Аватарно - улично-графитна / Тема 31

• 21 026
  • 778
  •   1
Отговори
# 45
  • В Космоса
Дааа, като знае тук сега какво е времето, сигурно ѝ е кривинка. Ако и тук беше зима, по-друго... А храната каква е? Защо не ѝ допада?

# 46
Хляба е сладък, млякото казва че е ужасно, зеленчуците като гума и месото казва че не е като тук, безвкусно някак. Иначе американците били готини, сърдечни. Ама те са в малко курортно градче, предпилагам затова

# 47
  • Живее на Луната
Да, храната е гадна! И а като бях там първите дни ядях само хляб исирене филаделфия, от всичко друго ми се повдигаше. После обаче се свиква, даже някои хора се върнаха и с допълнителни крилца от там!

# 48
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много красива Аляска! Леко завидях Crazy

# 49
Хриси, много хубави снимки Heart Eyes голяма красота било в Аляска, дано някой ден да имам късмета да я посетя Praynig

Извинявам се ама и аз се преобличам днес Embarassed
Акаша ако ти е по лесно мога да ти пратя комбинацията си и на лични  Hug

# 50
  • España (Плевен)
Я, кой имал РД днес..   Mr. Green  Вашия любимец!   Peace

Скрит текст:

Честит Рожден Ден, Джони Деп!

# 51
Я,верно бе и той порасна да му се невиди hahaha
Ми да почерпи,значи Wink
Да си призная-
Скрит текст:
темата ме затрудни,защото графити знам какво е,но уличното изкуство  Mr. Green

# 52
  • España (Плевен)
Аз си намерих нещо, но не знам колко отговаря на темата...  Peace

# 53
  • Once there was a Hushpuppy...
Ехоооо, намерих ви Hug
Силве - браво, много добре си се справила  bouquet
Сосче, много си хубава сега.....сетих се за темата дизайн, която играхме преди време. Ти с тези дрешки щеше да се класираш доста напред, хубава си наистина Heart Eyes

# 54
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз чета,връщам се, гледам и въздишам - Хриси Hug страхотни снимки Hug Лъчезарно момичнеце имаш Heart Eyes А, каква красота е, думи нямам! Успех за нея Hug

Девичка - добре, че нищо й няма на твоята кукла Peace

Последна редакция: нд, 09 юни 2013, 17:16 от Hushpuppy

# 55
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Хайде и аз да се набутам сред графитите  Joy с един любим аватар и едно голямо YES  bowuu
Хриси, страхотни снимки  Hug
Девичка, знам че няма да жалиш стъклото ... добре, че с дребната всичко е наред  Hug
Силве, прекрасно оформление   bouquet
Вили, бях си архивирала теЗ стълби  hahaha
... изчезвам  Wink

# 56

Вили, бях си архивирала теЗ стълби  hahaha

Съжалявам  Embarassed Hug

# 57
  • КиТ
Тук съм,взех си и аз изпита,обаче горещооооооооо ъ ooooh! климатика не бачка  ooooh! Тая от рецепция щеше да дойде,ама нещо  Thinking
Снимките на Хриси не мога да ги видя,щото нета не е много като хората  Tired Confused

# 58
Ето ме и мен-пак темата за любовта подхванах,че и я запях Heart Eyes HugЧовек като обича,все е красив Hug
Плами,браво-ти си нашата гордост Peace

# 59
  • В Космоса
Не стана на моята, обаче.  Laughing Нищо, карай да върви, явно наистина няма смисъл от дискусии... Crazy Всичко търпи развитие. И като се затъжих за миналото се сетих, че тези дни си мисля за Ева на третия етаж. Някой да я е мяркал? Пише ли изобщо някъде още?

Общи условия

Активация на акаунт