Изтеглят Фервекс от пазара в цял свят!

• 4 665
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
Явно са много модерни тези антихистамини при лечението на простудни заболявания. Много лекари напоследък изписват и на децата нещо противоалергично в комбинация с капките и сиропите, а сега разбирам и че Фервекса и подобни също съдържат. Сега ми се изяснява и защо ме замайва, до сега само подозирах, че има нещо нередно, което не ми се отразява добре  Thinking

# 31
  • София
изписват, защото отпуска набъбналите лигавици. При хрема лигавицата на носа е набъбнала, също често и при болки в гърлото. Прави ми впечатление, че напоследък щедро се изписват от конкретни лекари, и ако човек не пита какво точно му се дава на детето и не се усети да провери, става тъпкане за щяло и нещяло с големи дози. Не че не е нужно понякога, но при тежки симптоми.

# 32
За първи път чувам, че във Фервекс има антихистамин, но има логика в това, защото пише, че отпушва носа и се използва и при ринити.Но така е май само при него, защото повечето подобни препарати на прахчета съдържат само парцетамол и вит с.

# 33
Явно са много модерни тези антихистамини при лечението на простудни заболявания. Много лекари напоследък изписват и на децата нещо противоалергично в комбинация с капките и сиропите, а сега разбирам и че Фервекса и подобни също съдържат. Сега ми се изяснява и защо ме замайва, до сега само подозирах, че има нещо нередно, което не ми се отразява добре  Thinking

В много страни комбинираните препарати за "настинка"съдържат антихистамин и парацетамол (много популярна комбинация). Цяла армия детски парацетамоли са комбинирани. Наскоро обаче им ограничиха приложението при деца поради повишен риск. Има информация навсякъде.....

Антихистамините са си класика, не са модерни. Винаги са се използвали...

Общи условия

Активация на акаунт