Ще заговори ли София на мьеко?

• 99 559
  • 1 987
  •   1
Отговори
# 735
2. Не сте никакви софиянци

Много обичам да отговарям на следните въпроси.
Откъде си; а майка ти и баща ти откъде са; а баба ти и дядо ти; аааа, щом баба ти не е от София и ти не си!
А откъде съм тогава? 
Е и от София не си.
Ако някой знае какво е редно да отговарям, да каже плс  Simple Smile

# 736
Ай ся , като не ви изнася и веднага я избиване на комплекси я злобеене Simple Smile Дай по оригинална диагноза Simple Smile

Какво по-оригинално, като сценарият е един и същ. Не дай си боже, да се засегне крехкото его на провинциалиста, се почва

1. София е била село. Защото  ние и представа си нямаме.
3. Но въпреки това, сте дървени шопи.   
Хахах ето това е ярък пример за комплексарщина Simple Smile
Това че си родена в софия е просто една случайност за която нямаш никаква заслуга Simple Smile
Лично мен никога не ме е вълнувало кой от къде е но ми се струва смешно някой да гради самочуствие на база рождено място Simple Smile
Между другото ей сега отивам на кафе с една приятелка софиянка чийто акцент по нищо не се отличава от моя макар и да съм отрастнала в "провинцията ".

И за последно... Всичко което е далеч от морето е дълбока провинция;-)

# 737

питай Трещерица , тя е по тези въпроси ..

# 738
  • София

Откъде си; а майка ти и баща ти откъде са; а баба ти и дядо ти; аааа, щом баба ти не е от София и ти не си!
А откъде съм тогава? 
Е и от София не си.
Аз казвам, че съм наполовина трънчанка. 

# 739

А откъде съм тогава? 
Е и от София не си.

Това е световно известният въпросник на сънародника. Има и международен вариант.

1.Ти как дойде?
2.Откъде си в България? На този въпрос отговорът е винаги само един-София. Laughing. Имах даже куриозен случай с един мекоговорящ младеж, който почти ме убеди, че е софиянец, защото живял 7 години в столицата, ама за съжалениене не  първите, а последните от пребиваването си в Родината. Тюх.
3.Къде работиш?  има и други  въпроси, но да не ви отегчавам.

# 740
  • на брега на морето
Между другото ей сега отивам на кафе с една приятелка софиянка чийто акцент по нищо не се отличава от моя макар и да съм отрастнала в "провинцията ".

Няма такъв филм.

# 741
Цонна, няма да ни отегчиш, ами напротив - ще ни дадеш верните отговори за подобен разпит.
Бояна, за теб имам друг въпросник, който ще докаже, че се гърчееш, независимо че си наполовина от Трън. Първи въпрос: охлювите с ориз или чесън ги ядете у вас? Втори въпрос: какъв прибор ползувате за целта? Трети въпрос: пред кооперацията ли ги събирате след дъжд или ги вземате замразени. Тук е точка, а не '?', защото се сещам за отговора. Торй, само на шега и без никава зла мисъл ти отговарям, че няма нужда да уточняваш, че си от провинцията, макар акцентът ти да не се чува от монитора, сме се сетили отдавна  Simple Smile

# 742
  • София
Цонна, няма да ни отегчиш, ами напротив - ще ни дадеш верните отговори за подобен разпит.
Бояна, за теб имам друг въпросник, който ще докаже, че се гърчееш, независимо че си наполовина от Трън. Първи въпрос: охлювите с ориз или чесън ги ядете у вас? Втори въпрос: какъв прибор ползувате за целта? Трети въпрос: пред кооперацията ли ги събирате след дъжд или ги вземате замразени. Тук е точка, а не '?', защото се сещам за отговора. Торй, само на шега и без никава зла мисъл ти отговарям, че няма нужда да уточняваш, че си от провинцията, макар акцентът ти да не се чува от монитора, сме се сетили отдавна  Simple Smile

Охлюви не ядем у нас, нямам прибори за охлюви. Ако съм в страна, в която ги продават почистени и замразени с масло и чесън мога да си купя и да ям. А мога и да се гърчея, даже гадно да се гърчея ама сега ме мързи  Mr. Green Друга ми е лигнята напоследък.

# 743

А откъде съм тогава?  
Е и от София не си.
Ако някой знае какво е редно да отговарям, да каже плс  Simple Smile
Хаха, и на мен ми се е случвало да отговарям на подобни въпроси. "Еее, знаете ли, че ние всички в офиса не сме от София. Освен Жаве.  Е, ама и тя каква софиянка е. Дядовците и бабите й от еди къде си."  Grinning
Все едно на Жаве много й пука откъде са те и откъде е тя.

# 744
  • В Космоса
Не се превъзнасяйте с тая София толкова! Мислете по-глобално. Един ден ако и вие не си намирате място тук, недай си Боже да се чувствате нежелани и подигравани на мястото, което сте избрали. Ама като не е стигнало до гъзягата... Не е човешко това!

# 745
  • софия
 Аз живея в София от 32 години. От Монтана съм и никога няма да твърдя друго. За тези години съм срещнала само една софиянка- дядо ѝ бивш генерал, реститутка, родена на ул. Любен Каравелов, възпитана , ерудирана. Живее в Дружба 2 - харесва ѝ много повече от центъра. Изобщо не я интересува тоталната простотия на съседите от Горно Нанадолнище , които се имат за столичани. Тя е най- готиния човек , които познавам.

# 746
Аз пък познавам една софиянка, реститутка, не знам на коя улица е родена, ама крайно противна личност.

# 747
  • софия
Аз пък познавам една софиянка, реститутка, не знам на коя улица е родена, ама крайно противна личност.
късмет

# 748
Мноу са ми странни тези, дето смятат, че да си израсъл в София и да живееш там е предимство, сякаш сме в някакво време на крепостничество... Confused Аз харесвам хора с космополитно съзнание и се възхищавам на тези, които живеят приключенски и се местят тук-там.

# 749
А, ясно!
Не си говорите за миекото в София, а за реститутки...

Понякога си мечтая да съм реститутка, може и не софиянка. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт