За мъжете с татуировки и секси татуисти

• 14 040
  • 132
  •   1
Отговори
# 120
Интересно, някои от нас не познават НИТО ЕДИН УМЕН, ПРЕУСПЯЛ И ТАТУИРАН!

Да се подлага човек на такива болки за какво? Заради изкуството??? Такава "естетика" както "Стършел" написа е присъща на трудоваци и затворници. А може би и на наркомани и алкохолици.  За мен е вид мазохизъм.

На всичко отгоре може да се стигне до усложнения и търсене на лекари за справяне с тях.

И в една друга тема имахме подобни разправии. Но явно някои са в бизнеса и искат да заблудят баламите. Така се получи с цигарите, с алкохола и даже с марихуаната!  
Ами крайно време е да смениш средата.

Точно от теб ли трябва да се уча какво да правя?  #Crazy #Crazy #Crazy

Joy Joy Joy

# 121
С татуисти нямам опит. Иначе харесвам татуирани мъже, но да са умерено татуирани, а не нашарени. Както знаем нищо прекалено не е хубаво. Аз самата нямам татуировка, но ми е една от мечтите да си направя. Обаче така се случва, че или пари не ми стигат или кураж. А вече съм почти на 26 и мисля, че е малко късно.

# 122
  • Bristol
Аз познавам, но не са хора, с които има какво да си кажа. Пък може и да харесвам, а да не знам че са татуирани  Laughing
четох , че преди не са взимали татуирани  хора в  спец служби  и др. от този вид , защото това е признак на психическа нестабилност , сега просто много е модерно ...
И сега си има доста места където изискват, ако си татуиран, така да се обличаш, че татуировките да не се виждат, както и да махаш пиърсинга. След работа вече как се обличаш и къде си закачил метална висулка не ги интересува.
Изобщо не става въпрос за това. Темата е за мацки, които харесват мъже с татуировки. И вече помолих, който няма какво да покаже като снимков материал и не му харесват такива мъже да не драска излишно. Анти феновете да си правят друга тема. Обещавам да не влизам там. Аман от хейтъри. #2gunfire
Помоли модератор да ти промени заглавието и първия пост или просто си пусни нова тема, но обмисли и по-добре я формулирай  Laughing С това си поведение само затвърждаваш предубежденията на хората, които са противници на татуировките, вместо да им покажеш, че не са прави  Peace

# 123
Аз познавам, но не са хора, с които има какво да си кажа. Пък може и да харесвам, а да не знам че са татуирани  Laughing
четох , че преди не са взимали татуирани  хора в  спец служби  и др. от този вид , защото това е признак на психическа нестабилност , сега просто много е модерно ...
И сега си има доста места където изискват, ако си татуиран, така да се обличаш, че татуировките да не се виждат, както и да махаш пиърсинга. След работа вече как се обличаш и къде си закачил метална висулка не ги интересува.
Изобщо не става въпрос за това. Темата е за мацки, които харесват мъже с татуировки. И вече помолих, който няма какво да покаже като снимков материал и не му харесват такива мъже да не драска излишно. Анти феновете да си правят друга тема. Обещавам да не влизам там. Аман от хейтъри. #2gunfire
Помоли модератор да ти промени заглавието и първия пост или просто си пусни нова тема, но обмисли и по-добре я формулирай  Laughing С това си поведение само затвърждаваш предубежденията на хората, които са противници на татуировките, вместо да им покажеш, че не са прави  Peace
Ами да ти кажа аз нямам опит във форумите, единствената тема, която съм пускала е за интериорните врати на ролпласт Simple Smile и не знам за такива опции. Явно не съм формулирала темата достатъчно ясно, но съм просто изумена от количеството хейтъри в този форум. Ако не харесвах такива мъже нямаше да пусна такава тема на първо място, а когато една тема не ме вълнува просто не влизам и не коментирам.
Знаеш ли колко пъти влизам в този форум да потърся мнение или някаква информация по дадена тема, това което ми прави силно впечатление е колко много хора спамят и пишат ирелевантни мнения, накрая се получава "манджа с грозде" и нищо по същество. Питам се тези модератори защо не си вършат работата? Явно ще си направя нова тема а тази може спокойно да я заключват.

# 124
За психическата нестабилност е пълна глупост  Joy .

според мен не е глупост , аз също имам татуировка , която е правена в такъв момент ,
после , отново в такъв момент , ходих да я ''преработят'',
когато си нестабилен , това е начин за подчертаване на личността ...

по едно време мислех да я махам , но се отказах ...

# 125
Явно не съм формулирала темата достатъчно ясно, но съм просто изумена от количеството хейтъри в този форум. Ако не харесвах такива мъже нямаше да пусна такава тема на първо място, а когато една тема не ме вълнува просто не влизам и не коментирам.

А не допускаш ли, че някои от нас се вълнуват ТОЧНО ОТ ТАЗИ ТЕМА???

Но, както написах в началото моето "вълнение" се нарича отвращение. Неслучайно споменах и ИЗВРАТЕНИЯ ВКУС.

Щом пускаш каквато и да е тема имай готовност да срещнеш и противници. Не обичам и не употребявам измислената пубертетска думичка "хейтъри". Предпочитам "критици". Тя се  е наложила като нормална в езика ни.

И още. Думичката "количество" не се употребява за хора! И за животни не се употребява. Правилно е да се каже какъв е техния брой.

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 16:49 от vl

# 126
Някой каже, че нещо не му харесва и веднага го обявяват за „хейтър„  Sick.Така формулирана темата, предполага,че ще се включват и хора които не харесват, не одобряват тези интервенции, а татуираните и татуировките не им се струват „секси„.

# 127
Да, отчитам като своя грешка, че не съм формулирала темата достатъчно ясно, но вече няколко пъти казах за какво е, но спамът не спира да вали. Както и да е, вече помолих модераторите и администраторите да я заключат или изтрият. Ще направя нова тема само за фенове, каня всички фенове да се присъединят в нея. Ще я формулирам достатъчно ясно, така че и едноклетъчно да разбере за какво иде реч. Чао от мен.  Too much  newsm50

# 128
  • Ямбол
И на едноклетъчните им е ясно, че няма как в отворен форум да се направи затворена тема.
Толкова много страсти за едни рисувани мъже...

# 129
  • София
И за да не си спамя в собствената тема ето малко материал за очите Heart Eyes
https://www.facebook.com/s4inkedmen

Въй, за какво ти трябваше да ги пускаш, като съм без мъж в къщи... Ще има само неудовлетворено да точа лиги...
Сещам се за ей тези симпатяги...http://www.youtube.com/watch?v=PNodyijdG_E

# 130
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Толкова много страсти за нещо толкова просто Laughing. Сексапилният мъж е сексапилен със и без татуировки. Този ще го върнете ли заради надничащото изпод тениската мастило Laughing?
Скрит текст:

Пък милото на авторката мен лично не ме радва и ако ще и носа си да изрисува, пак няма да хукна след него.

# 131
Джой, ще го върна със и без татуировки, хич не ми харесва  Crazy

# 132
joy_r, кой е този? Вземам го, ако ще да е татуиран до врата  Heart Eyes. За милото на авторката си права- със или без татуировки и мен няма как да ме впечатли.

Общи условия

Активация на акаунт