За мъжете с татуировки и секси татуисти

• 14 048
  • 132
  •   1
Отговори
# 105
Интересно, някои от нас не познават НИТО ЕДИН УМЕН, ПРЕУСПЯЛ И ТАТУИРАН!

Да се подлага човек на такива болки за какво? Заради изкуството??? Такава "естетика" както "Стършел" написа е присъща на трудоваци и затворници. А може би и на наркомани и алкохолици.  За мен е вид мазохизъм.

На всичко отгоре може да се стигне до усложнения и търсене на лекари за справяне с тях.

И в една друга тема имахме подобни разправии. Но явно някои са в бизнеса и искат да заблудят баламите. Така се получи с цигарите, с алкохола и даже с марихуаната!  

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 13:38 от vl

# 106
О да, всичките са затворници, наркомани и алкохолици  Joy Както всички метъли не се къпят   hahaha
А може и да познавате такива хора, но да не знаете, че имат татуси. Не винаги хората казват. 
До лекар може да стигнеш и като си бръснеш краката, слагаш си спирала на миглите, дупчиш си ушите, режеш си ноктите.
А защо раждаме като боли?  За мен си е също изтезание, отвратителна работа е..ама раждаме.

# 107
Имам малка татуировка на корема, бих си направила и на гърба, но първата доста ме боля и не съм сигурна, че искам пак да си го причиня.
Иначе мъже с татуировки са ми ОК, но цели нашарени тела не харесвам. Но виж Бекъм няма да го върна, независимо, че вече целият се нашари. Само Виктория да бъде така добра да го даде разбира се  Mr. Green

# 108
Да се подлага човек на такива болки за какво?  

четох , че преди не са взимали татуирани  хора в  спец служби  и др. от този вид , защото това е признак на психическа нестабилност , сега просто много е модерно ...

# 109
О да, всичките са затворници, наркомани и алкохолици
А защо раждаме като боли?  За мен си е също изтезание, отвратителна работа е..ама раждаме.

Не са всичките затворници, но естетиката е такава.

Несериозно е да се прави сравнение с раждането.  Него животът го изисква. Има хора, които не желаят деца, но те са много малко. Въпрос на избор е. Може да нямаме деца както и семейство.

Последна редакция: сб, 08 юни 2013, 13:39 от vl

# 110
Падате ли си по мъже с татуировки и татуисти. Аз лично съм хлътнала по едно секси татуистче  Heart Eyes направо ми е като фетиш а при вас как е?

не, за мен е отблъскващо наличието на татуировки..  но какво значение има как е при нас  newsm78. определено не виждам как целокупната бг-мамма хлътва по твоето татуистче  Whistling

# 111
Ами въпрос на избор е. Както жена, която не иска деца, може да е добър човек и професионалист, така и татуирания може да е такъв. 
Все още понякога не взимат татуирани хора в полицията например, не заради психическа нестабилност, а защото обществото е предубедено и не биха вдъхнали доверие или респект.
За психическата нестабилност е пълна глупост  Joy .
Моят баща като е бил 25 години военен, с 2 татуса, сигурно е трябвало да си изгризе вените  Laughing
За психическата нестабилност има много други признаци, които се гледат.Надали татуировката е един от тях  Laughing

# 112
Падате ли си по мъже с татуировки и татуисти. Аз лично съм хлътнала по едно секси татуистче  Heart Eyes направо ми е като фетиш а при вас как е?

не, за мен е отблъскващо наличието на татуировки..  но какво значение има как е при нас  newsm78. определено не виждам как целокупната бг-мамма хлътва по твоето татуистче  Whistling
Изобщо не става въпрос за това. Темата е за мацки, които харесват мъже с татуировки. И вече помолих, който няма какво да покаже като снимков материал и не му харесват такива мъже да не драска излишно. Анти феновете да си правят друга тема. Обещавам да не влизам там. Аман от хейтъри. #2gunfire

# 113
Ами въпрос на избор е. Както жена, която не иска деца, може да е добър човек и професионалист, така и татуирания може да е такъв. 
Все още понякога не взимат татуирани хора в полицията например, не заради психическа нестабилност, а защото обществото е предубедено и не биха вдъхнали доверие или респект.
За психическата нестабилност е пълна глупост  Joy .
Моят баща като е бил 25 години военен, с 2 татуса, сигурно е трябвало да си изгризе вените  Laughing
За психическата нестабилност има много други признаци, които се гледат.Надали татуировката е един от тях  Laughing
Какво ,по дяволите, има това общо със секси мъже с татуси newsm78

# 114
И за да не си спамя в собствената тема ето малко материал за очите Heart Eyes
https://www.facebook.com/s4inkedmen

# 115
Има общо, тъй като явно мъж с татус автоматично е гнусен, ненадежден, психично нестабилен, алкохолик, наркоман.
А всъщност повечето известни личности, по които въздиша населението, имат поне 1.

# 116
А всъщност повечето известни личности, по които въздиша населението, имат поне 1.

А, де!   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 117

Изобщо не става въпрос за това. Темата е за мацки, които харесват мъже с татуировки. И вече помолих, който няма какво да покаже като снимков материал и не му харесват такива мъже да не драска излишно. Анти феновете да си правят друга тема. Обещавам да не влизам там. Аман от хейтъри. #2gunfire

Мацките котки ли са или са някакви човешки същества?

# 118

ок, другия път напиши в заглавието  - само за фенки на татуистчета.  Grinning

# 119
Интересно, някои от нас не познават НИТО ЕДИН УМЕН, ПРЕУСПЯЛ И ТАТУИРАН!

Да се подлага човек на такива болки за какво? Заради изкуството??? Такава "естетика" както "Стършел" написа е присъща на трудоваци и затворници. А може би и на наркомани и алкохолици.  За мен е вид мазохизъм.

На всичко отгоре може да се стигне до усложнения и търсене на лекари за справяне с тях.

И в една друга тема имахме подобни разправии. Но явно някои са в бизнеса и искат да заблудят баламите. Така се получи с цигарите, с алкохола и даже с марихуаната!  
Ами крайно време е да смениш средата. Open your eyes, granny.

Общи условия

Активация на акаунт