Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 597
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
За днес предизвикателствата:

12.JUNE - Day 13 of Squats Challenge --> 130 squats = 2*50+остатък....
12.JUNE - Day 6 of Arm Challenge
(в паузата на горното):
- 15 push-ups
- 20 dips
- 40 biceps curls
- 30 sec of punches
(с 2 тежести от по 550 гр.)

Правих squats сутринта, а другото - ей сега, вечерта. Но е доста трудно през целия ден с толкова много squats рано сутрин - целия ден после ходя на зиг-заг...  Rolling Eyes Мисля да се върна на предни ми вариант за 2-те Challenge - всичко вечерта, с упр. за ръцете и раменете в паузите на сериите squats. Поне после имам почивка от 6-7 часа сън, не активна офис-дейност....  Flutter

Merida - Ма внимавайте с тая Зузка, моля ви!  ooooh! Аз си признавам, че много я харесвам, но мисля, че тук-там шикалкави с рекламна цел!  Thinking Няма да цитирам защо мисля така - както казах: аз също много я харесвам.... И сега си пълня 1 сакче с камъни, та като свърша с 2-те Challenge от по-горе - да си направя по нейно подобие (повтарям: само по нейно подобие) 1 вид военна тренировка с пълното сакче. Виждали сте й тия упражнения, сигурен съм.... Ще включа и патещко ходене и жабешки подскоци (поне по 20 бр. или 20 крачки)... и без това краката са ми вече развинтени от тия squats... Ноооо... трябва да си преценяваме усилията! Същото отправям като съвет към вас!  Hug Merida - скоро да се оправиш! bouquet

# 226
Miami_beach, при мен е 11-ти ден, до към 70-тата бройка съм пушка, остатъка го правя след кратка пауза, но спра ли ми става по-трудно да довърша до край. Мотаенето на краката го няма, не знам да се радвам ли, или да се притеснявам - може да не правя нещо както трябва. Уж постоянно наблюдавам стойката...
Освен това, при мен е "онова" време от месеца. Тягостно върви предизвикателството днес с тежестта в корема.

# 227
На мен за сега предизвикателството не ми се опъва много. Последно правих 110 броя без почивка. Почти веднага след Зузка. Може и тогава да си прецаках коляното.
Не знам вече. Само да минава по -бързо.

# 228
Мерида, внимавай със Зузана Naughty
Може да си си прецакала коляното при подскоците с два крака (второто упражнение) или при подскачащите напади Sad

# 229
На мен за сега предизвикателството не ми се опъва много. Последно правих 110 броя без почивка. Почти веднага след Зузка. Може и тогава да си прецаках коляното.
Не знам вече. Само да минава по -бързо.
Дрънни едно хапче MSM и една капсула омега 3-6-9, ако имаш. Още тази вечер. Повтори утре сутрин, по обяд и вечерта.

Питах вече няколко пъти, но така и не разбрах дали по спортните магазини в БГ има Кей Ти Тейп. Това нещо е страхотно за травми.

www.kttape.com

# 230
Не съм виждала подобни лепенки тук. Иначе болката ми е точно от вътрешната страна на коляното. Точно по средата на розовата лепенка от клипа на Фея.
Дано не е нищо сериозно. Praynig

# 231
Не съм виждала подобни лепенки тук. Иначе болката ми е точно от вътрешната страна на коляното. Точно по средата на розовата лепенка от клипа на Фея.

Само менискус е... може да стане повече от сериозно!

http://daobg.com/index.php?showtopic=41538

(късала съм менискус, не беше забавно! болката беше точно там, но да не се заблуди някой, че съм лекар и мога да диагностицирам по интернет)

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 23:26 от Agent Provocateur

# 232
Фея - ше да са някакво High-tech тия лепенки...... Wink

Merida - и мен ме болеше там... на същото място, което описваш ти... Не го казвам за твое успокоение, просто каквам какво ми се случи 1 път. Интересно, че това (да почне да ме боли и опъва някаква връзка там) стана по извънредно мистериозни обстоятелства... Без да навлизам в подробности - докато си спях кротко 1 нощ преди 4-5 месеца и като се преобърнах "УЖ" да си изправя крака, гдето се беше посукал ииии.... стана едно щрак-шрак леко... леко, леко, ама си ме болеше активно.... Десния крак... Докато не почнах тия squats преди 10-ина дни, все си ме болеше... Ходя, не ходя - болка там..... В първите дни на squats challenge си мислеш, че ще го претоваря.... След 4етвъртия, петия ден - вече взех да не го усещам! Т.е. усещам, че не е баш у ред, ама поне не ме боли остро...  Наядвам се да се оправи! Така както стана - така и да се оправи!  Praynig

Agent - менискуса не създава ли проблеми по-отзад? Отзад и леко отстрани на коляното? Не съм съвсем сигурен, де  Rolling Eyes

Agent - Пу-пу... да не става на никого!  Praynig Мен ме будалкаше 1 приятел мин. год. като тичах.... че съм скъсал менискуса.... щото ми излезе болка именно там, гдето описах - вътр.страна, отзад и леко отстрани, от вътре така към другото коляно някъде... Опъваше, понякога остра болка... После си счупих 4-и пръст на същия крак, та след операция се възстановявах от май до октомври... т.е. мирнах малко Simple Smile Не ме питай как ходих на 18-дневно пътуване за откриването на олимпиадата...  Crazy Когато пък си халосах здраво дясното рамо... абе то са едни сценкиии...  Rolling Eyes Въпросът е, че туй на лявото коляно, отзад, леко отстрани, вътре към другия крак ми се "оправи"! Поне не ме боли.. ама никак... И при тичане (джогинг) също не - пробвах!   Twisted Evil Peace

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 23:31 от Miami_beach

# 233
  • Костандово
мен ме болят и двете колена това забелязах след като приключих едно упражнение на Руми което беше със стол качваш,слизаш и вече трета седмица ме болят,ама и аз малко май съм си виновна защото като видя,че минава и пак тренировка гледам да не ги напрягам,но за сега болят особено като сядам.Ще се наложи май да спра тренировките поне докато ми минат  baby_neutral

# 234
София, не натоварвай коленете при качване на стълби, при напади и при каквито и други упражнения за крака като правиш. Гледай да натоварваш бедрата, ако трябва прави упражненията два пъти по-бавно, за да усетиш как натоварваш бедрата и дупето, но не и коленете! Прави упражнения и за задното бедро!

Малко като реклама ще стане, обаче съм много доволна от тази добавка: Hyaluronic Acid, MSM & Glucosamine.

# 235
  • У дома
От мен два часа плуване за днес. В момента се услушвам за сирени, защото сме на пътя на торнадото и съвсем е пречерняло навън  Sad

# 236
От мен два часа плуване за днес. В момента се услушвам за сирени, защото сме на пътя на торнадото и съвсем е пречерняло навън  Sad
Малеееее, как живеете по тези места не ви знам  Shocked
Стискам палци  Peace Hug

# 237
Аууу, Атланта, дано ви подмине!

И през нас се очаква да мине the Derecho, но поне не прогнозират торнадо, а само силни ветрове (пориви до 160 км/ч), гръмотевични бури, дъжд, flash floods и вероятна градушка. Утре МД и ВА може да имат торнадота...

# 238
# 239
Отчитам се с 40 мин Джо Дилън.

Атланта, мисля ви!

Общи условия

Активация на акаунт