Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 24 838
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
По-скъпата в Селена беше към 900лв...   Sick

# 661
В Селена определено е по-скъпо. А днес пък така забравих да си платя прегледа.....  Embarassed ще има да се червя следващия път като им обяснявам, че съм си тръгнала направо без да мина през касата.

# 662
Стига бе Моме, на кой не се е случвало.  Споко, другия път   Hug

# 663
има значение какво се влива, аз вливах интралипид, което е соево масло, лекарството беше 15 лв+50 лв престой в клиниката за вливката и консумативи. Останалите препарати от рода на имуновенин (който е един от най-долнопробните и вече в София в Надежда не се влива дори), киовиг, октагам и тем подобни, представляват пречистена чрез центрофуга кръвна плазма, барабар с всичките антитела, съдържащи се в нея. Идеята е мазнините или плазмата да заблудят имунната система, тя се съсредоточава в тях и "не вижда" бременността, за да я атакува. Ама и аз как го обясних Joy
Моме, не само "процеси" са виновници за повишени НК клетки, може просто да си така устроена, да е такава имунната ти система. Много рядко се търси причина за повишението, в повечето случаи се прибягва директно към модулиране на имунната система с въпросните вливки.

# 664
Ясно, Зуз  Hug Прочетох и съответната тема във форума. Ако ми бяха предложили вливка за 65 лв, щях да й скоча, но тези 500 лв. малко ме позадавиха  Blush Много допълнителни неща изскочиха - генетични, имунологични, барабар със замразяването на сперма за 1 година, ще доплащаме вероятно и за ИМСИ и МАКС, плюс пътуванията ... абе, какво да ви обяснявам.

# 665
Миличка, стискайте зъби и доиграйте хорото докрай, накрая ще изгрее слънчо и ще видиш че си е струвало   Heart Eyes

# 666
мдааа както и друг път съм казвала- тая имунология е егати бизнеса  newsm78

Моме, без да искам да те отчайвам, но после фраксито също ще те затрудни. Аз бях мноооооого месеца на две инжекции по 0.6. едната струваше от най-евтината аптека 5.70 лв.

# 667
Моме, въпрос на личен избор е, аз отказах плазмата категорично, имам си задръжки. Интралипида не е страшен, защото все едно си се наплюскала с много мазна риба, това е Joy Вливките си имат и привърженици и противници, моите доктори не са им фенове, както и аз. Твоите не са много завишени според мен, но някои доктори изписват вливки дори когато стойностите са близо до горна, без да я преминават Rolling Eyes

като стана въпрос за фраксито, купувам от Марешки за 43 лв 10 инжекции 0.4

# 668
О, да, Мише, затова няма две мнения. Не ми се свидят парите, просто гледам да разпределям наличното между необходимите процедури, които станаха доста  Mr. Green
Сигме, само да стигнем до фраксито, ще го измислим някак си. Кредит ако трябва ще теглим, ще го избутаме. То досега толкова хилядарки сме дали само подготвително.....  Mr. Green

# 669
Поне ти е шарено, не ти е скучно   Laughing

# 670
Само, че Момето ще е на 0.6 защото е носителка на прекрасният пети лайден.

Мише, ти как си? Малкото Мишле кога ще разберем  какво ще е ?

# 671
Да се отчета и аз. Персенска ми направи 1 бърза консултация.Много се зарадва на кръвния и каза "бремена си".Толкова хубаво ми стана Simple Smile. Аз и казах че пия фолиева киселина, 3*2 утрогестан и че утре съм при Начев за щитовидната.Тя каза ок. Казах и, че имам от време на време придърпвания ниско долу и тя предписа 3*1 но шпа, може и 3*2 (не ми стана ясно как да разбера по колко да взимам).И нали си имам едно наум от аборта и я попитах дали трябва да правя някакви изследвания в тази връзка - тя каза контролна имунология, да си поговоря с имунолозите и те ще ми кажат какво да пусна. Не знам дали е налужително да го правя, но май за мое спокойствие ще трябва. То по тази логика, за да ми е спокойно, и генетични ли трябва да пусна ooooh!

Моме, съжалявам,че се налага да се забавят нещата, но си в сигурни ръце и по-добре да се изследват и излекуват детайлно проблемите, за да имате успех още 1вия път. На теб колко ти струваше имунологията и за колко време излезнаха резултатите?

Феичка, и на мен ми е много мило, че ще бременеем заедно, дай боже, аз нали така бях казала. И Кашмирчето трябваше да е с нас, но тя може да се включи със закъснение. Радвам се за по-положителния ти тест Hug

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 21:21 от magyg

# 672
само споделих цена

# 673
  • В градината...
Мише. егати шаренията  Mr. Green
Моме, винаги в началото изглежда така и зорът, който предстои е много голям. Но като се започне, повечето излизат само черни призраци. Ама и аз абстрактно се изразих  ooooh!

# 674
Сигме   Hug  Другия петък тръгвам на триседмична заслужена ваканция с моя най-любим и прекрасен ММ и ще си пропусна предвидения час края на месеца.  Следващия преглед ще е на 17 юли, може тогава да разберем, ще видим.  Аз се шегувах, че може би няма да искам да зная пола, на ми сега   Laughing  Между другото, записах се на групова консултация, с още 8 жени.  Всяко посещение ще е по два чАса - бъбрене, споделяне и въпроси и после индивидуален преглед.  Да видим как ще е.
Маги, ще разбереш ако имаш болка и не те успокоява от едно хапченце, тогава ще вземеш и второ.   Peace
Перу, както викаше един мой приятел, нека да е лято и печката на 6!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт