Отговори
# 435
Джина, честит рожден ден и от мен с малко закъснение Simple Smile) да спират лошите работи за деня и поне вечерта да ти е весела Simple Smile

Моят рожден ден е на 22 този месец, ще съм влезнала в 9 и се чудя да празнувам ли, хем ставам на 30 хем ще съм дебела и хич не съм за посрещане на гости, направо не знам. После детето е на август, чака си милото рожденият ден, ами ако родя близо до термина с бебе на 20 дни как да правим детски рожден ден .... някакви такива глупости ми мъчат главата да не повярваш Simple Smile

Сандалке за Надежда говоря, и като се има предвид колко е избор на екип примерно в Тина Киркова и ти се наложат всички интервенции и разликата в цената е малка за това което получаваш.
За шоколада не знам защо не обичам, но мъжа ми е страшна работа, така бързо изяжда 1 шоколад, че чак страх ме хваща. А е клечка милият, явно има нужда да яде сладко. Лошото е че и детето има неговата жажда за сладко, едвам го спасявам да не яде сладко или поне да е малко.

За допълнителните пари които иска доктора ти изобщо не искам да коментирам. Ако знаят как да си поискат и им дадат спокойно може да си живеят преспокойно и няма какво да се оплакват, че са им малки заплатите.

# 436
  • София
О, Маги, не се ядосвай за такива неща, работа се намира, ако не те устройва това, малко по-нататък тъкмо ще имаш време преди да се върнеш да се поогледаш за друго, здравето, семейството, това са важните неща, ти си го знаеш де, ама и аз да си кажа  Hug

На мен ми излязоха и другите изследвания на кръвта, според мен са си на 6, много се радвам, глюкозата ми е 4.43, което е супер, а аз се бях притеснила, че напоследък си хапвам по 1 сладолед на ден Simple Smile)))

Кате, албумин в урината не е добре, ще трябва да ядеш сега повече белтъчини, извара най-вече, за да компенсираш, но понякога резултатът може и да е фалшиво положителен, да не ти е била замърсена пробата нещо, може пак да го повториш това изследване, за другото не знам какво е, прочети в нет-а, все ще пише, ти нямаш високо кръвно и отоци, нали, защото признаците за прееклампсия са високо кръвно, отоци по краката, ръцете и лицето и албумин в урината, аз затова много се следя за албумин, до сега да чукна на дърво нямам. Албуминът се следи и в кръвта както и общият белтък, но не е част от ПКК, така че може и да не са ти пуснали, сигурно сега ще пуснат да видят какви са стойностите.

# 437
Бихайнд,браво,най-после вкъщи,сега вече започват сладките грижи!Аз също имам желание да разкажеш,стига да ти остане време и да имаш желание,защото и при мен уж ще започне с нормално раждане,но има голяма вероятност да премине в спешно секцио и съм любопитна как протича.Може да го сложиш в скрит текст,ако има момичета,които нямат желание да го четат да го пропуснат.Много ти благодаря предварително и ви пожелавам само щастливи мигове оттук нататък с новото попълнение на фамилията! family
Сандалка,ами не му плащай,ослушай се,щом е такъв наглец.Аз бих почерпила екипа от неонатолози,те заслужават не по-малко,но много често биват забравяни.Точно те  върнаха голямата ми дъщеря от оня свят и в продължение на два месеца се бориха за живота и.
Джина, помисли си какво щастие ще ви споходи съвсем скоро-дали си заслужава да се ядосваш за това,че някой е постъпил некоректно с теб,наказваш себе си за грешките на някой друг.А ти се раздаваше до последно в работата.Празнувай и бъди щастлива със семейството си,имаш прекрасна дъщеря-бъдеща шампионка,мъж,който със сигурност те обича и още едно човече,с което скоро ще се запознаете,и което ще има нужда от щастлива мама ! Hug

# 438
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Иве, албуминът и общия белтък са ми в норма -
Общ белтък 70 g/l 64 80 - долна граница 64, горна 80
Албумин 43 g/l 35 53 - долна граница 35, горна 53

Аз се обадих на личната ми и тя каза, че е нормално да имам някакво количество белтък по време на бременност. За повишения Уробилиноген прочетох в нета, че е в следствие на анемия таласемия, която я имам. Утре ще говоря и с АГ-то.

# 439
Честито и от мен на новоизлюпилите се мами! Да са здрави и послушни бебчетата!

Сандалка, това ми е болна тема с искането на още пари от някои лекари. Много се дразня. Все пак цял живот плащаме осигуровки, после плащаш избор на екип (евентуално) и накрая и "на ръка". Това беше едно от нещата, които ме накараха първия път да родя без избор на екип. Сега за втория си признавам, че ми е притеснено пак така, та избрах един лекар, за който проучих, че не прави такива намеци, пък да видим Rolling Eyes

Аз днес бях на преглед - бебчо си расте една седмица напред, както си беше и доктора каза, че идеалното време да се роди е между 5 и 10 юли. Ако не тръгнело тогава, щял да ми препоръча много секс, с което мисля, че спечели ММ завинаги Laughing Взе ми и секрет, с което някакси бързичко ми припомни, че бременността, особено накрая, не е само прегледчета с ехограф Sick

Да ви питам, девойки, какви дрешки сте приготвили за изписването на бебчетата? През юли би трябвало да е много топло и ми се струва прекалено да ги облечем с дълги ръкави и дълги крачоли. Някакси едно боди с късо ръкавче и късо крачолче, евентуално памучна жилетчица и чорапки ми се струва достатъчно, пък и отгоре нали ще имат пелена. Обаче се сблъсках с няколко продавачки в бебешки магазини, които упорито ме убеждаваха, че лекарите не препоръчват голи кълки и ръце за новородени, пък ако ще 100 градуса да е newsm78

# 440
Здравейте, може ли покана за фейс бука групата, на кого трябва да пиша?

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 23:37 от Bebooooo

# 441
MyDarling - Рокля- боди с жилетка (тя върви с роклята и ако е топло няма да я слагам), чорапки и памперс. Нямам пелена, защото ги искат сложени в кош за кола, преди да напуснат болницата.

# 442
Ето една идея за варненски подарък за лекарите и т.н.

http://grabo.bg/varna/torta-po-izbor-0rh67qr

Аз на изписването ни подарих по една хубава кутия бонбони на неонатоложките и на акушерката, която ми "спаси" циците.

А тази оферта ако може някой да ми я прати по пощата моля  Praynig http://grabo.bg/varna/vkusno-meniu-08nkn2q

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 01:14 от agnesana

# 443
Честити бебчета на мамите Моргана и Елица  newsm44  Да са ви живи и здрави малките съкровища и да имат едно безгрижно и щастливо детство... А на мамите бързо въстановяване   bouquet

За изписването свекито е взела за бебето от органичен памук някакво "цяло" боди с дълго ръкавче и крачолче, шапчица с ушички и пеленка- било да е студено, когато ще раждам (нали съм планувано секцио) но ММ ще купи и летно екипче за резерва  Wink А за подаръците мислехме пари ама то нали екипа е от много хора, та в крайна сметка каквото преценат това да донесат , а на доки, която ми следи цялата бременност и ще ми води раждането мисля да и подаря златна Богородичка, ей така за спомен в знак на благодарност  Heart Eyes

Весе, кажи как го правиш тоя номер със спането, че мен сън не ме лови, а и удобна поза изглежда, че за мене вече няма  Whistling
Дали не съм прекалено развълнувана, че съвсем скоро ми предстои срещата с бебчо та за това да не мога да спя  newsm78  или пък защото все си мисля дали мама, свеки и ММ ще направят всичко точно, както съм им поръчала  #Crazy абе луда работа ей...направо не знам защо съм такъв човек - ако не си го пипна и наглася с моите ръчички, все едно нищо не е направено  Mr. Green

# 444
Добро утро, момичета! Хубав и успешен ден ви пожелавам и ми стискайте палци, аз заминавам към болницата пък току виж се похваля с бебок Simple Smile

# 445
Тедичка, к'во стана сега, че тръгваш към болницата и ще се връщаш с бебе?!

# 446
  • Зеленият рай в сърцето на България
Добро утро, момичета! Хубав и успешен ден ви пожелавам и ми стискайте палци, аз заминавам към болницата пък току виж се похваля с бебок Simple Smile

Успех Теди! Да донесеш добри новини.

# 447
  • София
Добро утро!

Дайте ми акъл от къде мога да намеря матрак с размер 65/135. И да не е много висок. Мъжът ми е проверил в Тед имат само един вид и той е към 20см. висок. Във Вис виталис няма.

И друго да ви питам, моето юначе много хълца в корема. Всеки ден, че и по два пъти понякога. Една съседка ми каза, че не било хубаво. Вие знаете ли такова нещо? Кате ти казваше, че с Марти много си хълцала, чувала ли си нещо такова?

Тедичка стискам палци и успех.

# 448
добро утро  Hug
тедичка стискам палчета и успех  newsm10

# 449
  • Перник
Добро утро и от мен Hug

Теди успех, дано всичко е наред

Весе и моето момче хълца всеки ден. Няма нищо притеснително, питах лекаря
А колкото до матрака, не трябва ли и по поръчка да ти направят такъв размер, ако нямат наличен или е нестандартен размер?

Общи условия

Активация на акаунт