Отговори
# 600
Благодаря за разяснението, аз пък си мислех, че Бочко ще свърши работа  newsm78 но ще взема май една малка разфасовка и от този судокрем, и ще видим ако върши по-добра работа, този може да е.
Сандалке ти на всички ли имаш телефоните  Shocked преди и за Бемол пак ти ни каза  Laughing я да те запишат за вестителка на първа страничка, че си добра за разузнавател  Grinning
Това със смъкнатите ви кореми, моя по принцип изглежда като круша, та изобщо не знам как ще разбера какво му се е смъкнало, но Весето каза, един юмрук под гърдите да няма корем, та всяка сутрин слагам аз юмрука и си има корем, не знам как ви се смъкват, но ние с Жалина явно наистина ще си останем последните мохикани тук  Mr. Green

# 601
Иве и аз точно за тези кърпички се чудя,защото са много приятни и сигурно от тях ще взема още от началото.Не мога да понасям миризмата на Памперс кърпите ,ужасна ми е и ще си го спестя.Днес взех и десетина памперса ,да имам за вкъщи ,пък после ще видим как ще тръгне работата.
Намерих си комплектче за изписване за 10 лв Shocked Аз защото искам бяло,та затова е толкова евтино .Само с едно мече отпред е .Иначе включва ританки,блузка ,шапка.Аз отделно съм купила боди потник и пелена.
Днес си свърших всички задачи ,доволна съм.Следобяд трябва да ходя да си взема резултатите от микробиологията.ДОкато синчето спи ,мисля пак в чистене да се хвърля,не ме свърта нещо...Все си мисля ,че докато се роди бебето след месец поне и всичко пак ще е мръсно ,но поне да изчистя боклуците ,че сме затрупани направо Tired
Мисти ,Жалина и аз съм за 20 юли някъде ,нещо даже за преносване се настройвам,така че ще си имате компания до края Mr. Green

# 602
  • София
...
Сандалке ти на всички ли имаш телефоните  Shocked ...
Неее, само на няколко момичета имам - с които сме се срещали и сме обменяли телефони  Laughing Дори на малко от тях. Ама вчера да ви кажа, звънкам аз на Роси да я проверя просто, та я сгащих тамън на местопрестъплението  Mr. Green Та тъй, половин нощ и азе "раждах" с нея ( в смисъл, мислех я) Heart Eyes

# 603
  • Бургас
Иве и при нас така им викат Таня, ама все пак направо ми се обърна стомаха за секунди като прочетох Simple Smile

МОмичета, вие хубаво дружно ще поръчвате Судокреми, ама аз като съм от Бургас как да се включа при вас?
Иначе от този сайт има безплатна доставка до Англия на поръчки над 40 паунда май беше....а вие като се съберете ще ги стигнете...прк после с превозвач до Бг за 2,20лв/кг и сте готови...ами аз от тук ще трябва или да ми пускате по куриер или не знам....

# 604
Хич не се оправдавай, ти като че ли ги надушваш, докато звъннеш за проверка и те раждат, дали пък да не ти дам и моят телефон, та като ми писне да бременея ,и откача съвсем да вземеш да се обадиш  newsm78

# 605
Роси, честита рожба - живи, здрави и щастливи бъдете цялото семейство!   bouquet   bouquet   bouquet

Момичета, да ви питам какво ви е мнението за епидуралната упойка? Плюсовете горе-долу са ми ясни, но какви са недостатъците и има ли рискове за мен или за бебето? (извинявам се ако е дискутирано в някоя от ранните теми). Минахме преглед днес, като цяло всичко е наред(тонове, позиция, пъпна връв, води), слава Богу.

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 13:02 от wwwaz

# 606
  • София

Весе, няма се шашкаш  Hug Пък и когато - тогава. Но ако наистина ти се е смъкнал коремът (долу трябва да го усещаш като разплута тежка торба, нищо, че горе ти е леко да дишаш) - това не значи, че задължително скоро ще се роди.

Е точно така се чувствам. Имам чувството, че се е разположил юнака долу на отвора и чака. Много кофти ме притиска, болезнено. До преди седмица носих сутиен без банел и едвам дишах, сега хем съм с банел хем леко дишам. И юмрука ми се събира. Това сигурно сама си го направих с миенето на банята и многото перални тези дни. Моята приятелка ми каза, че не трябва да си вдигам високо ръцете, обаче аз си викам, тя се е вманиачила в моята бременност, тя като беше бременна къртеше плочки в 8ми месец. И не я слушах, а простора ми е висок и се повдигам като простирам, а колко нещо изпрах за седмица....

Нали съм праста бременна и не разбрах какъв е този така споменаван крем? Против подсичане ли? Т.е. като сменям памперса вместо с Бочко мажа с него, така ли? Или е за ако име някакъв проблем?

# 607
  • София
Хич не се оправдавай, ти като че ли ги надушваш, докато звъннеш за проверка и те раждат, дали пък да не ти дам и моят телефон, та като ми писне да бременея ,и откача съвсем да вземеш да се обадиш  newsm78

Хаха  Laughing Ама ти си ми прозрачна бе, Мистииии - в момента, в който дават новина, че престолонаследникът се е родил, ще знам, че и ти кудкудякаш по дупнишките болници  Mr. Green
А я, що не опиташ вярно с майчина хипноза - гледа ли това?
http://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/video/2081982645-Maychina_hipnoza.html

Ето и още малко инфо... няма само богатите да са праят на велики, и ние можем!
http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm

# 608
wwwaz многократно беше обсъждано, иначе риска е толкова минимален, ако анестезиолога и добър, направо няма, риска е да те заболи глава, но май си струва риска. Иначе всеки си решава ако разбира се самата болница прави тази екстра. Аз лично съм за след всичко изчетено, но пък болницата не предлага тази услуга.
Весе не е до прането, ние нямахме вода два дни, и смятай че предните три дни, се скъсах от пране, че пък сега е хлорирана, и няма как да се пуснат тъмни дрехи, поне 4-5 перални бях напускала, и корема ми не е "паднал" не се обвинявай  Hug И не се оплаквай, аз съм без сутиен у нас, щото не ми дава да дишам, и имам чувството, че гърдите ми са върху корема, изобщо станах, като вицовете за бабите и увисналите им ц**и, което определено е по-лошият вариант  Mr. Green
Сандалке само едно ме притеснява, нали живеем в Б-я да не стане така, че докато разбера новината, да изтърва датата  Mr. Green Оооо каква е тази майчина хипноза, сега и майка ми ли трябва да викам, малко ми е, че свекървата иска да се снима с бебето, та и майка ми да ме хипнотизира, не благодаря отказвам категорично  Crossing Arms

# 609
  • София
Хаха, Мисти, ша ма гътнеш  Joy
Ти малко... ама от бременността е това де  Laughing Не забравяй, че не само майка ти е майка, ами и ти също си майка  Crazy
Става дума за това, че с бебето майката може да се "договори" още в утробата - вкл. за срок, когато да се роди (Например: "Моля те, бебече, само изчакай да свършим ремонта и доки да се върне от морето" ), а впоследствие да се хипнотизира от майка му за различни неразположения - колики, липса на апетит и т.н.

А за Кейт... ще следиш Ройтерс и готовос  Peace

wwwaz, аз съм пристрастна към епидуралката, дори ми е станало идея-фикс  Crazy Затова някакво неутрално мнение едва ли мога да ти дам. Но съвет - ако се притесняваш, най-добре направи предварителна консултация с анестезиолог. Така ще разбереш и реални рискове, и проценти статистика. Щото, каквото и да си говорим, всяка упойка си носи риск. за бебето вреда няма обаче  Peace

# 610
Misty, Sandalka, благодаря.

Поразрових се (вече задобрявам  Laughing и попаднах на тази статия http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=464

Поразпитах, попрочетох и незнам...,  знам че ме е страх от операции, упойки и всякакви лекарски интервенции свързани с нарушаванецелостта на моето скъпоценно тяло  Blush Мисля и премислям и май няма да се възползвам, макар че не ми се ще и да се правя на майка героиня ... Thinking

# 611
Има и родилки, които не ги е хванала епидуралната упойка и след втора доза. Може би и това трябва да се вземе предвид, че не гарантира обезболяване. Макар, че аз не искам да я коментирам, защото няма да ползвам и не съм се интересувала кой знае колко много.

# 612
Момичета, одеве написах че будя малчо с едни музики. На 5-та минута е он лайн  Blush . Та...може да пробвате моята тактика  Flutter

PeHu, и ние сме големи любители и за това избрах последно този ник (че съм ги сменяла 3-4пъти във времето  Crazy)

Относно Судокрема аз пък казах на свекървата да ми купи от Бг ooooh! Нея я чакам в края на месеца да ми помага за месец-два. Написала съм й едно леко километрично списъче какво да ми донесе.Нещата са проучени,ако някой се интересува мога да го напиша  Crazy

Момичета, какво мислите за еднократните бикини. Аз се чудя за болницата дали да взема? Thinking И един малко тъп въпрос,те наистина ли са за един път,защото аз чета в нашите аптеки предлагат някакви бикини,ама могат де се перат до 40пъти или нещо такова. Та.....да видя дали и бикини от Бг  да пиша в списъка на свекървата....

Аз искам епидурална, обаче мъжа ми и майка като ме подхванаха - ти си луда, в гръбнака и т.н. и няма да слагам.  Blush

# 613
Здравейте отново Simple Smile аз рядко се включвам, но сега се връщам от разходка по аптеките на Варна с този прословут списък на АГ - то направо си е ужас, най - важното конците са около 50 лв и направо се депресирах Cry Мислих, мислих и накрая не ги купих, явно днес не ми е ден. Някоя от варненските майки, които мисли да ражда в АГ дали не ги е намерила някъде тези конци по- евтино?

# 614
Сиренце, това по-скоро мен изнервя отколкото бебе да събуди, или пък на всяко по различен начин влияе, тя и Ахи ми беше препоръчала да му пускам на слушалки или не знам какво си, ама то моето бебе не чува явно нищо.
Аз все пак си взех бикини за еднократна употреба, но със сигурност не се перат, ами ползваш и хвърляш.  А като видиш колко те болят контракциите може и да забравиш майките - дето се правят на герои и да си промениш мнението, всичко е до човек, някои явно имат по-висок праг на болката, аз не съм от тях ама принципно  Embarassed
Сандалке то това как ще ме послуша преди още да се е родило, силно ме съмнява, ама нейсе.
Я сега да ви се оплача каква лоша майка ще съм, снощи за друго съм се сетила, че ми е омръзнало от тия недоспивания от ходене до 00 през 2 часа, и си викам ами като се роди, като му легна по корем и няма да стана поне 12 часа до никакви 00. Обаче се сетих за нещо друго, нали вече оставяли бебетата при майките, то аз моето ще искам първата поне нощ да го вземат сестрите и да се оправят с него, ами как да кажа на другата дето е в стаята да остави нейното  newsm78 и сега се вкарах в размисли, това явно няма как да стане и затова като ми е гадно и на нея горката да и е гадно и аз ще оставя моето та поне да не съм единствената дето не спи по нощите. А как ще издържа 3 дни, или не дай боже повече. Сигурно ще избягам още на вторият ден от болницата и ще се скрия от бебетата да се наспя  Sick Я бихайнд ако влезе или някоя дето вече е родила, ама не бебето да е в кувьоз, да си каже как се оправихте с тази ситуация ревлива

Общи условия

Активация на акаунт