Нашите кухни - тема 49

• 113 313
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Много хубаво! Честито и от мен! Ползвайте със здраве!

# 301
  • В градината...
Елфичка, чудесно, точно такава си я представях твоята кухня  Peace
И аз исках такива вратички и стил, но не можем да си позволим. Само едно обикновено ПДЧ, което ще поръчаме как да ни нарежат и окантят и ще си го сглобяваме  ooooh!

# 302
Елфичка, честита кухня, и честит нов дом! Много топлина и щастливи дни в новата къща! Кухнята е като едно бижу, предполагам, че на живо е още по-красива. Със здраве да си я ползваш, и много вкусни гозби да приготвяш в нея за любимите си хора. 
ПП
Децата ти са бонбончета - красиви като майка си   bouquet

# 303
  • София, България

Мммм невероятна е станала кухнята! Да ти е честита. Само да попитам какво точно е осветлението използвано отдолу? Изглежда като че ли е елегантно вкопано в плоскостите. Много готино е станало.

# 304
  • Вила Великула
Елфичка, честито! Много хубава кухня! Със здраве да я ползвате и много вкусни гозби за приготвеш там!

# 305
Честита кухня! Много ми харесва цвета- мек и спокоен!

# 306
elfi4ka, честита кухня! Много е хубава, със здраве си я ползваш! Може ли да ми кажеш името на цвета?

Supercoooooool, плочки и според мен. Има на пазара подобни, аз наскоро си купих. И то 20х50 с фабрична фуга в мозайката. 

# 307
Много ви благодаря за милите думи и пожелания!Да ви се връщат стократно!!!   bouquet Hug
Радвам се,че ви харесва! Heart Eyes

Supercoooooool ....осветлението е лед лента със 120 диода на метър.Правилно си забелязал,че е вкопано в шкафчето.Правят се улейчета и там се поставя лентата.Отгоре има пластмасови елементи,които се слагат в улея,за да стане завършено като лампа.Нищо не стърчи.Тези ленти дават страхотна светлина на цялата кухня и стоят елегантно.Много съм доволна.А и изобщо не е скъпо решение.

Reni....честно да ти кажа не помня цвета.Беше някакъв номер.Мога да попитам и да ти кажа.Вратичките са на Модекс.Те имат страшно много мостри.А този е с лек седефен ефект и няма как да се сбърка.Единствен е такъв.

В действителност кухнята на изглежда така лъскава.Просто снимах със светкавица и излиза малко като в бар.Иначе блясъка е съвсем дискретен и на дневна светлина изглежда по-ретро цялата визия.

# 308
elfi4ka, честита нова кухня! Със здраве да си я ползваш!
Supercoooooool, и аз съм за вариант с плочки. Ние имахме сложени (подобни на малките, които си показал на втората снимка), но се наложи да ги къртим, че стената е адски крива. Сега още не съм решила какво ще е - плочки или гръб.  Rolling Eyes

# 309
  • София
elfi4ka, честито! Страхотно се е получило!

Фугите знам, че могат да се намажат с някакъв филър, за да се чистят по-лесно. Иначе и тези с фабричната фуга са вариант, но не съм срещала много видове. Това са едните, за които се сещам: http://www.kai.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82% … 1%80%D0%B5%D1%81/ и това http://www.kai.bg/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82% … 0%B5%D1%80%D0%B0/.

А някой по моето питане за плота на Нана? Blush

# 310
  • София, България
да и на мен ми препоръчаха някакъв филър, един път в годината се мажело, стояло като восък и "запечатвало" фугите та да се чистят лесно..но е рано да го мисля и чистенето преди да съм наредил плочките Simple Smile)..

Решението е взето за плочките, само не сме решили дали да са малки тип мозайка или по-големи..тези от вас, които са с плочки за гръб могат ли да сложат по една снимка тук в темата, за да се види (или на лично съобщение, ако не искат да спамят).

Благодаря.

# 311
  • София
elfi4ka,Честито и от мен!Много хубава кухня!Да с я ползваш със здраве!
K.A.G. ,как вървят нещата при теб?Готова ли е вече кухнята?

# 312
elfi4ka, кухнята е прекрасна - просто ме омая това преливащо съчетаване  на нежни цветове в кухнята. Много гости да посрещаш в нея и всичко да се получава вкусно, вкусно, вкусно. И да не е уроки да си кажа, че само хладилника ми се струва, че навярно в бяло би стоял по-добре, но това е толкова субективно мнение, което не би и трябвало да изразя.

# 313
Здравейте! Не знам дали тук е мястото да попитам, но ще се радвам ако някой успее да ми помогне. От къде мога да купя решетка за фурна? Тъй като фурната ми е втора ръка, има решетка, но е една идея по-голяма, защото трудно излиза, когато я издърпвам и не мога да си ползвам водачите на фурната.

# 314
Записвам се и аз в тази темичка, края на август ни предстои смяна на кухненското обзавеждане, избиване на арка между кухнята и хола, зазидване на сегашната врата  - абе ще е весело, от сега ми се е запалила главата от ровене и гледане за идеи в нета, промених си мнението за цвят и визия около 65 пъти... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт