Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 520
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Айде и аз в темата
Имам желание по скоро да си подържам тялото килограмите са ми добре . Преди ходех на фитнес всеки ден но сега програмата в университета ми е доста натоварена и просто желание имам но възможност нямам. Искам да попитам някакви отзиви за упражненията за  Зузка защото смятам нейните упражнеяния да започна ?
Изтеглех си от замундата и това за бразилското дупе дано има ефект:D
Тренировките на Зузка са много добри Peace
Кalaka , честито ти плочки ! Simple Smile Peace

# 76
Иииии запис в новата тема Simple Smile Днес е 5-ти ден от 30 day squat challenge. Купих си гирички, ще пробвам как ще вървят кляканията с тях. Общо стават 2 седмици и 5 дни от началото на мисията. Тренировки + тангентор + много вода, зеленчуци и чисто месо = минимални резултати, но все пак резултати.
Който се е хващал с това 30 day squat challenge, моля да сподели как процедира с увеличаването на бройките. Днес съм на 70 бройки, ще мога да ги направя наведнъж, но когато започнат 100+ не знам дали ще успявам без прекъсване. Това като цяло ми се струва малко менташка работа, няма никакви указания дали се правят на серии, дали се почива между тях ако е ок да разделиш например на 30-40-50 бройки в серия и колко да се почива точно... Захванах се с това заради многото положителни оценки от жени, които са го пробвали, лично мен това ме мотивира.

# 77
K.Lera, не правя предизвикателствата т.е. нямам линковете към тях под ръка, но се разрових набързо в предишната тема (нещо което трябваше и ти да направиш) и ето какво намерих. Има няколко такива:
Това
Това
Между другото с риск да прозвуча леко грубо, нека новите момичета не мислят че трябва някой да отдели по половин час от времето си да им предлага план за тренировки. Всяка една е започнала от някъде т.е. има доста предложения на първа страничка.
За насоки при конкретни въпроси обаче аз лично с удоволствие бих помогнала, както и много други добри души в тази тема  Hug

# 78
Привет спортуващи мадами Simple Smile

Днес направих Core Cardio and Balance с моя любим Шон, изтръгнах един тон трева и естествено го занесох до кофите, накрая окопах градината Simple Smile  То не е много за хвалене и мама каза, че си е представяла да копая...ама който живее в къща с двор- така му се пада Simple Smile

А няколко дена се размазах от основно почистване- от сутрин до вечер- колко калории споменахте, че се гори Simple Smile  Joy
Вчера ми бе ден за работа и разходки...общо взето спорт и работа Simple Smile И много нерви и депресии за съжаление Simple Smile

Извинения, че не отговарям на пишещите, но имам минимално време за форума Simple Smile Поздравления за резултатите Simple Smile

# 79
Кой беше споменал ламя преди няколко поста? И аз съм в тази група...  Laughing ooooh!

Билянка, снимката у фейсбук дето си я дала ме накара да поразцъкам още малко там, има и други предизвикателства, но тази преса ме изуми:  Heart Eyes
Скрит текст:

# 80
  • Милано
K.Lera, не правя предизвикателствата т.е. нямам линковете към тях под ръка, но се разрових набързо в предишната тема (нещо което трябваше и ти да направиш) и ето какво намерих. Има няколко такива:
Това
Това
Между другото с риск да прозвуча леко грубо, нека новите момичета не мислят че трябва някой да отдели по половин час от времето си да им предлага план за тренировки. Всяка една е започнала от някъде т.е. има доста предложения на първа страничка.
За насоки при конкретни въпроси обаче аз лично с удоволствие бих помогнала, както и много други добри души в тази тема  Hug
                                                                                                                                                                     Много ти благодаря!  bouquet....и се извинявам,ако съм била досадна.Весел и усмихнат ден!

# 81
А някой да е мяркал предизвикелство за ръце? Thinking

Ето това заглеждам аз. Малко е голяма снимката, но да се вижда и дребния шрифт.

# 82
Ееееее, туй последното предизвикателство си е наистина предизвикателство!
Аз на 20 dips (3 кръга (тоест общо 60 бр) + други упражнения) умирам. По принцип трябва да са за трицепс и гръб, а аз на другия ден като ги бях направила умирах от мускулна треска на гърба само, на трицепса нищо ми нямаше   Laughing
Тия 120 сигурно ще ги правя на 6-7 пъти с доста почивки към края  Laughing
Аз съм навита за това предизвикателство, някой друг с мен?  Peace

# 83
А някой да е мяркал предизвикелство за ръце? Thinking

Ето това заглеждам аз. Малко е голяма снимката, но да се вижда и дребния шрифт.

Благодаря  bouquet

# 84
   предизвикателството с клековете

Такива таблици има хиляди. На мен любопитното ми е как, аджеба, като стигна на 250 бройки, ще ги направя аз наведнъж? Ей това изгледай: http://www.youtube.com/watch?v=UXJrBgI2RxA

# 85
MALVINA Благодаря за мнението  bouquet
Стана ми интерсно тези упражнения няма ли от къде да се свалят защото от тубата ми досат дразнещо Grinning ? Естественно не ми е чак толкова голям проблем.

# 86
Денерис Супер е! Започвам го от днес, но мисля да добавя още 1-2 упражнения Crazy
Скрит текст:

# 87
АААА хареса ми това предизвикателство, и аз го почвам, наред с коремните Joy

# 88
 Lidsy, можеш да правиш клековете на серии щом не можеш на веднъж. Така, че няма страшно! Peace Аз правих снощи 70 клека, като 50 бяха на един път, а останалите 20 след минутка-две.

# 89
Ден за кардиооо!
Комбинирах две тренировки от fitnessblender и откарах към 40-45мин.
Скрит текст:
Става все по-трудно. Уморявам се се по-лесно, но няма да се дам  Mr. Green
Бобче, браво за маратона  Hug
Тяна, майка като теб е направила всичко, за да даде добър старт на един млад човек. Желая му от сърце успех  Hug
K.Lera и мен ме извини ако съм ти се сторила малко груба. Сега погледнах първия ти пост. Желая ти успех   bouquet
Скрит текст:
Ако досега не си спортувала активно внимавай как започваш. В началото натоварванията да са леки. Пробвай с ниско интензивно кардио + силови. Ако целиш да отслабнеш наблегни на кардио, но в никакъв случай не пренебрегвай силовите тренировки. Ако искаш погледни тук - http://www.fitnessblender.com/
Използвай филтъра на сайта, за да си подбираш тренировки по степен на натоварване, продължителност, мускулни групи и т.н

Храненето ти е особенно важен фактор. В никакъв случай не спирай да даваш храна на организма си. Не препоръчвам диети, защото никога не съм била привърженик на такива. Храни се разумно и тренирай. С постоянство ще успееш  Hug

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 18:51 от bilyana333

Общи условия

Активация на акаунт