Тренировки в домашни условия - Тема 34

• 57 579
  • 757
  •   1
Отговори
# 315
Фея Кръстница прекрасен корем си имаш. НИщо не действа така стимулиращо като хубавите снимки на хубави /и променени/ тела  Wink

# 316
Започвам да си пиша какво правя всеки ден, защото имам едно задържане на 1 качено кило от доста време.... cry Ако правя грешки някой да ме смъмри - идеята ми е сваляне (то е ясно) на 165см теглото ми е ужасно... За мен: свалих близо 20кг за година без спорт, сега съм на 90ДД, но спортувам, за да се стегна и да няма увисване... Blush Спрях цигарите наскоро, качих 7кг и това малко ми пречи - глад и запек са негативите.

Днес:
Сутринта - Джилиън W1
Вечерта - предизвикателствата за ръце, корем и крака + велоергометър минимум 20мин
Много ли са силовите - да не би пък кардиото да не стига и затова да е това качване? newsm78

# 317
Незнам, не разбирам. Само знам, че не трябва да започваш цигарите отново. Peace

# 318
BrokenGirl, не знам какво ти е теглото на тази височина, но не гледай теглото. След като си започнала да спортуваш гледай си мерките (мери се през седмица, на гладно и след WC, ако може след ден, в който си почивала).
Много е важно и какво ядеш. Аз един месец бях на режим с калориен дефицит и макар че тренировките ми бяха предимно силови, почти нямах кардио - свалих и кг, и см. И затова не мисля, че тренировките са голям проблем в твоя случай. Виж какво количество храна поемаш. Peace

# 319
Хъх някой да знае нещо по моят въпрос за лоста ? Rolling Eyes

# 320
Ангелче, май само аз имам лост в темата, но аз го купих заедно с тежестите, а и не съм в БГ  Rolling Eyes
Аз отчитам малко бягане на пътеката, ще допълня следобяда, ако имам време.

Скрит текст:
Пералнята ми се счупи вчера, познайте дали нямах дрехи за пране, баш в неделя  Rolling Eyes
Та днеска трябва да се из измисли нещо  Crazy

# 321
Ще започна отново Инсенити, докато излезе Т25. Много добре ми се отрази първия тур.
Накрая ме заболяха колената, но най- вероятно не съм изпълнявала правилно упражненията.

# 322
Айде успешна седмица от мен!  Hug
Ида след кардио с Били, 44 мин. И както бях изтощена сега съм кукуряк  Mr. Green Вчера като невиждала правих едни дължинки в моренцето и после бях като размазана. Щом заспах с "домашния бяс" в 21,30  Whistling

Ооо кореми ли ще си показваме значи  Grinning Айде някой да ми изпревари прогреса де  Mr. Green
Скрит текст:
Живот и здраве се целя за после поне в кадър едно, пу! Но важното е да се родим живи и здрави!

Фей, пожелавам ти да постигнеш съвършенството. За там си се запътила да знаеш  Wink Hug
Irenkaaa, стиснати палчета за успех!
Маями, нали няма да отлетиш така за Францията без да покажеш поне частично интериорните си постижения...?!

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 18:26 от bilyana333

# 323
EVIQ, и аз чакам Т25 .... Внимавай с Insanity и как изпълняваш упражненията.  Hug Аз току-що приключих програмата и не съм имала проблеми.

Днес правих P90X - Chest & back.  Довечера ще караме колелета.

Еди, много неприятно с пералнята.  Дано скоро намерите разрешение на проблема.  

Агент, покажи малко снимки от Испания! (може и да съм ги пропуснала  Embarassed)

Биляна, чудесно коремче си имаш  Simple Smile

# 324
bilyanaaaa, много сладкооо  Heart Eyes
Не помня дали съм ти виждала снимките "преди", но по "сега" съдя, че си изглеждала доста добре и не се и съмнявам, че пак ще го постигнеш  Hug

Едира, не се живее без пералня. Да ви я оправят по-бързо!

Фея, вместо боксерки, по бикини няма ли да изглеждаш по-добре? Боксерките правят дупето по-голямо.. и не толкова добре изглеждащо, отколкото всъщност е. По мое мнение, де. Ти си знаеш Hug

# 325
EVIQ, и аз чакам Т25 .... Внимавай с Insanity и как изпълняваш упражненията.  Hug Аз току-що приключих програмата и не съм имала проблеми.

I
Сега се сетих, че първият път бях с едни стари пуми, които определено не бяха моят номер.
Сега съм с чисто нови, удобни, направо летят.
Иначе програмата е супер и има голям ефект.

# 326
Ау, Биляна, какво сладко тумбаче! Няма как да се мерим с теб, моля ти се! Държиш първенството отвсякъде!

Едира, гати късмета. В неделя да ти се повреди пералнята...

Ти ползваш ли слош тюб?

Мери, знам какво имаш предвид. Ама като тръгнем с каяците, а и около децата пада голямо навеждане и клечане по плажове и басейни. Особено когато реша да направя някоя тренировка. Миналата година ми се налагаше да се (пре)обличам за тренировка, докато сме далеч от хотела, само с каяците, питейна вода и лосион против изгаряне. По-удобно ще ми е с боксерките. Пък и мога да подпъхна крачолите нагоре - пробвах оня ден, когато се децата бяхме на басейн и легнах да се попека.

# 327
Биляна, изглеждаш в много добра спортна форма. А коремчето е истинско бижу!  Heart Eyes

Фея, който и бански да сложиш на твоето изваяно тяло, ще стои красиво.  Peace

Зузка мисля да я правя от време на време. Тъй като и аз като Мери не забелязвам някаква последователност или редуване на мускулни групи във видеата ѝ, ще я правя просто когато нямам време за по-дълги тренировки.  Peace

Днес имах цял час и направих Lower Body Toning Workout - 56 Minute Butt and Thigh Tabata Workout от ФБ, заедно с новото им предизвикателство 100 клека. Изглежда и до тях е стигнала манията с предизвикателствата, според тях това е най-ефективното: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/The-Most-Effectiv … uat-Challenge/fp/

# 328
  • Варна
Хъх някой да знае нещо по моят въпрос за лоста ? Rolling Eyes
Аз имам лост, който не се монтира, а само се поставя на касата на вратата. Може да се ползва и за лицеви опори и кофички. Като цяло съм доволна, обаче съм непостоянна и още не мога да се набирам. Моят го взех от Спорт Депо за 25лева.   Ето такъв e

Радост, аз я започнах отначалото, стигнах до 4 ден, но някак си много изморително ми действа и не знам дали заради Мерида си въобразявам, но и мен почнаха колената да ме болят и май ще я прекратя и ще си продължа с Румянчето, Боб Харпър, Джаки... newsm78

Тази сутрин се отчитам с 40мин Били Бланкс  Peace
Ами аз направих само 1 клипче и наистина имаше супер много подскоци. Ако на всичките е така, не е чудно че ви заболяват коленете. Аз ще ползвам като нямам време, защото хем е изморителна, хем е кратка.

# 329
Тенкс момичета Hug
Аз направо се сдобих с нова, сега чакам да я докарат и монтират... ама имам чувтвото че проклех старата, защото намерих дупчица на един път обличаната си рокля  Joy Пусто само да не беше неделя...
Фей, не душата, не ползвам такова чудо. Ползвам един прав за кляканията и един закривен за бицепс и трицепс. Ползвам ги главно за Боди Пъмп. Много са ми мотивиращи, ама напоследък не мога да им отделя един час и май само бягам(на пътеката че навън жега, не се диша). Днеска май с това и ще си остана.
Скрит текст:
След тренировката, ММ реши да ми направи кафе(инстантно), незнам колко беше сложил обаче после исках да умра. Разтреперах се, изпотих се и отидох да живея в тоалетната, чудейки се дали да я ползвам първо пред мен или зад мен   #Crazy
Тъкмо като си мислех, че ми е минало ме почна пак, а като се погледнах в огледалото приличах на актриса играеща в третокачествен филм за зомбита. Капка кръв не беше останала по лицето ми  Crazy
Отложих курса, вирнах петалата на леглото и се отдадох на стенания и самосъжаление  Mr. Green
Оплаках се  Hug:

Общи условия

Активация на акаунт