Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 535
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
Запис, нямам време да пиша, но ви чета и тренирам!

# 106
Фея,
Скрит текст:
аз отдавна знаех за концерта и ми се искаше да отида, но ние по план програма трябваше сега да сме на ваканция ... затова не си купих билети ... Впоследствие плановете за ваканция се промениха и аз 2 дни преди концерта си спомних за него и намерих билети на craigslist.  Така в 2 следобед купихме билетите и в 8 бяхме на концерт  Wink Само да не си помислиш, че винаги сме така ... Като повечето хора и ние плануваме всичко със седмици (дори месеци) напред, но е хубаво човек от време на време да направи нещо непринудено.  Пожелавам ти скоро да отидеш на негов концерт! Днес и утре е в Чикаго, а след това отива на източния бряг ... защо не?

Днес пак Insanity, след работа косене на трева и малко плевене ... сега си мисля дали да не пия чаша вино ... но първо ще си направя предизвикателствата Simple Smile

Едира, браво за килограмите!  Това си е доста!  
Скрит текст:
Какви предизвикателства прави със снимането?  И на мен ми е отколешна мечта, но все не му отделям достатъчно време ...

Маями, сега си мисля дали и аз да не се присъединя към последното ти предизвикателство ... то аз да не чуя нещо  Joy

Аталанта, бързи възстановяване!

Някой заминаваше за Виена, ще чакаме снимки!

Тъй като мното от нас имат предстоящи пътувания, ще ми е интересно да споделите какви са ви плановете за домашни тренировки във ваканционни условия.  Аз смятам да залегна основно на разходки (тичане) по плажа, може би малко гребане, каране на колело, т.н., но не ми се иска 10 дни съвсем никакви упражнения да не правя ...

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 06:59 от Анонимен

# 107
За днес:

"Петимата тибетци"
100 клека без допълнителни тежести- на две серии по 50
и ден първи от предизвикателството за ръце - с уговорката, че правя лицеви от коляно  Blush

Ох, Стинг  Heart Eyes наистина изглежда в перфектна форма тоз' човек.

# 108
Добро утро мацки   Hug

Днес започнах денят си с купичка ягоди и сутрешно бягане с мъжо ми  Grinning . Направих си и едно от видеата на Зузка . Доволна съм от стартирането на денят ми  Grinning Grinning

# 109
  • Пловдив
Добро утро (добър вечер), момичета и момче!
За днес вече се отчетох с Max Interval Sports Training. Невероятна тренировка, правих я за първи път и определено си я запазвам в "Любими". Мисля да си я правя и след като приключа с Insanity.
Мен лично Шон много ме надъхва, а и резултатите са видими Grinning.
Хубав съботен ден!

# 110
Днес съм доволна от моето време, прекарано на стадиона  Crazy
13 обиколки ( Shocked) като едната къса страна беше на спринт + почивка след спринта = около 30 минути  Heart Eyes

# 111
Merry.  Shocked , 800м ли е стадиона ?

Аз вчера тъкмо се облякох за тичане и заваля  и не спря  Tired
Направих 3 серии от Тихата аеробика 50 лицевеи и 100 squats
Надявам се по-късно да отчета нещо Simple Smile
  skarlet71 ,на мен в университета много ми допадаше счетоводстово ,ама така и не се осмелих да го уча за професия.

# 112
  • UK
За днес отчитам W10 и почивка от коремното предизвикателство! Simple Smile
Вървя на БР с един ден назад, но почивах в сряда вместо утре, от другата седмица по график! Peace

От другата седмица мисля да включа и аз малко бягане! Дано ми се получи!
С храната съм добре днес, даже отличник, но предните 2-3 дена беше МЯУ!

Фея, страхотна закуска!
Мери, много обиколки бе!!!

# 113
Merry.  Shocked , 800м ли е стадиона ?
Ооооо, не. Мисля, че е около 300-400m, малък ни е стадиона  Shocked Затова казвам и време.. защото някой като ми каже 6км (или в някакви си мили) и изобщо не мога да се ориентирам за колко време го бяга това разстояние или за колко разстояние си говорим изобщо Grinning

# 114
  • На острова
Привет!

От вчера отчитам само 100 squats в офиса. Не успах да си изтренирам тренировката от БР, затова днес отчитам и двете тренировки от W1 една след друга, после и прахосмукачка отчитам  Joy

Утре ми е ден за кардио, и после W2.

Днес взех, че си премерих мерките и малко се отчаях, като си спомних как на ханша преди няколко години бях с пет см. надолу..Но, това ще се промени  Naughty

Едира /а и на всички останали/, честити минуси! Искам да махна точно 3 кг., което ми се струва ужасно трудно. Просто, когато са малко килограмите и не мърдат с месеци.

Бобченка, браво за маратона!

Вчера с храната бях супер, днес се изложих малко, но гледам да не го мисля. Да, защото съм склонна да се сдухвам и самообвинявам цял ден, когато хапна нещо /шоколад или хляб  Embarassed, аз други прегрешения нямам/, вместо да поскачам малко повече и да се радвам на живота!

Хубав уикенд  Heart Eyes

# 115
  • У дома
Кой е в Чикаго, да отида и аз да го видя?

Днес съм в чудесно настроение  Party Снощи съседи ми казаха, че изглеждам добре, а тази сутрин влязох в дънки, които нарочно бях купила по-малки, като подарък за постиженията.

След малко отивам да боря едни баири, където само за да хванеш пътеката трябва първо да качиш 100 стъпала  Grinning

Хубав ден на всички  Hug

# 116
Благодаря ви момичета  Hug
Аз имам да сваля поне още 3кг (и на повече ще се зарадвам  Joy) ама бавно и славно и това ще стане. Засега тренировките ми са много спорадични и са предимно кардио, но след две седмици, когато приключа със зубкането ще се върна към нормалния ритъм и тренировки.
Atalanta днес и аз се събудих много хапи  Laughing
Отивам да покоря един връх в планината до нас.  Hug

# 117
  • Лутаща се
Аз за днес отчитам само много ядене. Толкова ми е тежко сега, че е абсурд дори да помисля за тренировка.  ooooh!
Може да направя нещо чак след два-три часа, като ми поотмине.

Едира, къде си ти, че катериш върхове?

# 118
Mamma Mil, сега ти видях питането. Има фотопредизвикателства в които се снима един месец, всеки ден по различни теми. Честно казано заради темите и заради състезателния дух, аз за един месец научих повече отколкото може би за година снимане преди това.
Ето го първия ми чалиндж. Започнах го на 1 Юни, 2011.

skarlet71 имаме си планина на час път от Вегас. И понеже лятото тук се живее под климатика или в джакузито/басейна, там е единственото спасение.

# 119
Отдавна не бях тренирала със Зузана и сега се отчитам със ZWOW 70  Crazy + 2ри ден от предизвикателството за ръце  Wink

Общи условия

Активация на акаунт