Отговори
# 585
  • Зеленият рай в сърцето на България
Мисти те твоите пак ще пораснат  Mr. Green

Аз с ноктите на краката и последния път успях сама да се справя, даже се лакирах, но вчера се възползвах от ММ да ме епилира  Embarassed за пръв път

# 586
Леле, сега видях снимката на сладурковците на Татяна - ама много са готини, красивички и нежнички  newsm30 newsm30 Да са живи и здрави!

# 587
  • София
Благодаря за хубавите пожелания на всички.  Качих една  снимчица на моите момченца в снимка. бг.

Миличките те! Струват ми се много хубавки и съвсем не толкова мънички! Ама то с толкова опаковка... Колко хубаво, че са ги сложили заедно. Ако моите са за кувиоз и аз ще искам така да ги държат. И гледат много будно с оченцата. Сигурно скоро-скоро ще ти ги дадат!

Рени, еее ти най-накрая се появи! Трябваше по-рано някой да се сети да спомене "сиренце" - явно това работи при теб! Simple Smile (При Сандалка установихме, че е жертването на представител от котковидната раса  Mr. Green).

Opice, ти пък къде се загуби?

# 588
Кате,варианта с тенджерата винаги остава,ама нали точно за тая цел е тъпата кутия!!!  #Cussing out Пък не мога да я ползвам и ми е гадно.
Честити бебета на Роси и Татяна

# 589
Мъхче, тук съм, чета какво пишете, но не съм писала от доста време, сякаш нямаше какво да кажа.
Предвкусвам вече момента, в който ще се появи бебчо, но тъй като терминът ми е в средата на юли, изглежда ще има голям бебевалеж преди моят мъник да се покаже. За това чета, чета, радвам се и се настройвам  Simple Smile Simple Smile

# 590
frozenInside не така, пак ще се чуди човека как да ги изреже, такъв смях падна, викам хайде да потренираш, как се режат нокти на бебе, ето ти лесен вариант моите на краката, обаче що пък растели надолу, неговите били нагоре, пъна се пъна, накрая успя де. Но още веднъж да му се моля срам ме е направо от мен си.
Опис е хайде помрънкай поне, все има какво да се оплачеш  Mr. Green

# 591
  • Бургас
момичета, някоя ще поръчва ли Судокрем от чужбина??? Да вземем да направим една обща поръчка Simple Smile

# 592
 Embarassed Танче много ме е срам, ама защо ви е този Судокрем, чета че бил за подсичане при бебета, но чак пък да го поръчваш от чужбина? А и толкова ли е добър?

# 593
  • Бургас
Мисти, на мен почти всички приятелки ми го препоръчаха, аз си имам една малка кутийка и си го ползвам за всякакви кожни проблеми на мен и мъжа ми, дано на бебка да й понесе че има някой бебета на които не им понася. Работата е че в чужбина първо е по-качествен Судокрема, второ е доста по-евтин затова питам някой ако ще поръчва да се включа и аз Simple Smile

# 594
  • София
Много са хубави братчетата Татяна! Ох, разкошни са!

# 595
Таничка , гледам тук http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps& … keywords=sudokrem
Ако се наложи ще поръчам при моята позната,която прави поръчки от английските сайтове .
Направиха ми впечатление тези мокри кърпички на Памперс - по мои сметки излизат доста по-изгодно, спрямо тукашните цени .
http://www.amazon.co.uk/Pampers-Sensitive-Refill-12x56-Wipes/dp/ … keywords=sudokrem
Мисти -  за мен Судокрем е най-доброто при подсичане и кожни раздразнения.

# 596
  • Бургас
Лили, някой беше пуснал този сайт преди време но не помня кой....ето ти линк да видиш Судокрема е още по-евтин тука... http://www.chemistdirect.co.uk/sudocrem-antiseptic-healing-cream_1_10162.html

# 597
  • София
Танче (Таничка), извинявай, аз се усетих, че така ще стане, ама ние и на Татяна казваме Таня и от там "Танче", не знам и при вас дали е така Simple Smile))) Ама ти какво се стряскаш, нали си знаеш, че вие сте още 2 в 1 Simple SmileРРР Нищо, че около теб се вихри бебевалежа вече Simple Smile

Кажете наистина как са именцата и на младежите и на девойката, Катето да ги запише на 1-ва страничка и да им се радваме по име, сега ще ходя да гледам снимки аз Simple Smile

За Судокрема, аз накрая в Марешки намерих и си купих 1 голяма разфасовка, ама тя не е от най-големите като гледам в този сайт, ако някой поръчва от него, ще се вкл. и аз и Мисти, наистина много помага, Стани имаше на няколко пъти доста пъпчици след като почнахме да захранваме, с Пиоктанин се лекувахме, едно лилаво и много цапа, ама и много помага, но до пъпчиците се стигна след като на няколко пъти реших да сменям Судокрема, колкото пъти го смених, толкова пъти се изрина, а с него не сме имали проблеми нито 1 път.

Аз пък събирам смелост да ходя да фризирам "госпожицата", че утре сигурно и секрет за микробиология ще ми взимат, пък да се подготвям отсега, че после да ми е по-лесно като го правя по-често, голямо чекнене ме чака, приготвила съм и едно голямо огледало и да видим кой кого...

А за мокрите кърпи, купих като за начало 2 пакета пуфис, че са малко по-евтини от памперс, обаче да давам толкова пари за мокри кърпи няма да стане, има едни мокри кърпи с капаче на baby crema, казват се play time, те в кауфланд са винаги много намалени, около 1,70-1,80 за 72 броя и са много добри, в къщи ги ползваме за какво ли не, дори аз си ги ползвам, та с тези ще е, просто се чудя откога да ги почвам, може би като направим месец, а важното за мен е да са с капаче, че иначе изсъхват и се хабят, те имат и опаковка от 80, но без капаче, също са изгодни.

# 598
Честито бебче на мама Роси !Нека малката принцеса е жива и здрава и много да радва мама и тате !!!

# 599
  • София
На Росито дъщеричката е Далия, да!  smile3521 (чухме се по телефона) Няма как да кажа и фамилията (че чуждо инфо), но в съчетание звучи ааадски готино!  Heart Eyes Роската ако поиска, ще каже.

Рени, еее, браво, че си се появила! Ти , вярно, да не чуеш за сиренце  Laughing Пък и завиждаш за ника на хората  hahaha

Фроузън, това с ноктите... да ти кажа, аз се оправям просто идеално с дълги нокти с бебета. Нали си имаме някакви навици с тях и не драскаме хората, себе си... защо и бебето да издраскаме  Thinking Докторът е преувеличил, според мен. Знаеш ли какви акушерки с какви нокти има?!!  Shocked

Весе, няма се шашкаш  Hug Пък и когато - тогава. Но ако наистина ти се е смъкнал коремът (долу трябва да го усещаш като разплута тежка торба, нищо, че горе ти е леко да дишаш) - това не значи, че задължително скоро ще се роди.

За Судокрема бройте ме и мен  Peace Щом е такова чудо на чудесата, включвам се  Peace

Общи условия

Активация на акаунт