Нашите кухни - тема 49

• 112 183
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Добре де, а като са вградени под шкафовете, къде са кабелите? Има ли нещо вътре в самите шкафове - в смисъл да не минават кабелите през вътрешната част на шкафа и да пречат на нареждането там newsm78

# 721
  • София
Нищо няма в шкафовете. Кабелите си минават отдолу, скрити в кабелни канали.

# 722
  • Варна
Харесах си това за бъдещата лятна кухня, сега си търся оферти за изработката  Mr. Green

# 723
  • В градината...
С помощта на транспортни палети ще стане  Peace

# 724
  • sofia
Харесах си това за бъдещата лятна кухня, сега си търся оферти за изработката  Mr. Green

Аналогични има в Икеа. На сайта в сектора на помощните маси можеш да видиш. Но имаше и подобни с мивка отгоре, но тях съм ги гледала само на живо, в сайта не ги намерих.

ПП: От пале до пале има огромна разлика.....докато намери свестни, ще загуби повече време и средства, отколкото срува нещото....освен, ако не работи в склад.

# 725
  • Някъде на път....
Харесах си това за бъдещата лятна кухня, сега си търся оферти за изработката  Mr. Green
......
Нали?  Wink
Само кажи плота какъв го искаш, за да го оферТираме.... Grinning

# 726
  • Бургас
А някой има ли смесител Бланко? Ползвал ли е?
Дори конкретно този: Grinning

http://www.asko.bg/product.php?id=944

# 727
Какво като се виждат контактите! Нас майстор ни посъветва да си оставим повече. Имам 4 двойни и се виждат. Всяка домакиня има различни  ел. уреди-тостер, кафе-машина, фурничка за принцеси, миксер, пасатор, ел. тенджера, ел. чайник или ел. кана. Някой път се налага да работят няколко едновременно. това да е грозното на кухнята-контактите.

# 728
Какво като се виждат контактите! Нас майстор ни посъветва да си оставим повече. Имам 4 двойни и се виждат. Всяка домакиня има различни  ел. уреди-тостер, кафе-машина, фурничка за принцеси, миксер, пасатор, ел. тенджера, ел. чайник или ел. кана. Някой път се налага да работят няколко едновременно. това да е грозното на кухнята-контактите.

И аз не го намирам за грозно  Peace Имам 4 единични и са ми пре-предостатъчни/даже единия все още не съм го използвала/.Единственият уред,който е нон стоп включен е кафемашината.В другите я зарядно,я тостер,я яйцеварка,я машина за хляб...но те не стоят постоянно включени,а се прибират след употреба,че не обичам да ми е натрупано.
И все пак не е грозно в никакъв случай.Може би ако гърбът е от тези с картинките и ми я разваля бих се замислила за скрит контакт  Peace

# 729
  • София
Аз се извинявам, че само нахълтвам от дъжд на вятър в темата, ей така от нищото, ама за контактите да се изкажа. Не се лишавайте от контакти и не пестете от тях!!! Simple SmileSimple SmileSimple Smile Аз исках на две места двойни контакти (това само на едната стена)Е, бяха ми сложили два единични. Включих микровълновата и кафе машината и до там. А на плота се подвизават и тостер и кухненски робот. От време на време да се включи миксер или нещо друго дребно и само се включват и изключват щепсели!

# 730
Да питам знаещите - ако се сложи плосък въздуховод, и се използва преходник за влизане в кръгъл отвор Ф120 - много ли ще се наруши работата на аспиратора?

# 731
  • Варна
Харесах си това за бъдещата лятна кухня, сега си търся оферти за изработката  Mr. Green

Аналогични има в Икеа. На сайта в сектора на помощните маси можеш да видиш. Но имаше и подобни с мивка отгоре, но тях съм ги гледала само на живо, в сайта не ги намерих.

Благодаря! Разгледах ги Simple Smile

Нали?  Wink
Само кажи плота какъв го искаш, за да го оферТираме.... Grinning
Като почнем да правим лятната кухня, ще ти пиша изискванията си, за да го оферирате  Wink

# 732
Да питам знаещите - ако се сложи плосък въздуховод, и се използва преходник за влизане в кръгъл отвор Ф120 - много ли ще се наруши работата на аспиратора?
          Мисля, че не, освен ако плоския въздуховод не е по-тесен /в смисъл, ако не слагаш все едно преходник от Ф120 към Ф100/. Може би ще е по-шумен.
          Плоските въздуховоди ми харесват повече откъм естетика, но не съм ползвала. Гледах преди време каталог на аспиратори / newsm78 може би Бош/, където бяха показани разрези на плоски въздуховоди. Спомням си, че в свързващия Г-образен елемент имаше поставени ламели, които да насочват въздушната струя плавно, за да не се образува завихряне в правия ъгъл. Но пък и в обикновената гофрирана тръба няма такива "екстри"  newsm78, така че....

# 733
tetka_the_best, мерси за съжденията Simple Smile
Всъщност каквото се получи - дано е ок. Ще е плосък, за да не се вижда от самолет, а отворът е кръгъл и няма да се преправя на правоъгълен.

За Ф-то - аспираторът го дават 150, ще влезе в 120, колкото толкова:)

# 734
Ако отклонението от стената до сградната вентилационна тръба ти е Ф120 нямаш друга алтернатива.
               У дома на самия аспиратор диапазона на фи-то беше 120-150. Сложихме гъвкава тръба с Ф120, но се оказа, че от ф120 трябва да го натикаме във Ф100 при стената. Е няма такава проклетия. Когато трябваше да използвам по-висока мощност, буквално се виждаше как парата се връща обратно! Къртихме и подменихме , иначе трябваше да ползвам мощен аспиратор само на първа степен и все едно си бях хвърлила парите на вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт