Аватарно - улично-графитна / Тема 31

• 21 027
  • 778
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро Simple Smile

И аз се преобличам с Борондо
Скрит текст:
На 24г. от Испания. Използва множество художествени методи, но е най-известен с техниката си на надраскване върху различни повърхности, най-вече стъкло.
Ако някой иска да види други негови проекти в по-голям размер , ето неговия блог -
http://borondo.blogspot.com/

Хубав ден, лек път и весело изкарване на заминаващите Hug

# 31
  • Живее на Луната
Добро утро, записвам се да не ви изпусна. Аз утре ще с преобличам.

# 32
Добро утро и от мен Hug
Минавам да се покажа с дрешките си за играта Flutter
Ще направя всичко възможно и да успея да гласувам Peace

А някой знае ли нещо за Креми ,дано всичко е наред Praynig

# 33
Обещах снимки от Аляска https://picasaweb.google.com/100765126712139922103/BoryAlaska201 … RgCImX6Zel67CZxwE - за който му се гледа  Hug
Нищо не съм търсила за играта. Много ми е натоварено напоследък, но ще поровя довечера. Поизпуснах ви Cry
Артемис, какво се е случило с Креми

# 34
  • Сопот, Пловдив
Аз пък още не мога да си избера кояот комбинациите да си сложа, но няма да питам повече никой, защото при последните консултации чух различни отговори от всички запитани  Grinning .

Ех, много красиво в тази Аляска! Обожавам северни пейзажи, може би затова искам да живея в Норвегия някой ден. А щом сега лятото е такова полуснежно, представям си зимата.

# 35
Хриси, страхотни снимки Peace
Ройс, пропуснах вчера да ти кажа колко си готина на тези снимки, много позитивизъм лъха от тях Grinning
Аз сега отново седнах да разглеждам street art и толкова много неща си харесах, че тотално се обърках вече Crazy ще го мисля днес и утре ще се облека сигурно.

# 36
Ами не знам просто питам за Креми,защото не се е появявала отдавна,още от предната игра и просто ако някой знае нещо.

# 37
  • Живее на Луната
Хриси, снимките са страхотни, направо ми се прииска и аз да отида някой ден там. Предполагам дъщеря ти е на бригада, разкажи какво работи, аз съм ходила през 2005 но в Алабама.  Hug

Ройс, голяма си сладурана  Heart Eyes

Хмм, дано всичко е ОК с Креми!

# 38
Бррр,тази Аляска-определено северна красота.

# 39
Bell@ да на студентска бригада е. В Севард, хотелски персонал, камериерка и на рецепция, въртят ги според нуждата от хора. Все още си търси втора работа. Той туристическия сезон почва средата на юни. Надявам се, че ще намери нещо

# 40
Силве,   bouquet

# 41
 Hug
Да не ви изпусна.

# 42
Hrisy®... и аз благодаря за снимките.   bouquet
Голяма красота е. Мислехме да подим лятото и ние в тази посока(малко по-на юг ...), но закъсняхме с визите.  Mr. Green

Rois, като слънчице си.  Hug

Нищо не съм търсила картинки още, а довечера ще водим големия на участие и сигурно утре ще търся нещо.  Embarassed

# 43
  • В Космоса
Хриси, готини снимки! Приходи ми се много. Иначе, какви са отзивите от щерката засега?

# 44
Харесва и на щерката. И от работата е доволна, дават им допълнителни часове на двойно заплащане. Няма сравнение отношението на работодателя с това тук. Само дето е свикнала на топличко, студа май и идва повече. Храната не одобрява. И си мечтае за ягоди и череши Joy

Общи условия

Активация на акаунт