Нашите кухни - тема 49

• 113 310
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
В момента и ние ремонтираме кухнята, така че с удоволствие следя темата от известно време. Wink

Дали можете да ми помогнете с малко информация къде мога да разгледам в магазин мивките "Тека". Напр., в магазина им на "Гео Милев" в София има ли повече модели, които можем да видим на живо?

(За задната част на кухнята и аз съм избрала стъклокерамични плочки с малки квадратчета и точно в момента майсторите изравняват стената. До ден-два ще започнем да ги слагаме.)

# 316
  • София
В момента и ние ремонтираме кухнята, така че с удоволствие следя темата от известно време. Wink

Дали можете да ми помогнете с малко информация къде мога да разгледам в магазин мивките "Тека". Напр., в магазина им на "Гео Милев" в София има ли повече модели, които можем да видим на живо?

(За задната част на кухнята и аз съм избрала стъклокерамични плочки с малки квадратчета и точно в момента майсторите изравняват стената. До ден-два ще започнем да ги слагаме.)

Тека си имат официален магазин на Цариградско шосе срещу Метро.

Дойде време и аз да се похваля.
Албумът е публичен, а цялото обзавеждане без дивана и трапезната маса е дело на Shadowmen, за което огромно благодаря!

https://www.facebook.com/nana.hristova.5/media_set?set=a.6317415 … 878783&type=3

http://avgustinki.snimka.bg/properties/nana-remont.761885.all

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 20:12 от nana77

# 317
  • София
Нана,Честито и на теб!Много здраве,любов и щастие в подновеното ви жилище!
Мебелите са чудесни! Hug

# 318
  • София
   Нана,честито, със здраве да си ползвате всичко.Просто не мога да повярвам,че е правено в стар, а не в нов и гол апартамент.И е станало прекрасно!

# 319
elfi4ka, кухнята е прекрасна - просто ме омая това преливащо съчетаване  на нежни цветове в кухнята. Много гости да посрещаш в нея и всичко да се получава вкусно, вкусно, вкусно. И да не е уроки да си кажа, че само хладилника ми се струва, че навярно в бяло би стоял по-добре, но това е толкова субективно мнение, което не би и трябвало да изразя.

Hug Хладилникът определено ми боде очите.Но просто това е старият ни и на този етап ще сме с него  Rolling Eyes .Иначе със сигурност бял би подхождал повече,но маалко по-нататък и за това ще се погрижим  Peace

Нана...разкошна е станала кухнята!Честито!Много красив цвят!Със здраве да я ползвате и много вкусотии да приготвяш в нея!  Heart Eyes

# 320
  • София
   Нана,честито, със здраве да си ползвате всичко.Просто не мога да повярвам,че е правено в стар, а не в нов и гол апартамент.И е станало прекрасно!

Тайне, 90 дни, мила отне цялото превъплъщение. Много зор, много къртене, зидане и шпакловане. И накрая много сглобяване и талаш от мебелите. Но...оцелях. И сега мисля да се монтирам на лежанката на дивана и да не мръдна поне месец  Joy

Елфи, и моят хладилник съм му набрала, обаче пусто работи перфектно и ми е жал да го хвърля, пък да давам пари за нов. Като сдаде багажа, ще го сменя с един инокс.  Mr. Green

# 321

Благодаря, Нана! Не ми е съвсем удобно да отида до магазина на "Тека" на Цариградско и затова се чудех дали мога да видя повече мивки и на други места, но утре ще отида до някои от по-малките магазини, които са по-близо до центъра и така.

Страхотна е станала твоята кухня наистина. Толкова е светла! Simple Smile

# 322
elfi4ka,Честито и от мен!Много хубава кухня!Да с я ползваш със здраве!
K.A.G. ,как вървят нещата при теб?Готова ли е вече кухнята?

Пълен застой! От майстора ни вест, ни кост. Ама и аз не го търся. Когато ми направи кухнята, тогава ще му платя. Ние и без това не сме готови за нансяне. Трябва да сложим  паркет в другата част на помещението и в спалнята, радиатори за парното, щори за прозорците и чак тогава местене.

Нана, честито!!!!
Благородно завиждам на всички, които сте приключили! А и мъъъъъничко завиждам за модерните ви кухни. Моята е по-скромна, заради слабото ми  финансово състояние, а имам житейски закон-не тегля заеми от банки.

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 22:15 от K.A.G.

# 323
Нана, Елфи, страхотни кухни Със здраве да си ги ползвате и много гости да посрещате!
sadowman пак се е представил на ниво, поздравления!
Елфи, мдф ли са вратичките? Много интересно решение за страниците, с внимание към детайла.
А кой ви лепи тапета, че нашите майстори ни зарязаха с незалепен тапет, защото бързаха за друг обект и сега сме в патова ситуация докато не намерим някой за тапета?

# 324
  • София
Нана, честито!!!!
Благородно завиждам на всички, които сте приключили! А и мъъъъъничко завиждам за модерните ви кухни. Моята е по-скромна, заради слабото ми  финансово състояние, а имам житейски закон-не тегля заеми от банки.

K.A.G., всеки си има житейски закони, по които живее, но лично аз без кредити още щях да си живея при мама и тате. А успях да си купя жилище, да го изплатя и сега и основен ремонт.

Шайн, след 90 дни при мама и тате в двустайно жилище, майстори и т.н просто искам да си затворя блиндираната врата и да си изключа телефона за около месец поне  Joy

# 325
elfi4ka чудесна кухня, поздравления. Видях и част от меката мебел, много добро съчетание. Много стилна кухня Simple Smile

# 326

Елфи, мдф ли са вратичките? Много интересно решение за страниците, с внимание към детайла.
А кой ви лепи тапета, че нашите майстори ни зарязаха с незалепен тапет, защото бързаха за друг обект и сега сме в патова ситуация докато не намерим някой за тапета?

Вратичките са МДФ,да.На Модекс.
Тапета го лепиха свекъра и свекървата.Те са спецове направо  Mr. Green .Що тапети са ни излепили в апартамента....  Crazy

feria99...благодаря много!Все още не е съвсем нагласено.Примерно столовете не подхождат особено,но са от апратамента ни,та засега ще сме с тях.Ще им измисля някаква декорация в тон с меката мебел,за да стане завършено.

Няма и пердета,килимче....картини,вази....  Laughing

# 327
Важното е че основата вече я има. Останалото с времето, а и тази част с декорирането е много приятна. Имаш хубав прозорец, какво смяташ да сложиш на него перде или римска щора?

# 328
  • Варна
И така....ето и моята дългоочаквана мечтана кухня  Flutter
Прекрасна е!  Heart Eyes Със здраве да си я ползвате!

Дойде време и аз да се похваля.
Честита кухня и на теб!

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 13:12 от Tsvetivn

# 329
Reni....честно да ти кажа не помня цвета.Беше някакъв номер.Мога да попитам и да ти кажа.Вратичките са на Модекс.Те имат страшно много мостри.А този е с лек седефен ефект и няма как да се сбърка.Единствен е такъв.

В действителност кухнята на изглежда така лъскава.Просто снимах със светкавица и излиза малко като в бар.Иначе блясъка е съвсем дискретен и на дневна светлина изглежда по-ретро цялата визия.
И аз избрах някакъв светъл млечен цвят, та ми стана интересно, но ясно де, не е същият.
Честито ви нанасяне, много нежно всичко, супер  Hug

Нана, честита кухня на теб. Много добре обособено балконско пространство, поздравления!

sadowman, поздравления! толкова доволни жени  Grinning
Аз може ли да попитам как се случват ъглите без лайсна? Ако не е тайна и нахално разбира се.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт