Отговори
# 450
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Тедичка, успех и хубави новини  Hug

Весе, Марти не спираше да хълца. АГ-то каза, че е нормално. Просто като се роди хълцаше повечко първите месеци, но след това спря. Сега хълца веднъж на половин година  Laughing А иначе за успокоение и момата хълца много. Забелязах, че като влязох в 8ми месец и започна всеки ден да хълца по 2-3 пъти. Някои казват, че на бебетата им е забавно така  Simple Smile

# 451
Добро утро!
Поулини от опит обяснявам, вдясно малко под ребрата се падат, жлъчка и черен дроб, те са на едно място, аз имам нещо като болка, ама е слаба, по-скоро като тежест и то не винаги, защото имам киста на черния дроб, но при теб е по-вероятно да е жлъчка, принципно тя боли мнооого силно, правят се жлъчни кризи, и е болезнено, като раждане. Така че прецени си, но според мен надали е нещо от този род, щото нямаше да питаш нас, а вече да си тръгнала към спешен център  Grinning Иначе не ти пречи профилактично с ехограф да те огледат и да видят все пак за какво иде реч.
Джина откога ти разправяме ние, че няма защо да се правиш на герой, то е ясно, че няма благодарност. И какво споразумение, като ти вече си по майчинство  newsm78
Весе е с този размер трудна работа, накрая може да опрете и до този на Тед, а какво като е 20см? Или е по-скъп? А по въпроса с хълцането, ооо моята добре че хълца не по 2 ми по 5 пъти на ден, че нали не е от най-активните, така поне съм сигурна че е наред всичко. А съседката нищо не разбира, аз съм проучила, абсолютно нормално, гълтат от амниотичната течност и затова се получава този ефект, иначе нали последния път и на консултацията хълцаше, та ако имаше нещо нередно докторката щеше да ми каже.
Тедичка стискаме палци да мине бързо и леко. Иначе който питаше, тя имаше "дърта плацента" така ми каза вчера  Laughing и затова я вкарват в болница

# 452
  • София
Аз я питах моята докторка от ЖК, ама тя е майката си джаса и отговора и беше от къде знам, че хълца. Не ми се разправя с нея.

Мисти не искам да е много висок, защото тогава решетката става ниска. Калин на 8-9 месеца прескачаше и падаше през решетката, хем беше с по-нисък матрак. А това не вярвам да е по-кротко.

# 453
Аа, Мисти, да, за дъртата плацента се сещам. Сигурно ще извадят бебето, да.

# 454
Добро утро на всички,
започна и при мен трудният период с буденето през нощта и ставането супер рано  ooooh!
И като една истинска кукувица сутринта не ме свърташе и се вдигнах до цветната борса да си накупя цветя - помъкнах се с 100 букета и още толкова цветя за балкона....
Скрит текст:
и сега седя и рева над тях(вече половин час), защото ми е тъжно, че са били откъснати  Rolling Eyes Бременна му история, ей Simple Smile Сякаш досега се държах на ниво, ама вече не издържам и ми се реве непрекъснато, ама наистина непрекъснато и за всичко....чувствам се зле, че съм сама постоянно...мога да отида при наште, но там се изнервям жестоко (просто от няколко години вече живея самичка) и е още по-страшно. Те, хората нищо не ми правят, обаче усещането, че има толкова много хора вкъщи ме изнервя, да не говорим, че там леглото ми е много неудобно. Иначе те само ми викат - идвай, какво седиш сама постоянно, не е полезно за тебе в това състояние. И ММ го няма, гони тия кариери...дето вече се чудя за какво са ни, когато не сме заедно (само в момента мисля така, иначе ми е много ясно, че без него и тази кариера ще е много трудно).
И така - излях си сърцето и душата  Hug

# 455
Добро утро Simple Smile

Весе, пробвай да провериш за такъв тип матраче в АИКО, Метро, Карфур. Бертони имат такива размери, които са и по-ниски (~10-12 см) и подходящи и за техните кошарки и за легла. Българския стандарт бебешки кошари е 60/120 и 70/140, ИКЕА си имат техни размери за техните модели кошари.
В краен вариант - поръчка, но ще ти излезе "златен" матрака.

# 456
Добро утро!

Дайте ми акъл от къде мога да намеря матрак с размер 65/135. И да не е много висок. Мъжът ми е проверил в Тед имат само един вид и той е към 20см. висок. Във Вис виталис няма.

И друго да ви питам, моето юначе много хълца в корема. Всеки ден, че и по два пъти понякога. Една съседка ми каза, че не било хубаво. Вие знаете ли такова нещо? Кате ти казваше, че с Марти много си хълцала, чувала ли си нещо такова?

Добро утро и от мен! Честито на всички мами, които са се сдобили с бебчета  Simple Smile

Весе, ние си взехме матрачето от Парадайз и може би и на вас ще ви свърши работа.... Ето това представлява http://matraciparadise.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%83%d0%ba% … b2%d0%b8/sancho1/ и между другото изглежда много сладко с тези мечета....

Иначе за хълцането е напълно нормално.... Бебето поглъща от амниотичната течност и затова се получава хълцането... Напълно нормално е.....
Надявам се да съм ти била полезна  Simple Smile

# 457
  • София
Момичета, вчера, като ходих да си взема 45 дневния болничен и сестрата ми каза да си направя амбулаторна карта, която да ми я завери джипито и да им я занеса да нанесат в нея болничния. Миналата бременност не съм правила така. Знае ли някой какво още трябва и какви документи за необходими за хоспитализация?

# 458
Момичета, вчера, като ходих да си взема 45 дневния болничен и сестрата ми каза да си направя амбулаторна карта, която да ми я завери джипито и да им я занеса да нанесат в нея болничния. Миналата бременност не съм правила така. Знае ли някой какво още трябва и какви документи за необходими за хоспитализация?
Личната амбулаторна карта или ЛАК или медицински картон - ти я искат заверена от джипито , за да ти издадат болничния лист..без нея не издават такъв  Simple Smile

# 459
Behind blue eyes честито !!! Да ви е здрава и усмихната малката Мартина Simple Smile

Елица79 честито и на теб, също много здраве и усмивки.

Джина, честит рожден ден и от мен с малко закъснение Simple Smile

Утре имаме годишнина от сватбата (3 години) и също така ми изписват дечицата - прибираме се вкъщи Simple Smile

# 460
Мацки, привет! Не съм влизала от вчера, но преди да прочета, имам нужда от съпорт/съвет:
От снощи 9-10 часа не усещам бебока (иначе при лягане и сутрин с кафето мърда, осезаемо). Сега не ще. Пия кафе, лягам по гръб, побутвам лекичко, колкото да даде знак...и не ще. Лекинко се психирам.... как да го събудя това дете, не знам вече и аз. А така ме притеснява, никакво мърдане...

Хм?!??!

# 461
Luisa Kaestner - първо не се стресирай, спи човека. Но за събуждане - моят лекар каза да хапна нещо сладичко и то доста и след около 15тина минути ще се събуди. Аз се бях стреснала като теб, но след една тортичка не можах да я укротя госпожицата...така, че спокооо Hug

# 462
Жалинка, ядох, имам си домашна вкъщи, ядох преди 40 мин...+ кафето. Хммм....

# 463
Мацки, привет! Не съм влизала от вчера, но преди да прочета, имам нужда от съпорт/съвет:
От снощи 9-10 часа не усещам бебока (иначе при лягане и сутрин с кафето мърда, осезаемо). Сега не ще. Пия кафе, лягам по гръб, побутвам лекичко, колкото да даде знак...и не ще. Лекинко се психирам.... как да го събудя това дете, не знам вече и аз. А така ме притеснява, никакво мърдане...

Хм?!??!

Пробвай като легнеш да се свиеш така, че да му стане тясно. Или седни и се приведи леко напред със същата цел. За друго не се сещам.

# 464
Добро утро!
Луиза, аз бих се обадила на доктора или акушерката за съвет, няма представа иначе как да го събудиш, мойте методи са същите като твойте. Не се притеснявай, просто си спинка по-дълго Hug
M-tina много се радвам за вас, това е най-прекрасния подарък за цялото ви семейство  Heart Eyes

Аз имам въпросче, както ви казах на 17-ти идваме в София и ще останем до раждането, защото искам да родя в Надежда, още незня кога ще ми определят датата за секцио, но ще пиша после. Исках да питам каква е тази Обменна карта / има я в списъка, който ми дадоха от болницата/, а при гинеколога ми в Русе казаха, че нямат такова нещо! Можели направление за хоспитализация да ми издадът, какво да правя?

Общи условия

Активация на акаунт