Бебеискащата 137-ма тема с невиждани дози късмет е заредена

• 24 851
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Sydney
perunika много палци  Hug

и да видите какво ви чака:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=47271182614328 … d=373091602771977

# 721
  • В сърцето на любимия човек
Бени - това е много мило и поучително  Hug Пак се разциврих  ooooh!
Надявам се не възразяваш, че ще те цитирам  Hug

# 722
разбирам, че ви харесва зелената късметлийска тема, но все пак трябва да я изпишем и да пусна новата  Joy Ако изчезна от хоризонта, значи тока или интернета са спрели, че тук вали ужасно и небето е черно и грозно  ooooh!

# 723
Зузи спам ли искаш? Mr. Green Е, имаш го! Hug
 Аз излизам, явно ще ви заваря в новата темичка! Heart Eyes

# 724
Зузка навън е направо страшно- как искам да съм си вкъщи на диванчето сега гледкайки филмче  Whistling Whistling Но поне сме готови с ДДС-то вече големият зор мина, та до 17ч. ще си свирукам вече  Whistling Whistling

# 725
Зузи - ама тя и следващата темичка ще е толкова късметлийска, сигурна съм, дори повече ще е!!!
Веселушко - зора мина, вече можеш да се отдадеш на почивка за уикенда!!!
Целувки от мен за всички!!!
Чакам новата тема с нетърпение!!!

# 726
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, Пънче!
Ако утре ми дойде, отивам още в понеделник да ме боцкат. Течението се засилва, така че вероятността да ми дойде е голяма.

# 727
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - какво стана с новата тема, ще я пускаш ли? По закона на Мърфи ще вземеш да я пуснеш точно докато се прибирам към вкъщи, а много държа лично да ме наръсиш  Mr. Green
Скрит текст:
Защото явно само аз и още няколко момичета не можем да "прихванем" от заразния бременен прашец  Rolling Eyes

# 728
Скрит текст:
Защото явно само аз и още няколко момичета не можем да "прихванем" от заразния бременен прашец  Rolling Eyes
И аз в това число, уви ..
Главата ме боли, корема също, а и вече ми прицапа леко, така че работата ми е ясна.
Месеца е отписан, а малкото останала надеждичка загубена.
Отдавна не бях плакала така, с глас като малко дете, та чак и на мъжа ми видях сълзи в очите ..  Cry
Почти 5 дни ми закъсня, и се подведох.
Съжалявам, че подведох и вас.
Благодаря ви много за подкрепата и стиснатите палци! Hug
Време е да се оттегля за известно време от подфорум "Искам бебе", защото страшно много се измъчвам.
Извинявайте за негативния пост, но бях длъжна да споделя, защото тези дни прекалено ви занимах със себе си.
Обичам ви, момичета!Тук намерих много сродни души и приятели.
Надявам се да ме запомните с добро! Hug

# 729
Всички ли ще се оттеглите една по една?  Confused Съжалявам за решенията, които взеха Мамчето и Кашмирчето, но щом така е по-добре за тях, нека така да бъде. Чакаме ви да се завърнете като Яжето с добри новини  Praynig

ПънчИта, на 29-ти ще ръся, ще наредя 15 реда феички и после ще си се карам сама  hahaha

# 730
Пънче - ама то като гледам май само ние с тебе, Момето и Перу останахме ....... тц.тц.тц.тц.тц.тц ......
А и Смайл, абе какво да кажа - късмет човешки!!!
Хайде всички вдигайте главите и напред към мечтата!!! Никакво отпускане, ама никакво Close

Зузи-с нетърпение чакам 29 тогава да ме опрашиш хубаво!!!

# 731
хайде още малко напън да приключим с темата. Айде да се оплача, че цял ден ме боли глава, ама много гадно, само от лявата страна, чак очото ме боли Whistling Пих Ефералган, масажирах се, наливам се с вода, няма и няма..до преди малко лежах, налепена с резени картофи, като картофник и имам леко облекчение, но не е минало нацяло  Tired Ще заколя още един картоф и ще се тръшна след малко пак, но ако някой има предложение за спасение, цялата съм в уши  Mr. Green

# 732
Зузи-аз знам, че каротфа се оваля в кафе, ама не знам дали е подходящо newsm78

# 733
Главоболието моря с разтворимо Панадолче.Мен много ми действат хапове защото не ги употребявам с изключение само хапове  покрай бременности.

# 734
Лили, аз хапове може да се каже, че не ползвам, по принцип Ефералгана веднага ми действа, но явно този път от нещо друго е причинено главоболието..вероятно схващане или настинка, че снощи мъжо беше разчекнал целия прозорец в спалнята Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт