Отговори
# 570
Честита дъщеричка на Роси. Да е здрава и засмяна Simple Smile

# 571
  • София
Честито на мама Роси! Да им е жива и здрава малката принцеса!

Ей тамън я мислих тези дни.
Таничка като се чуете да пишеш как са.

# 572
Данче нещо явно за раждания си мислела, затова си ме сънувала, иначе нали сме до ЮЗУ затова си спала у нас  Laughing Но ти си 3 дни преди мен така че, никакво раждане, ти не гледай от другите, те са в началото на юли, но ние сме в края така че ще почакаме  Naughty

# 573
Момичета, по БТВ ще дават сега за следродилната депресия . Аз ще гледам, да видя какво ще кажат .

# 574
  • София

Мами, айде някой да остане и за юли, а? Говорете им на тия деца, убеждавайте ги, подкупвайте ги, ако трябва! То нетърпение, нетърпение, ама.... Излиза, че не е от заглавието на темата, остава да е от дъжда!

Аз съм се наплашила и то сериозно. Корема ми се смъкна и то доста. Колко време е горе-долу времето до раждането след смъкването на корема?
А иначе го залъгвам и обещавам Мъхчеhahaha ама ако е като баща си и брат си ще направи точно обратното.

# 575
  • София
Весе, доколкото знам - около 2 седмици по-рано се смъква корема.

# 576
Честити бебчета на мамите!   newsm07

Мъхче, спокоино моето няма да излизне скоро. Доктора каза, че и е екстра в мен. То аз имам време уж, понеже съм за края на Юли, но не ми се иска да седи до тогава. Дадох поръчка на моя след 36 г.с. че ще му дам сигнал и да почваме по често секса и той се усмихна все едно до сега е бил на сухо с месеци  Laughing

pina това с клизмата направо ме разби  newsm62 newsm62 Всякакви луди има!  Peace

lili_sfи аз мисла да го гледам. Благодаря Simple Smile

* Сиренце * мммм.. много хубаво име си си избрала за профила  newsm53 аз съм голяма любителка на сиренцето  Hug  Blush

Последна редакция: ср, 12 юни 2013, 10:52 от PeHu

# 577
Благодаря за хубавите пожелания на всички.  Качих една  снимчица на моите момченца в снимка. бг. Надявам се скоро да ги видя и да ги гушна  Praynig

Роси, да ти е жива и здрава рожбата и много да и се радваш !!! Hug

# 578
  • Зеленият рай в сърцето на България
Благодаря за хубавите пожелания на всички.  Качих една  снимчица на моите момченца в снимка. бг.

Мили малки човечета  Hug

В понеделник на ЖК ми казаха да си изрежа ноктите (моите са доста дълги), за да не надера бебето. Това за пръв път го чувам.

# 579
  • Бургас
Весе задължително ще пиша като се чуем по-късно...засега само разбрах допълнително инфо че малката е напълно развита и не е в кувиоз Simple Smile

Иначе утре съм на преглед там в болницата и направо ще мина да видя и Росито ако ме пуснат Simple Smile

# 580
tatyana1975 малки сладурковци, дано растат бързо и да ги гушкаш мнооого, не мога да повярвам, че са толкова малки, така на снимката изглеждат по-големи.  А как ги кръстихте?
frozenInside  Peace това и аз си го спомням, и да прави са, моите вече ги изрязах, и даже накарах ММ да ми изреже и тези на краката  Embarassed че ме е срам бяха огромни, и си викам я за всеки случай да не се изложа в родилното  Laughing
На Роси, сигурно е Далия, надали Петър е казал, хайде да е на твоята да е Никол  Grinning

# 581
Видях- видях близначета на Татяна!  Simple Smile
Бихайнд блу айс - и твоята щерка видях, тя май на теб прилича  Simple Smile

На Росито Далия ли е? Сигурно е Далия.

# 582
  • Бургас
ами да ви кажа в еуфорията заправих да питам за името...можеби е Далия нали това бяха решили последно Simple Smile

мале какви малки мишки са на Татяна мъжете Simple Smile

# 583
Роси честито да ви е жива и здрава малката принцеска и много да ви радва  Hug   

# 584
Ех че хубави новини чета!
Честити бебчета на мамчетата Татяна и Роси  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Леле, много е вълнуващо, наближава за всички ни  1stroller Two Hearts smile3504 smile3504

Общи условия

Активация на акаунт