Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 24 847
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Съжелявам @Daniella@ за отрицателния тест  Hug. Кога ти изтичат 3те месеца? Моите едва сега започват Sad
Мисля да направя иследване на щитовидната злеза, цветна снимка или хидротурбация другия месец. Днес почнах пак фолиевата. Другия Вит Е. Този прогесторон кога се изледва? Ако има нещо друго което някой се сеща  newsm78

# 646
Една мечта, то аз и не се надявах, единствено заради високия прогестерон и хубавата БТ ми се прокрадваха мисли за бебе. Иначе чакам на 17-ти след  3-ти цикъл и започваме с опитите, нямам търпение вече. Само тези неразположения, не знам на какво се дължаха, вирус ли, на топлината ли.. и аз не знам. Както и да е сега съм по-добре вече и с кеф си чакам цикъла и БТ да падне. Party Ами може да питаш и АГ какво да изследваш, макар че аз си ги изследвах на своя глава тези дето правих. Хубаво е да направиш тези за ЩЖ и пролактина ако не си изследвала. Прогестерон се изследва на 7-ми ден след О след доказана О. Аз от този месец започнах Вечерната иглика и вит.Е и явно са си оказали влияние върху прогестерона.

# 647
Една мечта, и за кво ти е на теб да изследваш прогестерон?  newsm78 Ти трябва да обърнеш внимание на тръбите, както и на инфекции според мен..консултирай се с док най-добре.

# 648
Ами доктора, който ме оперира - първо, че трябваше аз да го питам какво да изледвам и правя, и второ каза нещо от сорта - нищо няма нужда да изледваш само една хидтруторбация след 1вия цикъл. Незмам аз мен това което се случи не е безобидно и незнам дали наистина нищо не трябва да се изледва или доктора не ме приема насериозно. А все пак имам само още 1 тръба не са 100 и не мога да рискувам. Може би и друг доктор да трябва да видя... 

# 649
  • NE
Маги  много, много се радвам че си растете и бременеете. Двете си вървим от зимата и сега и с тестовете. Hug Hug Hug Пожелавам си да се радваме февруари на по една снежинка. Hug Hug Hug
Принцеске Аз дори не помня какъв сън съм спала между - и + тестовете. Mr. Green
Имаш палчета за едно положително тестче в понеделник  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Кокосче Надявам се овуто отново да те спохожда. Hug
Сигме Много красиво и истинско е написано това стихотворение. Hug Просълзих се от умиление. Blush
Форестче Благодаря ти  Hug Надявам се малката Габи да е по-добре и цяло лято да е здравичка  Hug
Дани С този чуден цикъл вярвам, че ще стане вашето чудо от първия път. Praynig
Радвам се на твоя позитивизъм  Peace Витамин Е подпомага производството на прогестерон, но малко. Peace
Една мечта Почни с цветна снимка, но можеш да провериш и щитовидната жлеза по всяко време, както е казала Прахи препоръчително в ден без обилно кървене и без кафе преди това.  Peace

Днес голям зор ми беше да ви чета, но успях да хвърля едно око за новини около Маги, че си я мислих постоянно. По тази причина направих още един тест и хоп две ярки черти, много съм щастлива.Предния път на 4 дни закъснение имах само розова втора чертичка.  Peace

# 650
Маги, тихичко честито!  Нека всичко е наред до успешен финал!   Praynig  bouquet
Дани, съжалявам за разочарованието ти, но всяко зло за добро   Peace
Форест, Габка да не боледува вече!   Hug

# 651
според мен цветната снимка е по-добре от хидротубация. Извънматочната може да е била случайна, а може и да имаш уплътнени, увредени, нагънати и т.н. тръби. Това е идеята на цветната снимка, да се види дали има проходимост и дали са ок тръбите. За целта преди снимката се пуска изследване за инфекции (хламидии и разни други прекрасни), защото ако има инфекция, тя може да се набута навътре и става страшно. Това мога да кажа аз, но все пак не съм спец по извънматочни, нито пък доктор. Има други момичета тук, които са по-компетентни по темата, за съжаление.

# 652
Феичка дано мила! Hug Признавам си имах надежди заради графиката, която си е суперска и заради прогестерона, но е по-добре да минат 3 цикъла, един месец не е от значение.  Peace Иначе аз си имам едно февруарче, а сега ако беше станало, щеше да е 2-ро, много ще ни дойдат! Mr. Green Искам мартеничка, тогава загубих 2-рото, дай Боже този месец да чакам друго. Знам че ще стана майка, но както бях казвала не вярвам да стане от раз,а ако стане какво по-хубаво от това- когато стане тогава. Всичко ще се нареди, когато трябва! Heart Eyes

Сега да разкажа за съня си, който сънувах на 5-ти ден след О. Сънувам че тогава правя тест за бременност и излязоха 2 черти, показах теста на една съфорумка, а тя каза че е изпарителна, няма как да отчете толкова рано. Joy Странното беше че точно тогава също бях 5-ти ден след О, когато сънувах. Тестовете с 2 черти  като ги сънувам, после пак имам една черта накрая, за втори път ми се случва. Thinking

# 653
Ами месец-два преди да забременея бях пускала хламидии и нямах... друго какво се пуска, че тия доктори незнам защо не смятат много много за нужно да се изследвам/ от тези инфекциите/, а аз предпочитам да ми е мирна главата. Според вас също така да пускам ли нови хламидии. Благодаря и сори за глупавите въпроси ама съм боса по темата   newsm78

# 654
Такааа, дълъг ли го искате или къс?  Joy Joy Отчета бе, отчета... хайде, ще го пльосна дълъг, пък който не иска - да не чете
Скрит текст:
Днес - преглед на 3 ден от МЦ, с настройка да започваме стимулация, ако всичко е наред. Да, но защо изобщо си мисля, че може да изследвам нещо, каквото и да е било, и проблем да няма  Joy Joy Joy Просто каквото и да закачим, все изскача нещо. Така и днес - повишени CD16+CD56+NK - 17%, референтните са до 12%. Предложиха ми 2 варианта: 1. стартираме процедурата, но правим вливка, по-добрият препарат за което струва 500 лв. или 2. правим 1-месечна терапия с Агапурин и Респистим, след което започваме процедура (ако няма задържан фоликул и са ОК хормоните) и правим контрола. Направих една совалка между док. и имуноложката, питаха ме аз как искам да постъпим - вдигнах рамене  Mr. Green В крайна сметка док. застана на моя страна от финансова гледна точка, каза, че не иска да ме натоварва и отложихме с 1 месец, даде ми и едни лепенки за подпомагане яйчниковия резерв, които да лепя няколко дни, питах за Инофолика - каза да си го пия. Туй то.
И в крайна сметка, някой ще ми обясни ли с думи прости за какво са показател завишените CD16+CD56+NK  newsm78
Магииии, честито душа, нека всичко е наред до края  Praynig
Сигмата и мен ме разрева, няма си друга работа  Crossing Arms Аз пък за моята мама си мислех....

# 655
Моме, имаш Уеко завишени НК клетки, моите бяха 26%. После излезе и причината..листриоза и правих вливка с интралипид превантивно. Може да има "процес" в организма, заради който НК клетките са завишени, а може и просто тези стойности да са нормални за теб. Малко тук нещата са в сферата на догадките. Аз може би в твоят случай бих направила вливките, защото нямате право на грешка. Магнитчето може да ти помогне повече в тази област от мен, предполагам ще се включи.

# 656
аз Peace

имаш повишени един от видовете нк клетки.

# 657
Ще правим контрола другия месец след терапията и в деня, в който започна стимулацията. Ако пак са завишени - ще правим вливката, която трябвало да бъде 7 дни преди трансфера, както ми обясниха. Няма да рискувам, нямам яйца за чупене напразно  Mr. Green Hug Значи от това се повишават - "процес" в организма  newsm78

# 658
Нали има и по-евтина вливка?  Аз именно нея правих, беше под 100 лева едната.  Кога се прилага едната и кога другата? newsm78

# 659
По-скъпата била по-пречистена, по-евтината давала повече странични ефекти и алергични реакции.

Общи условия

Активация на акаунт