Нашите кухни - тема 49

• 112 188
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • Някъде на път....
Да питам знаещите - ако се сложи плосък въздуховод, и се използва преходник за влизане в кръгъл отвор Ф120 - много ли ще се наруши работата на аспиратора?
lorenca, няма да се наруши работата на аспиратора ако изберете правилния плосък въздуховод. Защото има различни варианти на плосък въздуховод, но не всички са удачни. Практиката ни показва, че ще е безпроблемно при правилен избор на въздуховода и преходника, тъй като в 90% от случаите отворите така или иначе са с размер Ф120.  Peace
Успех с избора!  Peace

# 736
Благодаря ви tetka_the_best  и  t_ilieva  Peace
Видях, че за аспиратора е записано Ф120-150, така че трябва да стане;) Мъжката част ще съобразява и после ще си понася шума, ако е голям Simple Smile

# 737
  • Раковски
 Аз съм против тези плоски тръби освен ако няма друго решение.

# 738
shadowman, защо, какво им има?
Горните шкафове няма да са догоре. Знам, че с кутия може да се скрие кръгъл въздуховод, но не ми допада ...

# 739
  • Раковски
Ако аспиратора е мощен и е с тръба ф150 смятай колко ще му намалите дебита с тези тръби. Другото е, че всяка тръба ще трябва да се лепи или увива с някакво тиксо (нещо надеждно)понеже нямат уплътнения и издиша през муфите и колената.

# 740
Благодаря! Ще го помислим още малко значи ...

# 741
  • Варна
Какво мислите за фурните Електролукс? Само те ми грабват окото, а и "литража" им е супер - 74 л. Цената и функциите също ми харесват. Вие какви си взехте и доволни ли сте?

Харесах си също и Беко. Препоръчват ги много за съдомиялни и хладилници. А и чух страхотни отзиви за производството им.

# 742
От Беко аз съм доволна - при родителите ми почти всичко е от тази марка (пералня, готварска печка, климатик) и нямат никакви забележки. Мисля, че се правят по английски лиценз и се сглобяват в Турция.

# 743
  • София
Аз съм фен на Горение и това си купих.

# 744
  • София
  А моят ремонт е в абсолютен застой!Скоро ще звъннат за готовата кухня, на паркета магазинаж трябва да му плащаме, а ние още стените не сме оправили. smile3511 Май ще вървим отзад напред, първо кухнята ще монтират, после паркета, накрая стените ще оправяме.

# 745
Тайна, това е доста лош вариант.

С нашия майстор имаме договорка, като е готов да звънне и ако сме готови с коридора, тогава да монтират.

# 746
Здравейте,

И аз имам нужда от консултация Simple Smile Кухнята ни е такава http://www.mobbo-bg.com/index.php?show=p&sgid=1&pid=63532. Сменихме мястото на печката и сега се чудя какъв гръб да сложа. Видях в google идеи за гръб от ламиниран паркет и сега се чудя дали с паркет цвят череша(това е цветът на шкафовете - череша и бежово) ще се получи добре. На квартира сме и не ми се инвестира голяма сума за това, а на пода паркетът е тъмно кафяв (нещо като венге) и сега се чудя дали ще се получи.

# 747
  • София

С нашия майстор имаме договорка, като е готов да звънне и ако сме готови с коридора, тогава да монтират.

Лош е да, и не зависи толкова от майстори, а от това,че не можем да решим с дъщерята какво искаме.Тя иска едно, аз друго и накрая нищо.Дано до края на на следващата, 50-та юбилейна тема да успеем да си напаснем желанията.

# 748
  • София

Лош е да, и не зависи толкова от майстори, а от това,че не можем да решим с дъщерята какво искаме.Тя иска едно, аз друго и накрая нищо.Дано до края на на следващата, 50-та юбилейна тема да успеем да си напаснем желанията.

Прояви се като диктатор и реши кардинално проблема  Mr. Green

# 749
  • София
Фурните Електролукс са чудесни - аз имам такава от около 2 месеца и съм възхитена. Моята е от бранда 2013 г., с каталитични панели, има и термоигла - много практична добавка за всякакви видове печива.

Общи условия

Активация на акаунт