Нашите кухни - тема 49

• 112 181
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Да питам - нещо не ми харесва преливникът да е върху отцедника:

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=24_25&products_id=66
Имам ли повод за притеснение?

И този смесител - дали е подвижен?

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=29_32&products_id=117

# 706
Момичета, нахлувам в темата без грам да съм чела и моля да ме извините.
       Самоцитирам се:
Цитат
Момичета, трябва ми хитринка "на готово" - спешно трябва да обзаведа кухня в апартамент, който ще се отдава под наем. Шкафовете ще са стандартни, готова конфигурация, обаче не знам какво да измисля за "гръб", а признавам си, информацията ми е оскъдна. Идеи?
        До сега фирма са ни правили няколко кухни, за първи път ще слагаме готови шкафове и съм се оплела здраво.
        Ще съм благодарна на всякакви идеи и насоки за действие! Hug

# 707
  • Раковски
В повечето случаи готовите кухни не се продават с плот, използват се плочки, намира се гръб да е горе-долу еднакъв с плота или се поставя ПДЧ за гръб, избери си един от трите варианта.

# 708
Да питам - нещо не ми харесва преливникът да е върху отцедника:

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=24_25&products_id=66
Имам ли повод за притеснение?

И този смесител - дали е подвижен?

http://www.-spam234-/catalog/product_info.php?cPath=29_32&products_id=117
Много си е добре там преливника иначе къде ще ти отива водата от отцедника. По въпрос номер 2, в какъв смисъл дали е подвижен? Дали се върти-да, има ли изтегляща глава-не.

# 709
Danute, 10х.
на 99% от моделите преливника е високо в самото корито ...

За смесителя - да, дали се движи  Peace

# 710
Danute, 10х.
на 99% от моделите преливника е високо в самото корито ...

За смесителя - да, дали се движи  Peace
Моя преливник е така и специално се разходих да проверя дали пък нямам и втори преди да ти отговоря. Има си дълбочина ако се наложи да се ползва като преливник няма опасност. Аз редовно си мия отцедника директно от смесителя и ми е много удобно така.

# 711
  • Варна
Здравейте момичета!
Предстои ми ремонт на кухнята.Всичко уж върви по план,но...мъжо ми се закучи и не ще да сложим помпа под мивката за източване на мръсната вода.А се налага,защото мивката може да бъде само на място,където не може да се използва естественната гравитация.
Някоя от вас има ли такова чудо в къщата си и имате ли проблеми с него?
Ще съм ви благодарна и ако дадете линк към място,в което ще мога да прочета по-вече за въпросния уред.Струвал към 600 лв.Друго не зная и няма идея къде да прочета.
Предварително Ви благодаря!

# 712
  • Вила Великула
Здравейте момичета!
Предстои ми ремонт на кухнята.Всичко уж върви по план,но...мъжо ми се закучи и не ще да сложим помпа под мивката за източване на мръсната вода.А се налага,защото мивката може да бъде само на място,където не може да се използва естественната гравитация.
Някоя от вас има ли такова чудо в къщата си и имате ли проблеми с него?
Ще съм ви благодарна и ако дадете линк към място,в което ще мога да прочета по-вече за въпросния уред.Струвал към 600 лв.Друго не зная и няма идея къде да прочета.
Предварително Ви благодаря!
Аз сложих такъв уред преди 4 години/струваше 700 лв/защото след ремонт смених мястото на кухнята и строителя ме убеди, че без тази помпа ще имам проблеми. Та така с нея 4 години - прави и се профилактика всяка година, а това е доста неприятно занимание. Отваря се и се измива от остатъците, които са се полепили по вътрешността и. До като в един момент/а той съвпадаше с годишната и профилактика/, мъжът ми реши да пробва и без нея. Оказа се, че няма никакъв проблем да се отича водата и без помпа, защото разстоянието до канала е не-повече от 2 метра, а и миалната машина е непосредствено след мивката, т.е самата миална е помпа.

# 713
В повечето случаи готовите кухни не се продават с плот, използват се плочки, намира се гръб да е горе-долу еднакъв с плота или се поставя ПДЧ за гръб, избери си един от трите варианта.
           Благодаря за отговора, shadowman

# 714
Нов въпрос се породи в мен... Wink Гърбът на кухнята ни ще е плот/заради старите плочки, които искаме да скрием с него, без да ги къртим  Grinning/, та въпроса ми е контактите има ли вариант да не са на плота, а някъде скрити  newsm78 Ама ако са скрити как ще си включвам нещата, които са ми свободно стоящи на него - микровълнова, каната...? newsm78

# 715
Мисля, че точно сега е моментът хубавичко да прецениш къде да разположиш контактите. А не като една позната - контакта й е точно на една педя над котлона, да й било удобно да си включва пасатора. Не съм виждала по-омазан от изпаренията и пърженето контакт!

# 716
  • Пловдив
Нов въпрос се породи в мен... Wink Гърбът на кухнята ни ще е плот/заради старите плочки, които искаме да скрием с него, без да ги къртим  Grinning/, та въпроса ми е контактите има ли вариант да не са на плота, а някъде скрити  newsm78 Ама ако са скрити как ще си включвам нещата, които са ми свободно стоящи на него - микровълнова, каната...? newsm78
Единственото, което се сещам е това http://balkanyug.bg/v3/bg/catalogue/product/1104, ако изобщо разбирам правилно питането ти, че не искаш контактите да са на гърба между двата реда шкафове

# 717
  • Бургас
Може да са вградени в долната част на горните шкафове. Но пак поне малко ще се виждат.

# 718
  • София
Нов въпрос се породи в мен... Wink Гърбът на кухнята ни ще е плот/заради старите плочки, които искаме да скрием с него, без да ги къртим  Grinning/, та въпроса ми е контактите има ли вариант да не са на плота, а някъде скрити  newsm78 Ама ако са скрити как ще си включвам нещата, които са ми свободно стоящи на него - микровълнова, каната...? newsm78

Моите са под горните шкафове при лампичките, точно, защото не исках да ми развалят гледката  Grinning Не знам обаче ако имаш повече свободностоящи уреди, които не са преценени предварително къде ще стоят, дали няма да се омоташ пак в кабели. При мен има само една кафе машина, която стои точно под контакта и си е супер.

Тинтина, не се виждат, скрити са с перваз ли, с цокъл ли  newsm78 абе те са по-малки от лампичките, не се виждат гарантирам

# 719
Ето Ви 9 страници с идеи за скрити контакти. Има доста оригинални неща, даже да скриеш и малките уреди.
http://www.houzz.com/hidden-kitchen-outlets

Общи условия

Активация на акаунт