216
Mery, а на каква диета си? тъй като аз се храня основно със зеленчуци и риба. Не ям пържено и преработени храни и все пак имам само две плочки, въпреки труда ми и упражненията ми вкъщи. Може пък да е генетично!
На зърнена диета - ям всичко, което зърна  Joy Сериозно!  Laughing Напоследък ям всичко, а и затова съм с 3 кила отгоре.  ooooh!
Газирано не пия, а и никога не съм обичала. Хляб ям много рядко, чипсове, пуканки и такива неща не помня от кога не съм опитвала, не ми се и ядат вече. Шоколад и сладолед обожавам  Blush Старая се да ограничавам захарта, използвам стевия.
Спазвала съм Зоната, но след втората седмица ми омръзва да си готвя постоянно, а и е много еднообразно при мен, нямам идеи, макар че има доста рецепти. Спазвала съм един месец режима на Румяна Илиева. Чудя се кога ли пак ще успея да вляза в него :/ Скоро не се очертава.

Зеленчуци и риба звучи добре. Аз обожавам яйца, кисело мляко, прясно мляко (но ако прекаля с прясното започват да ми излизат ужасни пъпки по лицето и нямат махане 2 седмици), сирене, плодове. Абе общо взето всичко ям, не съм капризна  Simple Smile Работата е в количеството! Което ми е много трудно да оправя Sad

Радост, защо да я махам?  newsm78 Там ще си стои  Hug

# 217
  • да има едно лесно - на мотора
Merry.   bouquet за линковете

# 218
Привет момичета,

да знаете, четем първата страница и то по няколко пъти!

За каква балетна програма говорите! И аз си търся нещо подходящо, много обичам балета и тренировката, колкото и да е трудна ми е много приятна.
Аз вчера направих ето тази, уж 45 минути , но толкова вода изхвърлих!
http://youtu.be/I8wnyjJAi-g

А предишния ден тази, която прилича на пилатес...и също ми хареса!
http://youtu.be/GOObNAjVtLA
Обичам разнообразието!
Поздрави
М

# 219
Раче, Ини   Hug

Идеята на Айа е похвална, само че изисква и труд (за създаващия темата) и комбинирани усилия според мен да се съберат отзиви за програмите.
Ще си помисля и аз по въпроса, какво може да се направи в тази насока  Wink Hug

Иначе питащи винаги ще има и да има, поне да сме категоризирани и да се улесняват максимално в избора. Началото винаги е трудно  Peace

Днес почивам, но влязох да ви се порадвам.

# 220
Определено се изискват усилия, за да се коментират програмите от първа страница, но така или иначе го правим за една или друга програма поне през три страници. Аз лично много се радвам на ентусиазма и желанието на все повече съфорумки да тренират, но с времето повтарянето на едни и същи въпроси и отговори леко омръзва. Мисля, че ако прибавим коментари към предната страница, дори някой да пита преди да я е прочел, винаги можем с едно изречение да кажем да прочете първо нея и след това ако има допълнителни конкретни въпроси да ги зададе.
Пък не трябва само Мери да пише, и аз съм готова да помогна.  Peace

Още не съм свалила програмата на Зузка (много е ниска скоростта), но все пак реших да тренирам с нея днес Zuzka Light - ZWOW 20 Time Challenge - Butt Workout, след това 5 минути с Румитка номер 1 на Румяна, завърших с любимия ми йога учител и първи опити за Arm Balances: Yoga Journal to Go. Имам голямо желание да балансирам на ръце, за сега ми е много трудно, но няма да се отказвам.

# 221
Отчет с 10 минутки Бобчо за корем + интервалната тренировка в края от Изпитание за корем на Румяна Peace

# 222
Мери, Айа благодаря! Hug
maggiemagia втората тренировка също изглежда интересна, особено за моментите когато искам нещо за разтягане, а не толкова за натоварване.

# 223
Аз днес съм почивка. Но и с ужасна блока в коляното. Особено изкачването на стълби е кошмар.
Мисля ,че си го докарах от Зузка. Crossing Arms
Много ми е притеснено и нервно освен това и вечерята ми е ......пуканки. Embarassed

# 224
За вчера отчитам Кръгло дупе и Гладки бедра, а за днес Стегнати и красиви - тренировка за цяло тяло.
От две-три седмици съм в застой и в мерки и в кг. Малко се и поизложих с храненето де, може и от това да е, но отдавна не съм имала толкова дълъг период без промяна. Днес си направих сладки и солени зонови лакомства, като ми се хапва сладко или тестяно да се залъгвам с тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт