Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 596
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
Днес пак бях на Red Light Green Light от ФБ, че е много лека за колянните стави.

# 271
Отчет - Bobs Workout 1 + day 6 arm challenge.  bouquet

# 272
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес имах то4но 40 минути между двете ми работи да се прибера и преоблека и изкъпя. ама ми се тренира6е и направих адванс ХИИТ-а на блендъра да не е без хи4.

# 273
Hecate, започвам да свалям. Благодаря!   bouquet

Днес отчитам Grace Lazenby - Rockin Models. Лека, но много зареждаща. А и сега чувствам проблемните зони доста стегнати.  Peace

# 274
За днес предизвикателствата:

14.JUNE - Day 15 of Squats Challenge --> 140 squats = 90+50....
14.JUNE - Day 9 of Arm Challenge
(в паузата на горното и една част - след всичките squats):
- 20 push-ups
- 30 dips (20+10)
- 55 biceps curls (35+20)
- 40 sec of punches
(с 2 тежести от по 550 гр.)

И днес ме болЯ дясното стъпало, зад издатината от външната страна и леко отдолу....  Shocked Значи не е толко мимолетна там контузията, колкото си мислех...  Rolling Eyes Като че концентрира болка в тая точка при дълъг период на НЕ-движение... Хъммм... Но пък привечер ми се поотпусна и като дойде време да си правя сериите squats - всичко мина добре! Ще го наблюдавам изкъсо и утре и по-натам!  Ще отмине... ама си трябва време... Peace

Hecate - Четох днес от първия файл Skiny Bitch.... Има доста на брой верни неща! Тенкю за туй, че си ги публикувала така обществено-достъпно!  Hug Не е лошо да се препрочитат такива текстове от време на време!  Flutter

# 275
  • UK
За днес пък отчитам за последен път W10 + 80 коремни от предизвикателството! Утре ще почивам, че съм на сватба  Mr. Green Mr. Green Mr. Green и ще оставя кардио 3 за неделя! Peace
Нямам търпение от понеделник да започна последните 2 седмици на БР и 11 и 12 Simple Smile

Мери, много хубав стречинг предложи!  bouquet

# 276
  • Пловдив
Привет, момичета и момче!
Аз не пиша много тази седмица, но си продължавам по план с Insanity. Другата седмица ми е последна. Поразмених малко дните, за да може днес да ми е Max Recovery, че да не тропам рано-рано на съседите.
Скрит текст:
След малко заминаваме за Търция, с нагласата съм да си тренирам там. Направо съм се пристрастила към тренировките. Ако не си взема "дозата", не се чувствам добре  Mr. Green.

# 277
Добро утро, отчетам  се с това
http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/88-Minute-1000-Ca … nd-Stretching/fm/
мого приятна тренировка.

# 278
Iggy, приятна почивка!  Не го мисли Шон много, той ще си е тук и след като се върнеш от ваканцията!

Фея, бързо възстановяване.

Merry, благодаря за споделеното  Hug

Аз отивам да правя гимнастиката за последния ден на Insanity  newsm44  Програмата е страхотна и много ми харесва, но определено се радвам, че от другата седмица ще правя нещо друго ... Трябва ми малко разнообразие  Crossing Arms

# 279
Днес мисля да понамаля оборотите по предизвикателствата, например да карам практически без Dips - те не ми се отразяват добре на рамото, явно там нещата още не са в такова състояние, че да понасят силно и продължително натоварване когато ръцете са доста зад тялото... Но пук, както и досега - ще си правя по 10-15 движения в гиричките в допълнение на изискваното от Arm Challenge, т.е. 3 други движения - отдолу-назад вдигане-сваляне; над главата вдигане-сваляне и над главата назад вдигане-сваляне. Също ще намаля и squats, че проблемчето в дясното ми коляно взе да се обажда сериозно днес... Сигурно от натоварванията по ремонтите ми у къщи. Те са към края си, де... Така че мисля да карам с 1/2 от исикваните squats и в добавка към това - махове със свит крак в коляното МАКС нагоре и в обратната страна, т.е. ляв крак надясно... Това движение също доста опъва седалищния мускул и евентуално оформя Д-то (което е и моята цел с тия squats), но БЕЗ да натоварва колената. Wink

15.JUNE - Day 15 of Squats Challenge --> 150 squats --> реално ще направя 80 (50+остатък) + по 80 маха с всеки крак във въздуха....
15.JUNE - Day 10 of Arm Challenge
(в паузата на горното и една част - след всичките squats):
- 22 push-ups
- 30 dips (0)
- 60 biceps curls (40+20)
- 45 sec of punches
(2 серии х 25 сек. с 2 тежести от по 550 гр.)

От утре ще вкарак и гимнастика... сутрешна и вечерна сесия, предполагам... Ще видя... но това няма да отчитам тук!  Flutter

Др. седмица ще пътувам извън БГ.... и без това ще ми трябват алтернативни упражнения за из път  Peace

# 280
 newsm56 newsm39  Аз таковата малко ви поизпуснах...

# 281
Благодаря, Мама Мил!

Преди да си легна отчитам за съботата планкове, Роки Балбоа-та и 30 мин Джо Дилън. С яденето съм си отличничка.

# 282
Вчера си дадох почивен ден, че се чувствах изцедена и нищо не съм правила.
Тази сутрин - 2х5минутната сутр. + Румитка 1 = 15мин  Hug

# 283
ааа ....тук няма такива думи като запис  Naughty
трябва да дадеш отчет как и какво си тренирала  Grinning

Бързо да отчетеш тренировка! Никакъв запис! Ще го запиша на първа страница следващия път - всички нови в темата ни трябва да отчетат тренировка - а не да ми се пльоснете със "Запис" Naughty  Mr. Green Hug

# 284
  • Stavanger,Norway/ Varna
"Запис"-ите са направо строго забранени  Mr. Green

Аз днес много изморена се чувствах и викам, чакай да направя нещо по- леко. Почнах това http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Jump-Rope-Cardio-HIIT/fl/ и по средата, декодера ми на интернета изплю и се изнервих, щото отнема 2 минути докато го рестатирам. Зарязах всичко и продължих с две табати с минута почивка между двете.
Табата 1- 2 рунда от
високи колене х 2
страничен планински катерач х 2

Табата 2- 2 рунда от
клек и скок звезда х 2
планински катерач х 2

След това клекове с голямата 20 кг щерка на раменете 1х 20
                                                                                             2х 15
                                                                                             1х 12
Завърших с 5 минути въже и разтягане.
Сега ми е определено по- добре. Отивам на работа, приятен неделен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт