За мъжете с татуировки и секси татуисти

• 14 223
  • 132
  •   1
Отговори
# 30
Не че нещо, ама на сладурчето пише, че снимката е от сватбения ден?Хубаво е да си падаш по него, ако си булката  Grinning
Иначе харесвам много татуировки, когато са добре изпълнени и смислени, без значение мъж или жена.

# 31
Харесвам мъже с татуси ако татусите са хубави.

За татуиста не ми е важно да е готин, а да е кадърен.

В тоя от снимката във ФБ има нещо нежно.  Whistling

# 32

В тоя от снимката във ФБ има нещо нежно.  Whistling

Мен тоя нещо не ме кефи

# 33
  • Tам през Атлантическия океан
Мъж ми и аз сме със скромни татуси  Mr. Green

Заради татуировка не бих харесала мъж, но заради мъж татуировка да. Така,че мъжът прави татуировката, а не обратното.
Peace

# 34
  • София
Не че нещо, ама на сладурчето пише, че снимката е от сватбения ден?Хубаво е да си падаш по него, ако си булката  Grinning

Е,те това исках да питам и аз...

Обожавам татуси,имам си няколко с тенденция за увеличаване...
Но не харесвам чак на цялото тяло,но пък ги гледам по сайтовете и се прехласвам по прекрасните изпълнения.

# 35
Харесвам татуировки по принцип, стига да не се прекалява с тях и да са смислени . Освен това не обичам цветни татуировки, изглеждат като тия дето си лепят децата . Но едва ли бих харесал някой само защото има татуировка . И все пак ние и двамата имаме .

# 36
  • Kопенхаген
Харесвам татуировки по мъжко тяло но с мярка. Иначе такива целите ,,облечени,, не, ами идват ми в повече  Grinning

Това с оприличаването им на затворници и наркомани пък е крайно посредствено , това си е вид субкултура, общество  Grinning

# 37
  • Пловдив

Е,те това исках да питам и аз...
Моралистки Simple Smile Той може да е бил кум, гост на сватбата Simple Smile

# 38
ц, пише " в своя сватбен ден"

# 39
  • София
Тоя да се радва, че изобщо го е взела някоя. Няма да пиша на какво ми прилича.

# 40
  • София
А, забравих!
Не харесвам мъже с татуировки, ама ако мъжът е хубав, ще го преживея.
Ето, Джони Деп няма да го върна. Rolling Eyes

# 41
Може да се е развел или да имат отворен брак хората  Laughing Само да не си го познае някоя.
Не мисля, че приличат на затворници или някакви ненадеждни хора. Моят мъж работи в американска компания и няколко от хората "над" него са доста татирани, с дълги коси и пиърсинги. Ходят си и костюмирани и им се показват татусите над яките.

# 42
Не харесвам много, много, освен ако е много яка и дискретна - примерно брат ми има такава и много му се изкефих. Мъжът ми скоро ще си прави по принуда  Mr. Green Ама това само защото на 14 негов приятел, пак на толкова, се е учил очевидно на татуировки върху него и има една на бицепса, която е доста тъпа плетеница  Laughing Ама абсурд да го върна заради това  Shocked Все се каня да му подаря една да я скрием тази  Wink

# 43
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Този ми е направо wow https://www.facebook.com/JamesEdwardQuaintance?fref=ts
А пък Ами Джеймс съм го виждала на живо, доста по-дребничък е от колкото на екрана, но също е сладур Simple Smile
Аууу Heart Eyes. Преди супер много време бях видяла тази снимка, и все ме гризеше кой е този прекрасник Whistling

п.п. предполагам се разбра, че харесвам татуирани мъже Blush

# 44
А, то и на екрана му личи, че е тапа на Ами.
Затова пък другия човек, който съм показала, е нещо страшно на живо!

ВЛ, като ти се повдига, що гледаш?
И на мен ми се повдига от мъже със сини ризки и бежави панталонки, ама не ги гледам и това е.

Нали нещо ни показват тук. Погледнах го, а ти да не си помислиш, че ще му отделя цял ден на въпросния никаквец?

Ами на улицата? Щем, не щем, разминаваме се с подобни типове.

А има ли такива, които съчетават синьо и бежОво? Не са ми попадали пред очите.

Аз сините ризи ги свързвам с ученическата униформа, която носехме по задължение. Оттогава сини ризи не нося. Сини сака и панталони-също.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 00:18 от vl

Общи условия

Активация на акаунт