Нашите кухни - тема 49

• 112 202
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Да се включа и аз с  малко изпреварващи питания - какво включва монтажа на кухнята?  (моята още не е поръчана, ама айде)
Трябва ли да се махнат контактите преди да се монтира? При монтажа закачат ли се уредите или после трябва да викам специалист да ги върже? Освен това дръжките включват ли се в цената на кухнята?
Направо кръстосах поглед от информация  Crazy пък ММ си пие бирата  Twisted Evil

# 676
Maira_87, питаш. Това е отговора, всеки майстори или магазин са различни.

А за информацията, аз моята кухня си я чертая от 2год.  Rolling Eyes

# 677
  • София
Да се включа и аз с  малко изпреварващи питания - какво включва монтажа на кухнята?  (моята още не е поръчана, ама айде)
Трябва ли да се махнат контактите преди да се монтира? При монтажа закачат ли се уредите или после трябва да викам специалист да ги върже? Освен това дръжките включват ли се в цената на кухнята?
Направо кръстосах поглед от информация  Crazy пък ММ си пие бирата  Twisted Evil

Ако слагаш гръб, да трябва да се махнат контактите и после да се монтират на самия гръб.
Има фирми, които закачат уредите, но има и такива, които не го правят. На мен ми ги монтира друг майстор.
Дръжките се плащат отделно, за да си ги избереш, а те са с различна цена.

# 678
  • София
При нас контактите още не бяха сложени , т.к бяхме след основен ремонт. Цената на кухнята включваше всичко без дръжките и проект, който бях направила сама(транспорт, вземане на мерки, монтаж, връзване на уредите , май само адсорбатора не ми го вързаха те  newsm78

# 679
Скрит текст:
Този модел го няма вече и неможе да се достави.
Сега се предлага модел на NARDI на 45см.

ето ти линк:

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?products_id=3926

Благодаря, Магикос.
Малко е простичка откъм функции. Остава въпросът дали в името на повече място да се скъси фурната.

# 680
При нас контактите още не бяха сложени , т.к бяхме след основен ремонт. Цената на кухнята включваше всичко без дръжките и проект, който бях направила сама(транспорт, вземане на мерки, монтаж, връзване на уредите , май само адсорбатора не ми го вързаха те  newsm78

Kanye,
а коя фирма ти прави кухнята?

# 681
  • Варна

За сушилките поговорихме, а къде си държите найлоновите пликчета... newsm78
И също гъбата, верото и парцала за попиване, дето се ползват често - къде седят вашите...? На мен ми се върти в главата да монтирам нещо на вратата под мивката, не тази с коша, а другата, и там да са, нещо като кошничка метална... newsm78
За найлонови пликчета, останали от покупки, и аз все още не съм измислила къде да ги слагам, засега са в едно чекмедже. Възхищавам се на баща ми как съумява така да си сгъне торбичките, че изобщо не му заемат място в чекмеджето, дори си ги подрежда по големина и не му се налага да разгъва, за да си избере най-подходящата според конкретната нужда  Grinning
За гъбите съм си харесала това:
, но все още не съм си намерила пещо подобно във Варна.
Ето тук има интересни идеи за механизми и кошчета за отпадъци:

http://www.technomarket.bg/products/09093629/gorenje-bo-7122bx

Тази фурна си купих аз. За момента съм много доволна. Правих различни неща - от пържоли до торта - всичко се опече както трябва - равномерно.
Моята е същата и аз съм доволна  Peace

# 682
За найлонови пликчета, останали от покупки, и аз все още не съм измислила къде да ги слагам, засега са в едно чекмедже. Възхищавам се на баща ми как съумява така да си сгъне торбичките, че изобщо не му заемат място в чекмеджето, дори си ги подрежда по големина и не му се налага да разгъва, за да си избере най-подходящата според конкретната нужда  Grinning
За гъбите съм си харесала това:
[/quote]

Tsvetivn,
Идеята е много готина!Ако намериш такова нещо, би ли споделила   bouquet

# 683
Здравейте!
Малко в страни ми е въпросът, но пак иде реч за кухнята. Стената ми до мивката има няколко мазни петна от олио мисля са. Провахме да шкурим, сложихме няколко ръце боя и пак избива и съм се видяла в чудо. Идея да се отърва завинаги от тия петна? Стената е боядисана с латексова боя.

# 684
Здравейте!
Малко в страни ми е въпросът, но пак иде реч за кухнята. Стената ми до мивката има няколко мазни петна от олио мисля са. Провахме да шкурим, сложихме няколко ръце боя и пак избива и съм се видяла в чудо. Идея да се отърва завинаги от тия петна? Стената е боядисана с латексова боя.

Обезмаслител? Аз така спасих стената от една риба  ,която се размята във врящото олио и направи цялата кухня в мазни петна Shocked /а уж беше умряла и почистена гадината му с гадина  Thinking / Някакъв остатъчен рефлекс явно, но факт,че едната стената беше ужасна.С обезмаслител се оправи.Но може би не трябва да е твърде престояло и попило петното  newsm78

# 685
  • Sofia
Кое е по за предпочитане да се слага на стената до печка -  плочки,фурниран плот или от стъклените плотове

# 686
  • Бургас
Tsvetivn , много благодаря за линка с механизмите.

Аз за верото и гъбата съм намислила да сложа точно над мивката метална тръба и на нея да окача нещо като кошничка. Виждала съм такива преди години, мисля даже, че и като комплекти ги продаваха. Някой да има скорошна информация?

Също така искам за верото направо на стената да закача дозатор, който обаче да не бъде с тръбичка, а течността да излиза отдолу - като по заведенията за течен сапун, но по-малки. Да сте виждали някъде, цвят инокс за предпочитане?

# 687
  • София

Kanye,
а коя фирма ти прави кухнята?

Maira_87  прави ми го една малка фирма , мой познат работи там. Доволна съм от изпълнението  , постнала съм снимкина кухнята преди 4-5-6 страници . и цената беше добра, в Айко ми искаха 8000 лв ,без електоуредите Crazy

# 688
  • Раковски
Също така искам за верото направо на стената да закача дозатор, който обаче да не бъде с тръбичка, а течността да излиза отдолу - като по заведенията за течен сапун, но по-малки. Да сте виждали някъде, цвят инокс за предпочитане?

Направо използвай диспенсър или дозатор (който как иска) за течен сапун/препарат за миене който се монтира на мивката.

# 689
  • Бургас
Имам такъв и съм ужасена от ползването му Confused Тръбичката му се чупи непрекъснато, вече смених три такива. А и корозира отстрани и се бели Confused

Общи условия

Активация на акаунт