Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 525
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Аз правя предизвикателството на Харуказе,но там са различен брой всеки път,до сега най-голямата бройка беше 125 и не съм почивала,но там най-много са 175 и са един единствен ден.

Мери,и аз съм вътре,само че ще ги почна другата семдица Simple Smile

Днес правих http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/HIIT-Cardio-and- … Abs-Exercises/do/  много ми хареса,пише трудност 4,но според мен е 3,който се чуди за ХИИТ(който да не го смаже) този е чуден.

Аз отивам да стягам багажа,че Виена ни чака и ще изляза от ритъм за няколко дни,но после ще наваксвам  Hug

# 91
Привети от един мързел  Hug
Тянка душата, синчето не видях, но много се радвам че сбъдва мечтите си!
Бобче, браво човек!
Мери, аз явно имам нужда от предизвикателства...Така се научих да снимам, явно така ще се науча и да спортувам  Embarassed Давай да го мятаме това!
Иначе аз най-накрая съм 3 кила надолу (при мене явно не трениране, а учене му е майката  Joy ). Все още изглеждам като буре с крака, ама ще го борим...
За днеска още нямам нищо, за вчера отчитам малко плуване и повече киснене (бях си забравила очилата)

# 92
  • У дома
Намерих ви най-после!

Аз съм в принудителна почивка, казаха ми само ходене, защото ходих на чикракчия и ми наместиха кокалите  Simple Smile

Тяна, не ви видях, но желая успех на детето! Колко бързо порастват само, нали?

На момичетата с нови постижения   bouquet

На мен ми е време да намаля кардиото и да работя за стягане, че като гледам свалянето на кг хич не е достатъчно.

# 93
  • София
Здравейте,

За днес Джаки за горна част и ден 7-ми от предизвикателството (80 клека).

Фея, от закуската разпознах само чията. Изглеждаше вкусно  Peace

# 94
 Аз се отичтам с това :Bob Harper Inside Out Method - Kettlebell Sculpted Body. Страхотна тренировка! Правих я с гира от 5кг.

Хубава вечер! Hug

# 95
Ааа, Мерида, видях те аз в "хубавата" тема. Напълно си си заслужила да те разпитват така!

Малвина, диване ми е Беро...

Инич, благодаря! Наистина, 3 месеца без шоколад  Flutter А котката е много по-красива на живо (Раче  Hug )

Мери_79 (приятно обратно броене), Инич, Светланка, закуската е само от 'убавини: елда, чия, овес, конопено семе, пшеничен зародиш, сурови семки (слъчноглед, тиква) и сушени плодове (стафиди, асаи), киснали цяла нощ в кефир.

Мама Мил, как така се ходи "импромптю" на концерт на Стинг? Изуми ме! Аз, дето толкова го обичам, не намерих ни сили, ни време да му отида на концерт.

Атланта, пази се сега и се възстановявай.

Едира, поздравления за 3-те кила! Това не е никак малко!

Вчера хвърлих любопитно око на една от диетните теми. Горките момичета, колко отпаднали и ядосани звучат! Мерят се всеки ден, отчитат как от вчера до днес са качили половин килограм заради ядене на н'ам-си-к'во-си, самобичуват се и се самомразят... Не посмях да се намеся, че не ми е работа. Когато човек е готов да поеме активна роля за подобряване на физическото си състояние, ще започне да търси и ще ни намери.

# 96
За тази вечер пирамидалната на Джаки за долна част + 10 мин за дупе с Боб + 1ви ден от предизвикателството за ръце (първите дни са смешна работа, последния ще плача  Laughing). 5те лицеви ги направих хубави до долу, та чак да не мога да се изправя с 300 зора Grinning

# 97
Днес тъкмо свърших по програмата --> 7.JUNE - Day 7 of Squats Challenge - 80 squats = 50+30... Т.е. серия по 50 + остатък...  ама на остатъка не преброих правилно - на 20 обърках броенето и за всеки случай направих още 20, щото не бях сигурен дали съм реално на 20 или само на 10...  Crazy Whatever..... Не съм провалил squats challenge, най-много да съм с 10 squats отгоре днес  Rolling Eyes

Денерис & Merry - много добра идея ми давате с тоя нов Arm Challenge - тамън на ръцете си правя допълнително раздвижване по между сериите squats, днес с 15 лицеви и 4х10 движения с гирички... Тези Dips ми се виждат мн.полезни за обратното движение на раменете... А последните - Punches - изглеждат лесни, нооо - знам - не трябва да се подценяват!  Peace

Сега ще направя и програмата за Dips & Punches от Day 1 of Arm Challenge и ще си запиша и него! Ще имам малко отместване (поне в началото) - 7.JUNE = Day 1, но ще ги посгъстя дните за Arm Challenge... евентуално - ще сгъстя и Squats Challenge, т.е. ще карам с по-малко Rest Days или никакви... Мисля, че ще е възможно, все пак като бях у войската преди N-броя години, правех по 100 лицеви всеки ден без много зор Wink

Въпросът ми е - да си намеря някакви малки тежести за Punches.... с моите 3-кг гирички ще е трудно упражнение до края... А няма 2 еднакви други по-малко тежки неща и удобни за хващане и държане...  Rolling Eyes Уфф, ще измисля нещо, де...  Flutter

Edira - Браво за 3-те кг по-малко! Няма значение как си го постигнала, само да не е с много вкарани нерви в ученето, на което учиш  Peace

# 98
Маями, що не си вземеш тежести за китки? Ще са перфектни за punches. Особено ако моделът е с дупка за палец.

# 99
Маями, с по-малки тежести сменяй ръцете на половината от времето  Peace

# 100
Маями, що не си вземеш тежести за китки? Ще са перфектни за punches. Особено ако моделът е с дупка за палец.

Фея - Някак си вътрешно усещах, че именно това ще предложиш и то точно ти....  Sunglasses Сигурно е добро решение, но имам въпрос - колко тежат такива тежести от тоя модел? Днес (преди малко) карах БЕЗ с 2 почти равни тежести от по 150 гр. Програмата беше за 10 сек. правене на Punches... Преброих 20 такива за тоя период... По-лесно ми е да отчитам бройки, а не време (секунди)... Значи вече имам ориентация за бройките за секунда = 2.... За утре и следв. дни ще си намеря (приспособя) равни тежести от по 1/2 кг. След 2-3 дена ще преценя дали да не потърся 1 кг. Сигурно мога и с наличните ми гирички от 3 кг, но след 7-8 дена ще стане доста трудно с тях. Освен това.... понеже планирам след 15 дена да се изстрелям на морето за около 2 седмици, то значи дори и да сгъстя на МАКС и Squats Challenge и Arm Challenge - ще останат за довършване у морския район....... Имам ентусиазма да го направя именно така, но няма да нося тия гирички все пак  Laughing Т.е. за последните дни, които и без това ще са най-трудни и с най-много упражнения, пак ще трябва да приспособявам нещо... Накрая - хубаво предлагаш това, което предложи - но не мога да си ги набавя от днес за утре, а утре има НОВА програма по Arm Challenge... Все едно, да се върна на въпросчето си -  колко тежат такива тежести от тоя модел?  Rolling Eyes

Merry. - Как? Че не схванах тактиката.......  newsm78

# 101
  • Лутаща се
Здравейте!
Днес само ви четох, нямах време да пиша. Май и вчера беше така  newsm78 Но освен работата решавам и се боря с едни задачи по счетоводство. По-скоро те борят мен де, ама.........преди 25 години го учих и го мразех. Сега поне ми е интересно, ама наистина се оказва "краста". Само дето има голяма вероятност да решавам задачите грешно  ooooh! Whistling

За вчера отчитам кардио 1 от БР.
За днес "откраднах" тренировката на Irenkaaa   bouquet И на мен ми хареса  Mr. Green
Помните ли, че съм ви казвала, че не се потя на блендърските ХИИТ-ове. Е, не е вярно. Така се бях изпотила, че последното упражнение не можах да го направя кадърно, защото се пързалях по паркета  Joy Joy

# 102
Merry. - Как? Че не схванах тактиката.......  newsm78
Ако секундите са 10, примерно, правиш 5 секунди с едната ръка с тежест (нали каза, че нямаш две еднакви, или аз не разбрах правилно?) и следващите 5 сменяш на другата ръка. Правиш си пак ударите с двете ръце, но първите 5 секунди имаш тежест в лявата ръка, вторите 5 в дясната ръка.

# 103
Момичета, колко са дълги тренировките от платените програми на ФБ. Сдобих се с кредитна карта
и смятам да си ги поръчам, но повече от 30-40 мин няма да мога да отделям дневно

# 104
колко тежат такива тежести от тоя модел?
На тукашния пазар точно този модел го има по около половин и едно кило (Reebok and Nike). По-тежките модели не са с дупка за палец. 

Общи условия

Активация на акаунт