Чест и уважение / L Onore E Il Rispetto - италиански сериал - тема 2

• 111 516
  • 755
  •   1
Отговори
# 75

Една щастлива фенка.
Какво е написала за срещата си с Гарко.

Finalmente sabato ho incontrato Gabriel Garko!
Ragazze, è davvero fantastico, tralasciando l'aspetto estetico (perchè già si sa che è stupendo), è davvero bravissimo,
e non se la tira per niente! W Gabriel!

Ragazze è altissimo!! Pensate, io sono alta quasi 1.80, avevo il tacco 15, e guardate, ancora non gli arrivavo alla spalla! Poi è semplicissimo... Indossava le Converse, e gli occhiali che vedete sono da vista! Ha una voce profonda, e, giuro che non lo dico perchè è lui, aveva un profumo fantastico!

E' bellissimo davvero... E le labbra... Ragazze quelle labbra fanno sognare!

# 76
Гея, много хубави снимки сподели с нас.
Страхотни са!

Лиа, темата наистина стана много хубава и много италианска.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз се присетих за онази песен, която слушаше Асунта - дъщерята на доня Розанджела и на която Кармела танцуваше в къщата на Тонио. Много ми хареса.

Ето я.

За да сме точни,Асунта слушаше тази песен

.
А Кармела танцуваше наистина на  La bambola и Тонио тананикаше на нея.

# 77
Kali ,извинявай за забележката,но аз съм голям фен на италианската ретро музика.Специални поздрави за теб и всички момичета от темата

# 78
Kali ,извинявай за забележката,но аз съм голям фен на италианската ретро музика.Специални поздрави за теб и всички момичета от темата

Hug Hug Hug Hug Hug

О, няма никакъв проблем. Сигурно е така. Щом си голям фен, не може да не ти е
направило впечатление.

# 79
Charoit Hug

Мерси за хубавите италиански песни, които аз също много обичам! Heart От по-предния ти пост едва успях да отсея песента на Адамо, пускам я нарочно тук, защото е много хубава и си заслужава да се чуе Peace

Всяко клипче и фотка от вас следя много внимателно, често пъти те могат да те заредят много положително, дори и  сериал да няма smile3521 newsm10

# 80
Charoit Hug

Мерси за хубавите италиански песни, които аз също много обичам! Heart От по-предния ти пост едва успях да отсея песента на Адамо, пускам я нарочно тук, защото е много хубава и си заслужава да се чуе Peace

http://www.youtube.com/watch?v=DIOYHrUiCRs

Всяко клипче и фотка от вас следя много внимателно, често пъти те могат да те заредят много положително, дори и  сериал да няма smile3521 newsm10

Аз не познавам италианските песни от този период (70-те години), но това което предлагате, момичета, е страхотно.

И една красива гледка, за зареждане.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 81
# 82
Хмъ докато търсих песен на Далида и открих филм  .
http://www.youtube.com/watch?v=y6QFzm_L-Ro
в който участва и Ники Урумов. Rolling Eyes
Не разбирам дали за същата Далида става дума всъщност. newsm78
Май не

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 23:51 от Markrit

# 83

Рита Павоне - "Сърце"

# 84
И да завършим музикалната вечер с още една прекрасна песен  bouquet

# 85
Оооо,колко много почитатели на хубавата италианска музика! Един клип от мен за добро утро.

# 86
# 87
  • София
Оооох  Joy
Иска ми се пак да изгледам сериала, но все още ми е много пресен.
Ако някой има нужда от превод на някое интервю или нещо, което не разбира мога да помогна. Имайте го предвид Simple Smile

Немога да чакам до 2014  ooooh! ooooh! ooooh! Naughty

# 88
В допълнение на прекрасните клипове Peace на Charoit Hug

Classic, Hotel Danieli ,Venice

# 89
Оооох  Joy
Ако някой има нужда от превод на някое интервю или нещо, което не разбира мога да помогна. Имайте го предвид Simple Smile

Оооо това е супер , преведи някой филм или сериал . Laughing Mr. Green Peace Praynig

Общи условия

Активация на акаунт