Звездни компромати - 174 част

• 69 593
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
  • вятър в маслините, вятър над хребета
мистър Харди в Прага Heart Eyes

# 586

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Ужас...Никое от тези момичета не ми хареса ooooh!
[/quote]

малееее, какво стана с красивите българки???

# 587
  • Под липата
 Близначките на конкурса ми се видяха много познати... И докато се чудех от къде, взех, че се сетих  Laughing
Някои си Моника и Вероника Ланчеви

Ей ги на конкурса Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 23:25 от Raffaella

# 588
Просто не се занимават с измислени конкурси, всеки ден виждам уникални момичета докато ходя по улицата, с много различна красота.

# 589
Просто не се занимават с измислени конкурси, всеки ден виждам уникални момичета докато ходя по улицата, с много различна красота.

И аз това тръгнах да казвам.  Peace

# 590
  • Tам през Атлантическия океан

И аз това тръгнах да казвам.  Peace

Да бЕ , то все така казваме  Sunglasses

# 591

малееее, какво стана с красивите българки???
[/quote]

Има ги, има ги! Виж колко красиви момичета имаше в Абитуриентската тема!  Simple Smile Просто Мис БГ отдавна не е това, което трябва да бъде един конкурс за красота.

# 592
Близначките на конкурса ми се видяха много познати... И докато се чудех от къде, взех, че се сетих  Laughing
Някои си Моника и Вероника Ланчеви

Ей ги на конкурса Mr. Green
Оле оле ...  Първото, което е, че едната участва на "Еротичен модел"- би трябвало "Мис България" да няма разни разкрепостени изяви зад гърба си. Второ, високи са около 160см. Нито с красота блестят, да не говорим за интелект. Съвсем друг въпрос е как биха им се развявали историите от времето, когато живееха в Русе....

# 593
  • Под липата
На мен, лично, ми харесват близначките, но като им четох коментарите във фейсбук за тази снимка, да - не блестят с ум  Crazy

# 594
Ох, то само това да беше... На мен са ми много неприятни и много се радвам, че отидоха да търсят слава и спонсори по големия свят... Дано да им провърви!

# 595
  • Tам през Атлантическия океан
На мен, лично, ми харесват близначките, но като им четох коментарите във фейсбук за тази снимка, да - не блестят с ум  Crazy

Тези тук (сащ)  които стват миски са все някакви отличнички , за руските миски е същото все красиви и начетени момичета , отличнички на училището/института  и т.н.

Ей на :

http://www.-CouncilRegulation(EU)-/doc.html?id=1090649

Предишната пак бе Василиса умница  Wink

# 596
Последните "бременни", за които ни оповестиха медиите бяха- Никол Станкулова, Емилия, Надя на Коцето, Алекс Сърчаджиева. Никоя от тях не се оказа бременна обаче  Crazy

# 597
При този спад на раждаемостта ,все им се иска някоя да е заченала Mr. Green

# 598
  • Пловдив

[/quote]

И на мен така... Whistling особено тая с която почва...Ужас,ама истински!

# 599
  • София
Новата светска двойка- Мариан Вълев (Куката) и Ирина Флорин.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт