Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 602
  • 757
  •   1
Отговори
# 330
Нюклиър, поздравления за 4-те км!

Бре, да му се не знае, Едира! Имала глава да пати... Да не би пък да не е свързано с кафето, а да е стомашен вирус? Почивай си и се възстановявай!

Айа,   bouquet

Обеден отчет: Can You HIIT Like a Girl от Блендъра.

# 331
Edi  Hug

И аз не съм фен на боксерките, имам си чисто нов бански такъв, подарък от скъпото отпреди години, облечен 2-3 пъти и отлежаващ за времената, когато ми се удължат краката  Crossing Arms
(до структура е какво на кого как седи, даже не до кг или обиколки според мен)

Билянче, толкова елегантна бременна си и толкова малък корем имаш с 2-ро бебче в 18 седмица!!! Аз в 20 бях глътнала футболна топка! Абсолютно ще се възстановиш до предбременно състояние, не се съмнявай! По-сложното е не да се възстановиш, а да се поддържаш с 2 дзвера наоколо  Hug
Доказателство колко огромен корем носех!

Мамма Мил - аз все още съм в БГ (уж във ваканция, но моите баби не смеят да извеждат децата навън, та съм навсякъде с двата броя по цял ден, днес дори ги заведох на кино) и снимки обработвам между 1 - 2 ам, и то на мижав лаптоп. Но все пак ето 2 сета, Испания и Белгия, мерси за милия комплимент да искаш снимки  Hug
Белгия
Испания

Във фитнеса им кръстосах погледите, защото нещо се нервирах и си пуснах на телефона йога по ютуб и се метнах на шалтето  Mr. Green смях  Mr. Green

# 332
Току що попаднах на още едно предизвикателство с пет вида клекове: http://www.fitsugar.com/30-Day-Squat-Challenge-30806625

Агент, страхотни снимки. Познах повечето места от белгиския албум, защото бях в Брюж и Гент преди месец, предала си духа, романтичността и красотата на градовете много добре.

# 333
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, мен днес ме блъсна джип в кръгово кръстовище, където аз бях с предимство. С малка Тойота Айго съм и така ме занесе, че много се стреснах. На мен нищо ми няма, но колата неможе да се кара и е на сервиз. Каското ще покрие щетите, още повече, че аз вина за инцидента нямам, но много се стреснах. Аз от стрес получавам страхотни стомашни неразположения и нито тренирах днес, нито ми беше до трениране  Confused

Радост отдавна искам такъв лост за вратата... не поврежда ли касата  Thinking.

# 334
Леле, Бобченка, малкият дявол е бил! Добре, че си жива и здрава, макар и уплашена. И добре, че децата не с били с теб!

Агентката, много ме кефят снимките от Испания. И сред белгийските има страхотни попадения.

Кой месец си била на снимката с корема? Седми, началото на осми? Аз имам една от първата бременност, точно от деня преди раждането. Сега, като видя тая снимка и направо не знам как сум носела такъв тумбак.

Йога във фитнеса, а? Бе важното е да сме щастливи!

# 335
Кой месец си била на снимката с корема? Седми, началото на осми? Аз имам една от първата бременност, точно от деня преди раждането. Сега, като видя тая снимка и направо не знам как сум носела такъв тумбак.

Не бе, човек Simple Smile 21 седмица!!! Средата баш!  Затова охкам по снимките на Биляна! Мерси!
(и аз имам от седмица преди Гелето, ужас, УЖАС!)

# 336
(и аз имам от седмица преди Гелето, ужас, УЖАС!)

Laughing

Доотчитам се за днес с втора тренировка: 30 мин Джо Дилън, последвани от 10 мин босоного бягане.

# 337
Ох, бобченка, само като прочетох "мен ме блъснаха" и направо настръхнах! Добре, че нищо ти няма на теб Praynig Hug

Аз тази сутрин да стана в 8, за да бягам на стадиона, а той мокър, а последните два дни не е валяло! Така и така бях станала кръстосвах улиците 15-20 минути, било по-изморително да бягаш на цимент Tired

# 338
  • да има едно лесно - на мотора
Бобченка  Hug Praynig Малкият дявол .
Видях едно прекрасно коремче - Билянка  Heart Eyes

Аз днес- нещо като нищо  Embarassed - някакво загряване от ФБ , малко клекове , 1 рунд от 5минутката на Руми и 5 мин- 30/10 мое си кардио . Много е горещо и влажно от сутринта и съм  Tired

# 339
  • Варна
Бобченка, и от мен Hug

А за лоста -  не, не поврежда касата защото тежестта се разпределя много равномерно в 4 точки. Аз съм 60кг и няма следи от ползването му по дървото (сратата на която го ползвам е дървена).

# 340
  • Лутаща се
Бобче, и аз настръхнах. Нали наскоро и аз имах ПТП, та знам как действа удара. Сега се чувстваш добре, но се следи. Беше ли с колан? Аз не бях и пострадах при камшичния удар - нараних си врата. Слава Богу обаче, че не станало нищо по-сериозно  Hug

Агент, как кръсти детето в крайна сметка? И твоят корем е само 1/2 от моят като бях бременна.  Rolling Eyes Twisted Evil Ама това беше "преди 100" години и нямам снимки. Имам само една и то на хартиен носител, в 7 месец, при това порядъчно навлечена. Тогава все още беше срамно да си снимаш и показваш корема.

Скрит текст:
Малииииииии, колко древна се почувствах  #Crazy

Билянка, много си нежна и секси   bouquet

Аз отчитам в два поредни дни, по-точно в късна доба кардио 1 на Джилиан онзи ден. А снощи кардио 2, но само един кръг, нещо се запотих и спрях. Продължих с 15 минути пилатес за крака.

# 341
Тъкмо приключих предизвикателствата (за ръце, корем и крака) и W2. Ако довечера имам време ще покарам и вело. Нямам търпение да свърши сесията, за да включа бягане и плуване. Crazy

# 342
Привет и от мен Hug
Завърнах се от разходката на море, починах, липсваха ми тренировките. Там бягах единия ден, и мнооого разходки Wink Ето http://mstrovila.snimka.bg/travel/egina.759555
Скрит текст:
парола 1118
За днес отчет Джаки пирамидата за горна част и ZCUT 1 и 2.
Хапвам салатка с яйце и сирене, довечера съм на FightBo Wink
Бобченка, добре, че леко си се разминала, само с уплаха. Hug

# 343
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте и от мен! Hug

Чета ви от има-няма половин година, най-сетне се мотивирах да започна да тренирам и съответно назря моментът да се разпиша в темичката ви.

Започнах с Инсанити преди 10-ина дни, сега съм посредата на 2-та седмица. Хвърлих се директно в дълбокото, поне с такива впечатления бях останала от прочетеното тук, както и от рекламите на програмата - бях се подготвила психически за супер нечовешки тренировки. Явно в резултат на предварителната ми нагласа, тренировките ми се сториха на пръв поглед напълно нормални. Издържам на темпото като цяло и като изключим лицевите упори, изпълнявам засега нещата на 80-90%, което ме радва, предвид че на финала на последната ми бременност, който не беше много отдавна, бях супер обездвижена. Програмата ми пасва идеално и понеже упражненията са в предимно право положение и младежите нямат възможността да ми се катерят по гърба, докато тренирам. Mr. Green

Много ми допада подкрепата, която си давате тук и положителният дух на темата. Надявам се да стана част от вас и постепенно да превърна тренировките и здравословното хранене в начин на живот, защото от години се лашкам между няколко месеца внимание към тялото ми и година бездействие... Нямам много килограми за сваляне, макар да има какво да се желае, т.е. нямам бързи цели за постигане, но ми е важно като отбележа желания резултат, да запазя мотивацията си и да продължа да поддържам постигнатото, да си поставям нови цели и т.н. Тук доста от вас са вече на това ниво и се надявам да ми действате като допълнителен стимул! Hug

# 344
Анири, добре дошла! Имаш три дечица, да са ти живи и здрави. Пиши и питай. Ще помагаме с каквото можем.

Мери79, тая парола нещо не работи при мен...

Общи условия

Активация на акаунт